Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın kahvaltiyi kaldiricam sabahları canım birşey istemiyor artık ya:/

Abla cahilliğime ver ama bu at kılı fırça ne işe yarıyor

Iyi gidiyor simdilik canim annemler evdeyken zor oluyordu 3 ogun yemek yeniyordu simdi kendimize gore pisiriyoruz 2 ogune dusurduk
Aileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarım

Eminim birileri cevap vermiştir ama ben de yazayım, geçen gün yarım saat spora diye ayrıldım geldiğimde onlarca sayfa konuşmuşlar. Cenemiz bu aralar biraz düşük

Hangi detoksu yapacaksınız.
Geçen sene diyetisyen desteği almıştım onun verdiği bi detox 1 veya 2 gün
Sabah elma öğle ve akşam sınırsız detox çorbası
Kabak, soğan, kapya , domates baharat

Birde ananas var, ben yaptığımda ananasta zorlanmıştım ağzın uyuşuk uyuşuk oluyo
Sabah-ara-öğle-ara 1 dilim ananas ve yoğurt
Akşamda 2 haş yumurta bu da 2gün

Abla cahilliğime ver ama bu at kılı fırça ne işe yarıyor
Selülitleri yok etmede çok etkili, amerika da bi araştırma yapmışlardı, tv de de seyretmiştim
3 grup insana deney yapıyolar
Bi gruba fırçayla 1 hafta sabah akşam fırçalamalarını
Bi gruba egzersiz programı
Bir gruba da selülit kremi kullandırıyolar

En iyi sonuç fırça
Sonra krem en son spor oluyo
Şimdi ben hepsini yapıyorum

Bugün yorucu bir gündü
Eşimin dışarda ustalık işleri var onları yaptırıyor. Onlara çay hazırla yemek yap vs. Çalışanlardan biri arkadaşı eşini de tanıyorum. Eşi aradı beni, eşim çalışmaya gelecekmiş bende geliyim evdeysen diye, bende gel dedim.
Sabah ev temizliği cam falan sildim vs. Sonra bütün gün çaydı kahveydi. Akşam 10buçuklarda gittiler. Bende daha şimdi kızımı uyuttum bikaç iş daha yapıyım bari sonra yatarım. Çok yorgunum. Menü de yazıyım ama

En çok ihtiyacım olan şey o zaman

Selam, hoşgeldin
selam canım hoş buldum
Eminim birileri cevap vermiştir ama ben de yazayım, geçen gün yarım saat spora diye ayrıldım geldiğimde onlarca sayfa konuşmuşlar. Cenemiz bu aralar biraz düşük
kadın olunca konuşacak konu çok oluyor.Hazir dinleyen bulunca da fırsat bu fırsat..

Kızlar yağ su oraniniz kaç ben ölçtum bugün yüzde 36 yağ de 46 su varmış kalanı da kas herhalde

Canım yap oranının %25 in üstünde olması sıkıntılı, artık burdasın el birliğiyle ve seninde azminle düşürürüz onu evelallah

Tamam canım ben o altı saat içerisine bir ara öğün eklerim, bazen canım çok meyve çekiyor ama yemiyorum. Kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde gidiyorum sadece.

Aileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarım
Benimki kilo aldı valla 31 kilo 29 olsa hiç olmazsa çikokata abur cuburunu kesebilsem ve biraz hareketlense verir inşallah çocuk çok boylu da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…