Hamilelik.takvimin vardı doğuma az bişeyin kalmıştı kafamızı karistirma aç karnaAllah Allah niye oyle bir seye kapildinizki
biz diyetisyenlerden daha iyiyiz bonus:) çünkü kilo verenler bu konuda daha bilinçli olduklari düşünüyorum bence diyetisyenlerin kendileri her türlü diyeti 1 hafta denemeleri şart sonra danışana yapabilmeli diye düşünüyorum.
Senin oğlan şimdi evde ya ona göre düzenlemiştir.. kabak suyunu ilk defa duydum..Yok küçük değil oğlumda tabiki aynı şeyleri yemiycez.
Onun yaşına göre daha çok vermiş proteini mesela okuyunca anladım ben.
Öğün ara saatlerini birlikte yapıcaz ben kendime göre ayarlıycam biraz.
Mesela ona 200 gr protein demiş öğünlerde 260 a kadar çıkabilirsin demiş.
Ben onu kısarım biraz. 15 kaşık sebze yemeği demiş zaten 1 dolu tabak ediyodur.
Öyle yani.
Ha şey vermiş hippo sabahları haşlanmış kabak suyu. Sonra limonlu maden suyu. Sonra kahvaltı tee 11,30 da
Şuan yok canım gitmiş 1 saat önce vardıO omer asaf in takvimiydi 2017 de girmisdim niye suan oyle gorundu anlamadim
Ben yapcam badana boya napim boyalar olmus birdünya para boyacı tutsam oda çok isticek eniyisi alıp yapayım diyorum
Kızım 18yasında fit yemek yemez oglum 14yasında masallar 90kilo olduBenimde basimda var buyuk oglum zayif kilo alayim diye cabaliyor muhammed 3 sene once istedigi ideal kiloya geldi hala fit ama enes kilolu onun vermesini cok istiyorum ama nasil olacak hic bilmiyorum pek istahli
Senin oğlan şimdi evde ya ona göre düzenlemiştir.. kabak suyunu ilk defa duydum..
MasaAllahh kuzularaKızım 18yasında fit yemek yemez oglum 14yasında masallar 90kilo oldu
bende onu istiyorum motive hırs bi sürü şey :)Bilgileri tam olsada psikolojik kısımda eksikler biraz
Benim eşim mıy mıy yavaş yapar ben hem temiz hemde hızlıyım bukonudaSen nasıl yapıyosun eşinle birlikte demek istedin dimi?
Boyacı bizde tutamadık oda oda eşim boyadı uzun sürdü tabi ama olsun.
Kızım 18yasında fit yemek yemez oglum 14yasında masallar 90kilo oldu
Kabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatıYok küçük değil oğlumda tabiki aynı şeyleri yemiycez.
Onun yaşına göre daha çok vermiş proteini mesela okuyunca anladım ben.
Öğün ara saatlerini birlikte yapıcaz ben kendime göre ayarlıycam biraz.
Mesela ona 200 gr protein demiş öğünlerde 260 a kadar çıkabilirsin demiş.
Ben onu kısarım biraz. 15 kaşık sebze yemeği demiş zaten 1 dolu tabak ediyodur.
Öyle yani.
Ha şey vermiş hippo sabahları haşlanmış kabak suyu. Sonra limonlu maden suyu. Sonra kahvaltı tee 11,30 da
Şimdi makarna istedi ben 1tabak koydum çamaşırları asmaya gittim 2.tabagı koymuş yiyoooo bugun başlıcam yarın başlıcam diyete diyooo halaaa tık yokAman eylül fazla olmuş onunda kilosu. Sizde çaresine bakın mutlaka.
Bu herifler niye var ben hala anlamadım gerj iadeside yok bunların garanti belgeleride annesine dedim annesinden önce ablası geri iadesi yok dedi başıma kaldıBenim eşim mıy mıy yavaş yapar ben hem temiz hemde hızlıyım bukonuda
Kabak suyumu bı ton kabağı çöpe attım fırsatım olup pisiremedim buz dolabini bosaltirken gördüm kötü olmuştu neyse bu diyette kabak tadı vermeye başladı zatı
Azmine bağlı canım vermek istersen tabiki verirsinbakınız yazdim
31 12 2019: 87
31 12 2020 60 diye aralıkta 60 kilo olacak miyim..
şu an hazirandayiz ve 88 kiloluyum.
Heee sorma keşke evlenmeyeydimBu herifler niye var ben hala anlamadım gerj iadeside yok bunların garanti belgeleride annesine dedim annesinden önce ablası geri iadesi yok dedi başıma kaldı
2gun kabak yapcam bende detox belki eksi gelirim, severim dolmasına bayılırımo ne mübarek sebze kız bi dahakine iyi bak.
Nasıl içeceğimiz konusunda bi fikrim yok nefret eder kabaktan.
Dolma yapıyorum diye kızıyodu çok eğlenecük
8 ayda 25 kilo vermiş biri olarak 27 kilo 6 ayda olurmu olur neden olmasın yeterki iste ama hedeflerini küçük tut haftalık olarak haftada 1 kilo olsa ayda 4 kilo olur ilk aylarda daha fazla vere bilirsen 6 ayda 60 hedefini bile geçersinbakınız yazdim
31 12 2019: 87
31 12 2020 60 diye aralıkta 60 kilo olacak miyim..
şu an hazirandayiz ve 88 kiloluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?