Ayy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.Listede 11 kisi var toplamda da 22 -23 kisi var canim ama herkes cok aktif degil
Pastaya ragmen guzel menu spor
Yarın kahvaltiyi kaldiricam sabahları canım birşey istemiyor artık ya:/Sporun çok güzel bende küçük çörek zannetmiştim hatta çok az olmuş diye düşündüm canım sen baya baya 2 gözlemeyi hemde patatesli gömmüşün
Spor iyi olmuş umarım yarın artı gelmezsin
Mercimek güzeli Nilar
2 gün önce ölçtüm şöyle ki
Göğüs 91
Kol 26
Bel 70
Karın 80
Basen 100
Bacak 56
Bu ay sonunda karnım istediğim kıvama gelmeye başlar hedefim o
Selülit için canım, spor, diyet, su, krem ve fırça kombiniyle iyi sonuç alırım diye düşünüyorum
Benim normal durduğumda yok, sıktığımda belli oluyor, daha iyi neden olmasın
Birde kan dolaşımını hızlandırıyor tüm vücudu fırçalıyorum
15 gün sonra bununda etkilerini görürüm
Afiyet olsun
Afiyet olsun sabah daha çok yiyebilirdin peynir zeytin gibi
Sporda güzel
Selam, hoşgeldinAyy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.
Canım ben anlayamadım tam, eliptik falan mı.
Hangi detoksu yapacaksınız.Yanıltmıycaaaak bak gör çarş perş detoksu yapıştırıcaz süper olacak
Kızlar nihayet at kılı fırçam geldi
Gelmeseydi it kılı fırça yapıcaktım
Dün başladım, 4 koldan giriştik bakalım
Corona sonrası yeni bir ben olarak çıkıcam
Bu arada salı günü de botoxa gidiyorum
Aileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarımIyi gidiyor simdilik canim annemler evdeyken zor oluyordu 3 ogun yemek yeniyordu simdi kendimize gore pisiriyoruz 2 ogune dusurduk
Eminim birileri cevap vermiştir ama ben de yazayım, geçen gün yarım saat spora diye ayrıldım geldiğimde onlarca sayfa konuşmuşlar. Cenemiz bu aralar biraz düşüksağol
bakalım bende bir kaç şey aklımda birşeyler yapıcam Dukan çok iyi ama tekrar yapmiycam .Karatay zaten yapmadım hiç kitabı okudum o kadar .if şu an mantıklı geliyor.Busra Pekin filan da if le zayıflamış TV de anlatıp duruyor.
Thanks
İnşallah arkadaşlar grup ne kadar kalabalık kaç kişiyiz ? Bana çok aktif geldi.Sakin halı buysa hafta içini merak ettim doğrusu.
Geçen sene diyetisyen desteği almıştım onun verdiği bi detox 1 veya 2 günHangi detoksu yapacaksınız.
Selülitleri yok etmede çok etkili, amerika da bi araştırma yapmışlardı, tv de de seyretmiştimAbla cahilliğime ver ama bu at kılı fırça ne işe yarıyor
Selülitleri yok etmede çok etkili, amerika da bi araştırma yapmışlardı, tv de de seyretmiştim
3 grup insana deney yapıyolar
Bi gruba fırçayla 1 hafta sabah akşam fırçalamalarını
Bi gruba egzersiz programı
Bir gruba da selülit kremi kullandırıyolar
En iyi sonuç fırça
Sonra krem en son spor oluyo
Şimdi ben hepsini yapıyorum
Bel ve basen oranı olması gereken 30 , benimde 30 zaten , ikiside büyük 5 er cm göndericem , karında kas, popoyu kaldırmaya ve yuvarlaklıştarnaya çalışıyorumsportie karin iyi bence de basen sıkıntılı. Ama çok iyi tabiki
selam canım hoş buldumSelam, hoşgeldin
kadın olunca konuşacak konu çok oluyor.Hazir dinleyen bulunca da fırsat bu fırsat..Eminim birileri cevap vermiştir ama ben de yazayım, geçen gün yarım saat spora diye ayrıldım geldiğimde onlarca sayfa konuşmuşlar. Cenemiz bu aralar biraz düşük
Yorumları da inceledim düzenli kullanımda etkili gerçektenEn çok ihtiyacım olan şey o zaman
Canım yap oranının %25 in üstünde olması sıkıntılı, artık burdasın el birliğiyle ve seninde azminle düşürürüz onu evelallahselam canım hoş buldum
kadın olunca konuşacak konu çok oluyor.Hazir dinleyen bulunca da fırsat bu fırsat..
Kızlar yağ su oraniniz kaç ben ölçtum bugün yüzde 36 yağde 46 su varmış kalanı da kas herhalde
Tamam canım ben o altı saat içerisine bir ara öğün eklerim, bazen canım çok meyve çekiyor ama yemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde gidiyorum sadece.Canım altı saatin içine ogunlerini yerleştir
...iki öğün tercih ediyorsan 16/8 daha uygun senin için. Bir öğün dayanabiliyorsan 18/6 ' in altı saatlik diliminde öğün ve ara öğün yapabilirsin . Bu kişinin hayat tarzına göre ayarlanıyor.
Yani altı saatlik dilimde yiyebilirsin.
Önemli olan 18 saat aç kalman bu sürede yağ yakılıyor asla yeme...o yüzden adı açlık orucu...
Yorumları da inceledim düzenli kullanımda etkili gerçekten
Temmuza yeni bir ben olarak giricem diyorum sizefena taktım kafaya
Gece orucu buEeeee bu ayni oruç oluyo,oruç tutulsun bari borçlar kapanir olmamı
Benimki kilo aldı valla 31 kilo 29 olsa hiç olmazsa çikokata abur cuburunu kesebilsem ve biraz hareketlense verir inşallah çocuk çok boylu da değilAileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?