- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Su mesaja cevap verip gecmis yapayim :))Günaydın canim gittin diye düşündüm cunku cumadan beri yazmadin kilo bildirimide yapmadin cuma kilo bildirmen gerekiyordu
Ben görmemisim ozamanSu mesaja cevap verip gecmis yapayim :))
Cuma kilosunu bildirdi canim 76 dan 74.7 ye düşmüş:)
Var bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadangünaydın gulumse kolayladinmi dicem ama daha var sanırım
Yaaaa o kadar mi yapmamislar yazik ayyyy allahim yardimcin olsun inşaallahVar bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadan
O kadar işin içinde bile ben hala geliyorsam buraya sıkıntı büyük bagimliliktanda öte ailem oldunuzGitmedim canımbağımlılık yaptı bana hesabı çok önce açmıştım ama bu yıl bu kadar aktif kullanıyorum. Cuma bildirim kilomu tatlım. Görmemişsindir arada kaynamıştır. Sende beni etiketletlemişsin dün bende onu göremiyorum c
Evet bildirmissin kaptan dedi kusura bakmaGitmedim canımbağımlılık yaptı bana hesabı çok önce açmıştım ama bu yıl bu kadar aktif kullanıyorum. Cuma bildirim kilomu tatlım. Görmemişsindir arada kaynamıştır. Sende beni etiketletlemişsin dün bende onu göremiyorum c
Köy havasi çarpmis yemissindir belkiE Elif_Eylul ama bugün moralim bozuk sabah tartıldım yine 74.700 kg☹☹☹ Hala aynıyım. Köy havası beni hiç eksilere düşürmemiş
Sağol bacım olacak ins Allah yavaş yavaş acelem yok ben daha çok evi döker yeniden dizerimYaaaa o kadar mi yapmamislar yazik ayyyy allahim yardimcin olsun inşaallah
Ev senin artik yavaş yavaş yaparsınSağol bacım olacak ins Allah yavaş yavaş acelem yok ben daha çok evi döker yeniden dizerimNego senin sayfayada burnumu sokacam artik yoksa ev elden çıkarsa toplayamam
Cumaya daha çok var diycem cumada yarın gibi geliyor hemenE Elif_Eylul ama bugün moralim bozuk sabah tartıldım yine 74.700 kg☹☹☹ Hala aynıyım. Köy havası beni hiç eksilere düşürmemiş
Heeee benim.gibi eksi gelip sonra nasil arti oluyorsa nasil bir beyin varsa bendeCumaya daha çok var diycem cumada yarın gibi geliyor hemencumaya kadar gider canım sabit olmamda güzel eksi görürsün her şekilde kafana takma beyne kötü sinyal gondermeyelim gidecek merak etme
Yavas yavaş yataktan uzaklaşayimEv senin artik yavaş yavaş yaparsın
Ayyy yat kiz accik dahaYavas yavaş yataktan uzaklaşayimiyiydik böyle ama
hep ekmeksiz yedim. Et tavuk vs. Menümde Salata daha boldu. Tabi misafir olduğumuz için sürekli ye ye ye baskıları fazlaydıKöy havasi çarpmis yemissindir belkiolabilirmi
Aynen katılıyorum aile gibi bi grupO kadar işin içinde bile ben hala geliyorsam buraya sıkıntı büyük bagimliliktanda öte ailem oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?