Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilgileri tam olsada psikolojik kısımda eksikler biraz

Senin oğlan şimdi evde ya ona göre düzenlemiştir.. kabak suyunu ilk defa duydum..

Benimde basimda var buyuk oglum zayif kilo alayim diye cabaliyor muhammed 3 sene once istedigi ideal kiloya geldi hala fit ama enes kilolu onun vermesini cok istiyorum ama nasil olacak hic bilmiyorum pek istahli
Kızım 18yasında fit yemek yemez oglum 14yasında masallar 90kilo oldu

Sen nasıl yapıyosun eşinle birlikte demek istedin dimi?
Boyacı bizde tutamadık oda oda eşim boyadı uzun sürdü tabi ama olsun.
Benim eşim mıy mıy yavaş yapar ben hem temiz hemde hızlıyım bukonuda

Kabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatı

Aman eylül fazla olmuş onunda kilosu. Sizde çaresine bakın mutlaka.
Şimdi makarna istedi ben 1tabak koydum çamaşırları asmaya gittim 2.tabagı koymuş yiyoooo bugun başlıcam yarın başlıcam diyete diyooo halaaa tık yok

Kabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatı

o ne mübarek sebze kız bi dahakine iyi bak.
Nasıl içeceğimiz konusunda bi fikrim yok nefret eder kabaktan.
Dolma yapıyorum diye kızıyodu çok eğlenecük

o ne mübarek sebze kız bi dahakine iyi bak.
Nasıl içeceğimiz konusunda bi fikrim yok nefret eder kabaktan.
Dolma yapıyorum diye kızıyodu çok eğlenecük
2gun kabak yapcam bende detox belki eksi gelirim, severim dolmasına bayılırım

bakınız yazdim
31 12 2019: 87
31 12 2020 60 diye aralıkta 60 kilo olacak miyim..
şu an hazirandayiz ve 88 kiloluyum.
8 ayda 25 kilo vermiş biri olarak 27 kilo 6 ayda olurmu olur neden olmasın yeterki iste ama hedeflerini küçük tut haftalık olarak haftada 1 kilo olsa ayda 4 kilo olur ilk aylarda daha fazla vere bilirsen 6 ayda 60 hedefini bile geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…