Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın gulumse kolayladinmi dicem ama daha var sanırım
Var bacım var 2 güne ancak oh bitti şükür derim biten yerler bile girip çıktıkça batıyor heryer yerleştikten sonra yine silinecek halılar serilmeden parmaklarımın uçları patladı çamaşır suyu yağ çöz kullanmaktan uzun koridor var halının altına çift taraflı bant çekmiş hali kaymasin diye mübarek sen hicmi kaldırıp silmedin yıkamaya.vermedin bantlamak nedir ya onları telledim cifle yağ çôzle parmaklarım sızlıyor hep ayrıldı uçları bişey tutum kaldıramıyorum sizisindan ellerimi kreme daldırıp rahatlıyorum gece yatmadan

Yaaaa o kadar mi yapmamislar yazik ayyyy allahim yardimcin olsun inşaallah

O kadar işin içinde bile ben hala geliyorsam buraya sıkıntı büyük bagimliliktanda öte ailem oldunuz

Evet bildirmissin kaptan dedi kusura bakma

Yaaaa o kadar mi yapmamislar yazik ayyyy allahim yardimcin olsun inşaallah
Sağol bacım olacak ins Allah yavaş yavaş acelem yok ben daha çok evi döker yeniden dizerim Nego senin sayfayada burnumu sokacam artik yoksa ev elden çıkarsa toplayamam

Sağol bacım olacak ins Allah yavaş yavaş acelem yok ben daha çok evi döker yeniden dizerim Nego senin sayfayada burnumu sokacam artik yoksa ev elden çıkarsa toplayamam
Ev senin artik yavaş yavaş yaparsın

E Elif_Eylul ama bugün moralim bozuk sabah tartıldım yine 74.700 kg☹☹☹ Hala aynıyım. Köy havası beni hiç eksilere düşürmemiş
Cumaya daha çok var diycem cumada yarın gibi geliyor hemen cumaya kadar gider canım sabit olmamda güzel eksi görürsün her şekilde kafana takma beyne kötü sinyal gondermeyelim gidecek merak etme

Cumaya daha çok var diycem cumada yarın gibi geliyor hemen cumaya kadar gider canım sabit olmamda güzel eksi görürsün her şekilde kafana takma beyne kötü sinyal gondermeyelim gidecek merak etme
Heeee benim.gibi eksi gelip sonra nasil arti oluyorsa nasil bir beyin varsa bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…