Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsunn

Menü de spor da muhteşem, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım menü ve spor güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor, pastayı biliyoruz
afiyet olsun canım iyi yapmışsın, o İsveçli bunu haketmisti
O iki böreğe linç az kalır aslında da neyse ki sporun muhteşem ve yemekten sonra yapmış olman da iyi.
Afiyet olsun canım, kaşe kaşe yediğin mercimek nasıl, haşlanmış yeşil mercimek mi.
Çok iyi sporla birlikte
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Menüm
Kahvaltı
1h yumurta
Bol yeşillik domates salatalık
Ara14:00
Kavrulmamis kuru yemiş bir avuç
Akşam16:30
Eki Görüntüle 2645919
Ara
Keyfi türk kahvesi
Şu 1.5 lt
Spor şuan 10000 adim 30 jj 5 dk cardio
Afiyet olsun canım, akşamki ekmeklerden sadece biri olsa da olurmuş, benim eski zamanlarim olsa yarım ekmek arası yapardım da diyette böyle konuşur olduk adımların çok güzel.
Sabah çok az olmuş zaten canım, kalan günlerde börek ve mantıyı dengelersin zaten.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü, spor da olsa çok iyi olurmuş. Saatleri yazar mısın bundan sonra

Kırmızı mercimek patatessiz yapmıştım. Bir haftadır yemediğim çorba ihtiyacını karsilasim:)

Günaydın

Kargalarla kalktım, erken kalkan erken yolalır misali

Güzel dinamik enerjik bir hafta olsun

Hemen dedim geçmiş kalmasın

Canım biraz proteinsiz ve vitaminsiz bir gün olmuş, sabah hiç bişey yok nerdeyse, akşamda az ama sadece karbon , önümüzde 1 hafta var düzene sokarsın
Sendeki misafir bereketi benim hiç alışık olmadığım şeydir

Çok güzel beğendim afiyet olsun, ufak bişey eklemek isterim, tavuğun en yağlı tarafı kanat , genel olarak tavukta pek kanat tercih edilmese iyi olur diye düşünüyorum geç çok doyurucu da değil, çok lezzetli o başka

Ben de perşembeye kabak koydum menume. Cumaya hazırlık olsun hafifleyelim diye. Bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum senden canım.

Bende onun için çabalıyorum ama, hayat bana karşı bugün regl oldum, ödem olmasına rağmen -200 deyim dün -500 deydim

Oooo süper bilgi, sonuç alırsan kremin adını da yazar mısın. Ben de bu üçlüyü kullanayım

Kremi de yine burdan okumuştum kreatherof. Yanlış yazmış olabilirim alman markası, trendyol n11 yorumları da çok çok iyiydi, bende etkisini görmeye başladım diyebilirim , kremi 1 haftadır kullanıyorum gece yatarken

Bizimkinin boyu 133 kilo 29 falan. Karantinada kilo aldı, zayıftı aslında. Sürekli yiyordu, ben bir haftadır diyete başlayınca bana ayak uydurdu.

Canım seninki çok iyi benimki hem kısa hem tombiş oldu

Çok beğendim canım afiyet olsun , yinede yfak bi spor isterdim makarnanın üstüne leslie, yürüyüş, bisiklet gibi
Canın sağolsun

Teşekkür ederim diyette yağ almak çok çok önemli Karatayın bile insanlar makina gibidir yağsız vücut çalışmaz diyor dengeli beslenmek adına şu an ki listemde hem protein hem karbonhidrat hem de yağ var. Kendi kafama göre yaptığımda asla böyle dengeli olmuyordu menülerim. O yüzden hep bir noktada tıkanıyordum. Geçen hafta salı günü başladım ama acayip inceldim çok mutluyumm

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Haftasonu bi köye gittik. 2020 nin Türkiye’sinde tel çekmiyordu. Birde o şeyde şarjımda bitti dün günboyu telefonsuzdum. Nasıl bağımlı olmuşum kadınlar kulübüne. İlk defa gittim. Çok güzel eğlenceli ama telefonsuz geçti girip yazamadım.

Valla kolilerle bogusuyorum bonus tam bura bitti diyorum bakıyorum o odaya ayit bir koli daha çıkıyor mutfak bitti sayılır yeni bir koli çıkmazsa tabi Ömer'e yatak yapıldığı için Ömer'in bazasi yok onun içindeki eşyalar dışarda kaldı bilmiyorum napicam yatak odasına gömme dolap yaptiracaktim yorganlar için oda yalan oldu kanepenin içlerine koydum yorganları ev sahibinin kullandığı şekilde odayı yerleştirdim başka şekilde baza kapiya geliyor kapı kapanmıyor bı duvarda pencere bir duvarda gardırop bı duvarda ebeveyn banyosunun kapısı mecbur eski sisteme döndük bakalim sen ne yaptın bittimi boya yerleşme

Günaydın canim gittin diye düşündüm cunku cumadan beri yazmadin kilo bildirimide yapmadin cuma kilo bildirmen gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…