Cnm 1kayısı ortalama 14 kalori kız sen de mü tatlı sandın yoksaGüzel canım afiyet olsun
Akşam neden yemek yemedin ki? Baya az olmuş menün.
Afiyet olsun canım
Menü de spor da gayet güzel canım afiyet olsun
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun
Hem piko hem donut ikisinde biri olsaydı keşke. Neyseki sporun çok güzel
3 şekerpare biraz fazla olmuş canım
Güzel canım afiyet olsun
Akşamı niye ara öğün gibi geçiştirdin canım az olmuş bence.
Tabiki gerçekten, suyu hiç ihmal etme gittikçe ekmeğ olabildiğince hayatından çıkarmaya bak
Çok severim de işe erken gidiyorum yumurta haşlamaya vakit ayıramıyorum... yoksa çok tok tutuyor, harika bir yiyecek...Sabah öğlen bilemiyorum sen acıkmıyor musun mesela niye yumurta yemiyorsun canın mı istemiyor cnm
Ayy evet ne zamandır yemiyorum yaa mutlaka eklicem menumeTabiki gerçekten, suyu hiç ihmal etme gittikçe ekmeğ olabildiğince hayatından çıkarmaya bak
Şarküteri ürünlerinden de olabildiğince pastırmayı tercih edebilirsib
Bunlar çok ince ayarlar
Mümkünse 7 den sonraya bırakmıyoruz canım uzmanlar öyle diyorB. Benim için 19.30 çokda akşam değil canım o saatte daha akşam yemeği yemeyenler oluyor ya
Spor su harika.. akşam pilav beni acıktırıyor, daha doğrusu pirinç hep acıktırıyor. O yüzden pirinç değil bulgur tercih etmeliyiz. Bilgi olarak geçeyim dedim. Senin pilavını bilmiyorumMenü
Sabah (9.30)
- 1 fincan sade nescafe
Öğle (14.30)
- 3 kaşık yoğurt
- 1 domates, maydanoz, dereotu
Ara (17.00)
- 2 çilek
- yarım kf leblebi
Akşam (19.30)
- 4 kaşık fasulye
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşe cacık
- 1 üçgen dilim karpuz
Ara (21.00)
- sade Türk kahvesi
Su: 2.5 kt
Spor
- (sabah) 20 dk bölgesel, 30 dk yoga
- (öğle) 1 saat karışık spor
- (akşam) 15 dk pilates
Toplam: 630pZipzip-
Birlikte varız canım. Hoşgeldin tekrardan....Ayy evet ne zamandır yemiyorum yaa mutlaka eklicem menumesizler olmasaydı iş ben bu kadarını da beceremezdim
Tsk ederim cnmMenü de spor da gayet güzel canım afiyet olsun
Tsk ederimAfiyet olsun güzel menü ve spor
Tmm cnmToplu yazabilirsin canim sorun olmaz
Evet ama yumurtam bitmiş bugun alisverise çıkamadım normalde yumurtada var aslında bide esim evde oldugu icin kahvalti gec oldu ogle yemegi yemeden direk aksam yaptim o yuzdenDiyetisyen listesi mi canim sabah yumurtada eklesen guzel olabilir ,aksamda gozume az geldi nedense
Sporun cok guzel
8haziran menum
09.30
Menemen
Peynir
Kavrulmamis kuruyemiş
Avakado
Ara
Bır avuç kuruyemiş
14.30
Tavuk sote ve bir kucuk sinitzel
Salata
Ara
Erik bir kayisi bir dılım kavun
19.30
Bır tabak köfte ve bezelyeli yemek
Bol su
Yürüyüş bir saat
Et kesmesi dedikleri seymi acaba bende gecen sene aynisi olmustum ise giderken adim atamiyordum valla bicak sapliyorlardi bacagimaKızlar benim bacaklarim çok ağrıyor. bugün leslie yapmadım kaç gündür yapıyorum onun ağrısımi acaba. Tamda taşınma işleriyle uğraşıyorum kötü oldu baya baya ağrı var
Yok cnm draje özlem gidermelikti.. spora gelince cnm.. 2 oğlana evdeyim 3 aydır.. inan önce hiç spor yapamıyorum.. şimdiki amacım az da olsa spor yapmak.. çünkü arttırmak istersem ona ayırıcağım zmnda attırıcak.. o zmn gözümde büyütücem az da olsa sporumdan olıcam.. az olsun öz olsun..Çok güzel afiyet olsunNe oldu sporlara nerde kardioların ???
Afiyet olsun çok güzel akşamda ton balıklı salata ve kek vardı dimi beğendim
Bence seninki de örnek menülerden spor da çok iyi
Oh insan menüsü geldi, çiko drajeler çok değildir umarım
Sporun çok az canım artırmalısın bence
Afiyet olsun güzel menü ve spor
Bak bak kaptanıma 55 olacak bize hava atacak
Hadi bakalım, yakışır kaptanıma
Yo yo kaçamak değilde hızlandırmak amfacımAfiyet olsun ❤ O kadar alışmışım ki senin kuş gibi yemelerine 3 öğün biraz sana göre fazla geldi
Amaç tabiki sürdürülebilir yeme düzenini oturtmak, inşallah başarabiliriz
Afiyet olsun
Canım kahvaltı şahane, ama akşam çok az, sanki kaçamak yapmışında telafi ediyo gibisin, yanına baklagil olabilirdi, güzel bir sebze yemeği olabilirdi , o zaman leslie yi de gözün yerdi
Canım biraz dinlendir, taşınma falan yormuştur seni normal
Suyunbi tık artırsan şahane menü ve spor çok güzel❤
İnşaAllah bir daha öyle yapayımMümkünse 7 den sonraya bırakmıyoruz canım uzmanlar öyle diyor
sağolHoşgeldin
Varislerin var mı?Kızlar benim bacaklarim çok ağrıyor. bugün leslie yapmadım kaç gündür yapıyorum onun ağrısımi acaba. Tamda taşınma işleriyle uğraşıyorum kötü oldu baya baya ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?