hoşgeldiniz:))Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Köftelsr minik minikti. Öğlen iyiydi amaYinede açtım ondan yedim :))Afiyet olsun menü güzel, öğlen gayet doyuru protein almışsın, akşam tekrar köfteye gerek yoktu bence , bezelye yeterli
Olurdu, yürüyüş de yapmışın güzel
Hos buldum bende 4 oglan anasi garibimhoşgeldiniz:))
benim adim Aslı ama Migi diyebilirsin:)
31 yaşındayım memurum 3,5 yaşında bir prenses annesiyim. :)
buraya dün katıldım ve taniştiğimiza memnun oldum:)
Bugün daha iyiyim. Vücut spora alışık değil napsin tepki veriyor. Aslında yaparken yorulduğumu çok hissetmedim ama. Çok kas yapmışım ondan heraldeEt kesmesi dedikleri seymi acaba bende gecen sene aynisi olmustum ise giderken adim atamiyordum valla bicak sapliyorlardi bacagimacok feci bir durum
maşallah :) hayırlı evlat olsunlar rabbim uzun ömürler versin :)Hos buldum bende 4 oglan anasi garibim
Varis ince ince var. Annemdede varis acayip var umarım benim artmaz.sağol
Varislerin var mı?
verirsin :)3 bicuk ayda 8 bucuk kilo almayi basaran benn ayni sekilde verebilecekmiyim acebaa
8 Haziran pazartesi menüsü
14.00 kahvaltı
Eki Görüntüle 2646422
20.15 akşam
4 adet küçük boy ızgara köfte, 1 tavuk incik, 1 tavuk but, közlenmiş patlıcan ve biber,çoban salata, 1 bardak şalgam.
2,5 lt su
Spor yok
Günaydın herkese
Günün verimli harika mutlu bir gün olsun
Ben erken uyandım
Namaz kuran derken biraz buraya takılıyorum
Sporumu yapacağım
Sonra 6:30 ya kahvaltı etmeyi düşünüyorum duş alayım Mis gibi ama sabahları ben duş almayı çok üşeniyorum
Duşumu alınca gün daha sağlıklı hissediyorumne bilim
Ben acayip üşengeç biriyim valla ya pes etme noktasına gelince bana motive verin kolay pes ediyorum
Günaydın kızlar
Gunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum
Günaydın
Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Hayır diyetisyen değil karatay yapıyorum. Akşamı öne çekemiyorum pek acıkıyorum gece yatmadan birde belki kahvaltı biraz erken yapsam cekilebilirAfiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor ama şu coookkk az.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü, sonunda İsveç'e elveda.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor. Su da cok güzel.
Bu spor sayesinde kaçamaklar görmezden gelinebilir onun haricinde güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor, ben onların kayısı olduğunu biliyorum
Afiyet olsun canım, güzel menü. Kuruyemişinden mi ettiler seni
Afiyet olsun canım, akşam çok az olmuş. O yüzden enerjin kalmamış sanırım.
Afiyet olsun canım menü ve sporun çok güzel, suyun az. Bir de menü saatlerini yazmanı rica etmiştim birkaç kez, görmedin mi acaba yoksa unutuyor musun yazmayı.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü mü unutuyorum eğer öyleyse bişey diyemem zaten, sadece akşamı hep bu saatlerde mi yiyorsun. Daha erken olursa çok süper olur bence.
Hoşgeldin gruba sağlıklı kilo vermeler. Ever akşam toplu yazılıyor hepsiSabah 45 dk yuruyusumu yapip geldim, kahvaltimizi hazirladim domates salatalik iki haslanmis yumurta peynir zeytin semiz otu incecik 3 dilim bugday ekmegi yedim. Bh bildirimleri nezamannve nasil yapicaz aceba toplu sekildemi yazicaz
Banada lütfen :))) kahvaltı hazırlayi pek sevmem yemek yapmayayi çok sevmeme rağmen. Kahvaltı yapmayı da çok sevmiyorum ayrıca
Arnavut ciğerinden az almanı tercih ederim , pilav yeme zatenbugün öğlen yemekte çorba ve arnavut cigeri yeşillik var. pilav yemeyecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?