Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem

Zipzip-

Pazar : 9400 adım : 140 puan
120 dakika ev işi : 60 puan
Toplam : 200 puan

Pazartesi : 7000 adım : 105 puan
400 kol hareketi : 57 puan
50 süpermen hareketi:8 puan
60 saniye plank : 20 puan
Toplam : 190 puan

10 bine tamamlayamadım akşam rahatsızlandım.

hoşgeldiniz:))
benim adim Aslı ama Migi diyebilirsin:)
31 yaşındayım memurum 3,5 yaşında bir prenses annesiyim. :)

buraya dün katıldım ve taniştiğimiza memnun oldum:)

Et kesmesi dedikleri seymi acaba bende gecen sene aynisi olmustum ise giderken adim atamiyordum valla bicak sapliyorlardi bacagima cok feci bir durum
Bugün daha iyiyim. Vücut spora alışık değil napsin tepki veriyor. Aslında yaparken yorulduğumu çok hissetmedim ama. Çok kas yapmışım ondan heralde

Sabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz

Günaydın güzel bir gün olsun

Ben yataktan ayrılamadım valla, dün bedenim yorulmuş baya
Kalkıp şimdi sabah sporlarımı yapıcam

Afiyet olsun çok güzel menün hafif bir leslie isterdi sanki

Günaydın canım erkenci kuş

Günaydın kızlar

Günaydın

Gunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum

Günaydın hoşgeldin

Günaydın

Hoşgeldin dilekçim, çokta bi kilon yokmuş düzgün düzenli beslenmeyle 2 ayda verirsin bu kiloları merak etme. Burda herkes sağlıklı beslenmeden yana , sende yasakları hayatından çıkarıp dengelere dikkat edersen ve hareketi katarsan çok rahat olur

Hayır diyetisyen değil karatay yapıyorum. Akşamı öne çekemiyorum pek acıkıyorum gece yatmadan birde belki kahvaltı biraz erken yapsam cekilebilir

Sabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
Hoşgeldin gruba sağlıklı kilo vermeler. Ever akşam toplu yazılıyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…