Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:eczacı teknisyeni suan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet foruma ilk uye oldugumda 3. takimda yarıştım bazi ailevi sorunlar sebebiyle ayrıldım daha sonra geri döndüm devam ederken hamile kaldim gene biraktim dogum falan derken forumada giremedim tekrar baslamak istedigimde 11. Takimda deneme suresindeydim telefonum kırıldı giremedim oda oyle kaldi
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Evlenmeden once lise yillarinda 16 17 yasinda 80 kiloya kadar cikmistim sonra dedim hoop noluyor direk bir diyete basladim ama kendi listemle doktor falan degil spor yürüyüş falan derken ben 4 ayda 59 kiloya kadar dustum sonra tabi kansızlık falan ilaclarla 62 kiloya ciktim esimle tanstim evlenirken 63 kiloydum 1 yil boyunca hic kilo almadim ilk ogluma hamile kaldığımda 64 kiloydum hamileligin verdigi rahatlıkla guzel yedim doguma 81 ile gittim dogumdan sonra tekrar bi beslenme duzeni falan 75 indim ama sonra gene saldım ise basladim fast food beslenme hatalari derken 79 kilo oldum oglumda 5 yasina geldi sonra diyetisyene basladim bu sefer kafadan yapmak yok dedim listeye uyarak ve ise yuruyerek gidip gelerek 3 haftada 7 kilo verdim cok guzel gidiyordum ki ikinci oglusuma hamile kaldığımı öğrendim ilk baslarda diyete devam ettim ama bulanti kusma falan calisinca halsizlik oluyordu biraktim 9 ayda 15 kilo alarak 87 ile doguma gittim dogumdan 3 ay sonra diyete basladim 7 gunde 6 kilo verdim odemle birlikte ama sonra babamin ani vefati bizleri sok etti ve ben bunun psikolojik cokuntusuyle saldim suan 84 kiloyum ve azmin sonunun zafer olduguna inandığım icin burdayim ins sizlerden de alacagim motivasyonla bu bayram Aaa sen nasil zayifladin sorulariyla karsilasmak istiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet kronik astım bronşit hastasıyım kullandigim ilaclardan dolayida bazen vucudumda odem olabiliyor
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hem sagligim icin cunku kilo aldikca nefes darligim özellikle yaz aylarinda fazlaca rahatsiz ediyor hemde esim yuzunden dogum yapmisim daha 5 aylik bana sende cok şiştin falan demeye basladi hirs yaptim suan oglusum 7 aylik dipnot bırakayım

Cumaya gider dikkat edersen canim

Hoşgeldin canim inşallah hedefine birlikte ulaşırız

Hoşgeldin

Yine kocaya kızmış bir hatun kişi daha geldi aramıza o sözü ona yedirmenin vakti gelmiş geçiyor bile hoş geldinn cagnimmmmm

Bende 66 oldum kaptanım kendimce yapıyorum bişeler düğünümüz 2 gün kalasıya iptal ettiler covid19 yüzünden hala bekliyoruz
Biraz kilo almışsın ama dikkat edersen yine verirsin
2 gun kala ertelenmesi cok kotu olmus bizimde 2 hafta vardi kaldi öylece dugunler
Free listedeki 4kisi gelmiyo sanirim gene Zipzip-
Ada ,kurabiye, BLUDENIZ gelmiyorlar canim
Yeni uye çağırdım yine belki onlar gelir :)
Ayy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.
Kalabalik olmayinca buranin tadi da olmuyor canim:))
Aileyle ve çocukla işler zor yürüyor. Bizim oğlan da bizle aynı düzen yemeye başladı. Sana uygun değil böylesi diyorum ama illaki aynısını yapıyor. Benden çok zayıflamaz umarım
Porsiyonlarını artir canim :))
Günaydın ❤

Kargalarla kalktım, erken kalkan erken yolalır misali

Güzel dinamik enerjik bir hafta olsun

Hemen dedim geçmiş kalmasın
Gunaydin ablacim ❤
Bende onun için çabalıyorum ama, hayat bana karşı bugün regl oldum, ödem olmasına rağmen -200 deyim dün -500 deydim
Regle ragmen guzel eksi
Günaydın kızlar
Gunaydin canim ❤
Günaydın kızlar
Musmustlu saglikli bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Gunaydin canim ❤
Cumartesi 200gram eksiydim bugun gene sabitin 200gram üstüyüm nasil anlamiyorum artik allahim Zipzip- bu hafta detox yapicaz @sportie le eksi gelicem merak etme
Inanıyorum guzel eski ile geleceksin spor yaptigin icin odem olmus olabilir dunden
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Telefonun ve netin cekmedigi koylerimiz var halen :)
Kolay gelsin canim
Günaydinnnnnn hayırlı sabahlar
Gunaydin canim ❤
E Elif_Eylul ama bugün moralim bozuk sabah tartıldım yine 74.700 kg☹☹☹ Hala aynıyım. Köy havası beni hiç eksilere düşürmemiş
Sabit olmanda guzel cumaya eksilerle gelirsin
Günaydınnnnnnn
Zipzip- başkan 54 çıktım da hangi gün 54.6 idim unuttum
Günaydın canim ❤
Gecen pazartesi 54.6 diye bildirim yaptin cuma kilonu bilmiyoruz

Ayy gerçekten de çok kalabalık neyse alışırım zamanla .Zaten konumuz sabit.
Alintida gördüm sende hoş geldin aramıza canım kalabalık ama en sessiz zamanda gelmissin neyseki ev yerleştiriyorum bı kaç güne kulaklarininizin pasini alırım

Ay valla bu kahvaltida ekmek yemedim akşam yemek için sonra acikiyorum

Günaydın bugün 68.1 çıktım cumadan beri 100gram gitmiş aç karınla yürüyüş yapıyorum şu an WC ye çıkarsam gene tartilirim
Günaydın canim wc olmadan yine eski olman guzel ❤
selam kızlar nasılsınız
Iyiyim canim sen nasilsin ❤
Hosgeldin canim aramiza
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
1.58 boyum 56 kiloyum seninlede hedefine ulasiriz insallah
ben kilo aldim ya oldu mu 89
Elime sopa almanin vakti gelmis demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…