Ya bak gordunmu herşeyde bir hayır varmış demekki bide daraltmayla ugrasacaktin ytmz 6 ay öncesinden başladı hazırlanmaya 2 gün kala iptal gördün dugunemi üzüleyim aldığı kiloyami üzüleyim içine giremeyeceği elbiseyemi bilemedimBende iyi ki elbise almamisim 4 kilo verdim
4 kiloda cok bollasirmiydi bilmiyorum kiYa bak gordunmu herşeyde bir hayır varmış demekki bide daraltmayla ugrasacaktin ytmz 6 ay öncesinden başladı hazırlanmaya 2 gün kala iptal gördün dugunemi üzüleyim aldığı kiloyami üzüleyim içine giremeyeceği elbiseyemi bilemedim
Gunaydin canim ❤Güüüünaydınnn
Zayifin burda ne işi var zatın degilmişişman şişman geçinip gidiyoruz
Yok canım ben tam buğdayımdan memnunumMercimek ekmegi yaparsın lezzetli baya:)
hiç dikkat etmesem 90 a dayanmişim ah yaGünaydın canim wc olmadan yine eski olman guzel ❤
Iyiyim canim sen nasilsin ❤
Hosgeldin canim aramiza
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
1.58 boyum 56 kiloyum seninlede hedefine ulasiriz insallah
Elime sopa almanin vakti gelmis demek ki
Olursun canimhiç zayıf olmadim kihep şişmandim
Tabiki fark eder canım azmi 4 kilo4 kiloda cok bollasirmiydi bilmiyorum ki
Sanki hic zayiflamadim gibi geliyor bana
Saglikli yiyecekler yee canim karbonhidrattan biraz uzaklashiç dikkat etmesem 90 a dayanmişim ah ya
ben diyeti bi tutturamiyorum
biri benim kafama silah dayansin.
Veremesem ben veremezdim hayatım hep 90 kilo üzerinde geçti ama bazen diyorum ben kendime ne yapmışım bi yerden başlamak lazım olmuyor.boyke canim sağlık için kendin içinhiç zayıf olmadim kihep şişmandim
Bu hafta az sporda yapayim belki daha cok belli olur canimTabiki fark eder canım azmi 4 kilo
Yok canım adım sayarım bu. 9400 adımla kapattım dün günüCanım ben anlayamadım tam, eliptik falan mı.
Bende dun inat ettim 10 bini buldum evde :))Yok canım adım sayarım bu. 9400 adımla kapattım dün günü
Harikasın canımBende dun inat ettim 10 bini buldum evde :))
Bugun erkenden başladım 2 bin adim attim :)
Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorumYok canım ben tam buğdayımdan memnunumkaratay bana göre değil sevmedim hiç.
Adımlarımız cook yakin bugünde 10 bin yaparizHarikasın canım. Benim şimdi 1950 olmuş adımım.
Sekeri bırakmalisin canimgeçen hafta: 86,9
bu hafta: 89
ne yedim ÇİKOLATA...
hamur yedin mi? EKMEK geçen hafta aralarila çiğköfte tavuk dürüm yemişim. bak üç defa bi haftada...
Tatlı yedin mi? güllaç ne tatlı gelirse...
yürüyüş yaptım mı: Bi hafta içinde 42 bin adim.
spor: salı günü 10 dk başladim cts ve bugün yapmadim.
su: bi hafta içinde 20 litre su içtim.
neden kilo aldim...
şekerden!!!!
Cuma gunu geldigimden beri 1 dilim ekmek yemedim annem olsaydi evde beyaz ekmek yerdim hemde cook :))Ekmeksiz yemekmi olur ya 1 dilim bile insanı tok tutuyor ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum istersem koca bir tabak kahvaltim olsun ekmeksiz doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?