Tamam şekerim sana kapya biber tostunu uygun gördün b peynir ve dereotlu, maydanozlu yanında bitkiBanada lütfen :))) kahvaltı hazırlayi pek sevmem yemek yapmayayi çok sevmeme rağmen. Kahvaltı yapmayı da çok sevmiyorum ayrıca
zaten az koyuyorlar:)Arnavut ciğerinden az almanı tercih ederim , pilav yeme zaten
Canım sen kahvaltı sevmiyo musun ? Azdan başlanışsın en zengin öğünü akşam yapmışsın
Akşamda abartı bişey yok ama gündüzde de hiç bişey yok
Kahvaltı görmek isterdim
Kahvaltı hep yaparım aslında benKahvaltı niye yapmadın canım? Afiyet olsun menün güzel
HoşgeldinizzGunaydinn bu gruba gelmem gerekiyormus geldim bakalim bende zayiflamak istiyorum
Maşallah çok erken kalkıyorsun. Ben evin içinde o kadar adım atamam ama ne olsa kardır.Bence saatini tak iyi oluyor :) saatimde alarm da kurdum hemen uyanıyorum kolumda 4te kalktım şimdi20 dk sporumu yapacağım iyi oluyor valla 10 bin adlmı geçıyorım 11 bin aldım oldu ben çok yoruldum dün 10:30 ya yattım
Kızım babaannesiyle tarladan geldı uyudu zorla uyandırdık halası yıkadı Onu gelmek istemedi bende uyumuşum
Umarım bi ayda 5 kilo versem ona razıyım :)
Günaydın canım, erkencisin bugün.Gunaydin kizlar
Aramıza hoşgeldin, verilecek çok kilon yokmuş. Bence kısa sürede halledersin.Ismim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Sporların çok güzel canım, akşam ne oldu neyin var.Zipzip-
Pazar : 9400 adım : 140 puan
120 dakika ev işi : 60 puan
Toplam : 200 puan
Pazartesi : 7000 adım : 105 puan
400 kol hareketi : 57 puan
50 süpermen hareketi:8 puan
60 saniye plank : 20 puan
Toplam : 190 puan
10 bine tamamlayamadım akşam rahatsızlandım.
4 oğlan mıHos buldum bende 4 oglan anasi garibim
Bir saat de olsa akşamı erken yapabilsem bence daha güzel sonuçlar alabilirsin canım.Hayır diyetisyen değil karatay yapıyorum. Akşamı öne çekemiyorum pek acıkıyorum gece yatmadan birde belki kahvaltı biraz erken yapsam cekilebilir
Hoşgeldin canim aramizaIsmim Dilek
Yasim 38
Kilom 70. 500
Boyum 1.68
Evliyim 4 cocuk annesi ve ev hanimiyim
62 kiloya dusmek isterim
Daha once bu tarz gruba hic katilmadim
SAglik sorunu olarak guatr hastasi ve romatizmal hastaligim var
Saglik ve goruntu olarak kilolu olmayi hic hor zaman sevmedim
Kilo alma sebebim 12 yildir sogara kullaniuordum ve 3 bucuk ay once biraktim ve kilo aldim
Isde benim kisa hikayem
Aslında Ikı öğüne düşmek istiyorum ama olmuyor pek. Deneyecegim aksam daha erken yemeyiBir saat de olsa akşamı erken yapabilsem bence daha güzel sonuçlar alabilirsin canım.
Aminn mainnn kiz olsun diye diye 4 oglan4 oğlan mıAllah bağışlasın ve kolaylık versin. Kaç yaslarindalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?