Kalktığımda bu acı benden her şekilde çıkacak sabah 4.50 de eşime kahvaltı hazırladım 5.30 da yattım 8.30 dan beri yataktayimAyyy yat kiz accik daha
Cumaya gider dikkat edersen canimhep ekmeksiz yedim. Et tavuk vs. Menümde Salata daha boldu. Tabi misafir olduğumuz için sürekli ye ye ye baskıları fazlaydı ☹☹☹ Sporumda ağaçlara tırmanmaktı belki o ağaçlardan yediğim meyvelerdir
Hoşgeldin canimADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Hosbuldum canimHoşgeldin caniminşallah hedefine birlikte ulaşırız
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedimdoguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım
Yine kocaya kızmış bir hatun kişi daha geldi aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
Biraz kilo almışsın ama dikkat edersen yine verirsinBende 66 oldum kaptanımkendimce yapıyorum bişeler düğünümüz 2 gün kalasıya iptal ettiler covid19 yüzünden hala bekliyoruz
Ada ,kurabiye, BLUDENIZ gelmiyorlar canim
Kalabalik olmayinca buranin tadi da olmuyor canim:))Ayy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.
Porsiyonlarını artir canim :))Aileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarım
Gunaydin ablacim ❤Günaydın ❤
Kargalarla kalktım, erken kalkan erken yolalır misali
Güzel dinamik enerjik bir hafta olsun
Hemen dedim geçmiş kalmasın
Regle ragmen guzel eksiBende onun için çabalıyorum ama, hayat bana karşı bugün regl oldum, ödem olmasına rağmen -200 deyim dün -500 deydim
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Musmustlu saglikli bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Inanıyorum guzel eski ile geleceksin spor yaptigin icin odem olmus olabilir dunden
Günaydın canım ❤Günaydınnn
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Haftasonu bi köye gittik. 2020 nin Türkiye’sinde tel çekmiyordu. Birde o şeyde şarjımda bitti dün günboyu telefonsuzdum. Nasıl bağımlı olmuşum kadınlar kulübüne. İlk defa gittim. Çok güzel eğlenceli ama telefonsuz geçti girip yazamadım.
Kolay gelsin canimValla kolilerle bogusuyorum bonus tam bura bitti diyorum bakıyorum o odaya ayit bir koli daha çıkıyor mutfak bitti sayılır yeni bir koli çıkmazsa tabi Ömer'e yatak yapıldığı için Ömer'in bazasi yok onun içindeki eşyalar dışarda kaldı bilmiyorum napicam yatak odasına gömme dolap yaptiracaktim yorganlar için oda yalan oldu kanepenin içlerine koydum yorganları ev sahibinin kullandığı şekilde odayı yerleştirdim başka şekilde baza kapiya geliyor kapı kapanmıyor bı duvarda pencere bir duvarda gardırop bı duvarda ebeveyn banyosunun kapısı mecbur eski sisteme döndük bakalim sen ne yaptın bittimi boya yerleşme
Gunaydin canim ❤Günaydinnnnnn hayırlı sabahlar
Sabit olmanda guzel cumaya eksilerle gelirsinE Elif_Eylul ama bugün moralim bozuk sabah tartıldım yine 74.700 kg☹☹☹ Hala aynıyım. Köy havası beni hiç eksilere düşürmemiş
Günaydın canim ❤Günaydınnnnnnn
Zipzip- başkan 54 çıktım da hangi gün 54.6 idim unuttum
Korkunun ecele faydasi yokkiiEvde yiyecek bir şey yok bn bi manava gideyim kızlar
Pazardan korkuyoreee
Alintida gördüm sende hoş geldin aramıza canımAyy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.
Ay valla bu kahvaltida ekmek yemedim akşam yemek için sonra acikiyorumMenü de spor da muhteşem, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım menü ve spor güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor, pastayı biliyoruz
afiyet olsun canım iyi yapmışsın, o İsveçli bunu haketmisti
O iki böreğe linç az kalır aslında da neyse ki sporun muhteşem ve yemekten sonra yapmış olman da iyi.
Afiyet olsun canım, kaşe kaşe yediğin mercimek nasıl, haşlanmış yeşil mercimek mi.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım, akşamki ekmeklerden sadece biri olsa da olurmuş, benim eski zamanlarim olsa yarım ekmek arası yapardım da diyette böyle konuşur oldukadımların çok güzel.
Sabah çok az olmuş zaten canım, kalan günlerde börek ve mantıyı dengelersin zaten.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü, spor da olsa çok iyi olurmuş. Saatleri yazar mısın bundan sonra
Ya Bahanelerin Olur Ya Sonuçların diye yola çıkmıştım bendeHosbuldum caniminsallah baslamak basarmanin yarısıdır diyip başlıyorum
Günaydın canim wc olmadan yine eski olman guzel ❤Günaydın bugün 68.1 çıktım cumadan beri 100gram gitmiş aç karınla yürüyüş yapıyorum şu an WC ye çıkarsam gene tartilirim
Iyiyim canim sen nasilsin ❤selam kızlar nasılsınız
Hosgeldin canim aramizaADINIZ: ( isteğe bağlı )
Elime sopa almanin vakti gelmis demek kiben kilo aldim ya oldu mu 89
Sen istediğin elbiseyi düğünde giymeden yine kilomu aldin gıııBende 66 oldum kaptanımkendimce yapıyorum bişeler düğünümüz 2 gün kalasıya iptal ettiler covid19 yüzünden hala bekliyoruz
Bende iyi ki elbise almamisim 4 kilo verdimSen istediğin elbiseyi düğünde giymeden yine kilomu aldin gııı
Zayifin burda ne işi var zatın degilmiben kilo aldim ya oldu mu 89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?