Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm 1kayısı ortalama 14 kalori kız sen de mü tatlı sandın yoksa

sportie gerçekten miiiiiiii nasıl sevindim çok teşekkür ederim
Tabiki gerçekten, suyu hiç ihmal etme gittikçe ekmeğ olabildiğince hayatından çıkarmaya bak
Şarküteri ürünlerinden de olabildiğince pastırmayı tercih edebilirsib
Bunlar çok ince ayarlar

Tabiki gerçekten, suyu hiç ihmal etme gittikçe ekmeğ olabildiğince hayatından çıkarmaya bak
Şarküteri ürünlerinden de olabildiğince pastırmayı tercih edebilirsib
Bunlar çok ince ayarlar
Ayy evet ne zamandır yemiyorum yaa mutlaka eklicem menume sizler olmasaydı iş ben bu kadarını da beceremezdim

Spor su harika.. akşam pilav beni acıktırıyor, daha doğrusu pirinç hep acıktırıyor. O yüzden pirinç değil bulgur tercih etmeliyiz. Bilgi olarak geçeyim dedim. Senin pilavını bilmiyorum canım

8haziran menum
09.30
Menemen
Peynir
Kavrulmamis kuruyemiş
Avakado
Ara
Bır avuç kuruyemiş
14.30
Tavuk sote ve bir kucuk sinitzel
Salata
Ara
Erik bir kayisi bir dılım kavun
19.30
Bır tabak köfte ve bezelyeli yemek
Bol su
Yürüyüş bir saat

Diyetisyen listesi mi canim sabah yumurtada eklesen guzel olabilir ,aksamda gozume az geldi nedense
Sporun cok guzel
Evet ama yumurtam bitmiş bugun alisverise çıkamadım normalde yumurtada var aslında bide esim evde oldugu icin kahvalti gec oldu ogle yemegi yemeden direk aksam yaptim o yuzden

Afiyet olsun menü güzel, öğlen gayet doyuru protein almışsın, akşam tekrar köfteye gerek yoktu bence , bezelye yeterli
Olurdu, yürüyüş de yapmışın güzel

Kızlar benim bacaklarim çok ağrıyor. bugün leslie yapmadım kaç gündür yapıyorum onun ağrısımi acaba. Tamda taşınma işleriyle uğraşıyorum kötü oldu baya baya ağrı var
Et kesmesi dedikleri seymi acaba bende gecen sene aynisi olmustum ise giderken adim atamiyordum valla bicak sapliyorlardi bacagima cok feci bir durum

Yok cnm draje özlem gidermelikti.. spora gelince cnm.. 2 oğlana evdeyim 3 aydır.. inan önce hiç spor yapamıyorum.. şimdiki amacım az da olsa spor yapmak.. çünkü arttırmak istersem ona ayırıcağım zmnda attırıcak.. o zmn gözümde büyütücem az da olsa sporumdan olıcam.. az olsun öz olsun..

Dipnot: sağ dizimde ağrıyor bir süredir cnm.. leslie bile zor geliyo inan..

Yo yo kaçamak değilde hızlandırmak amfacım leslieyi duş için yapmadım gerçi dansda bir o kadar terletti yarın inşaAllah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…