- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kaptan yaOlsun canim sabit gelsende sıkıntı olmaz gecen hafta cok guzel bir yuzden vardı
Kabızlık vardı bugün onu halletim yarın tartıya cıkıcam canım kısa bara geçtim pelteklik düzeldi takıyorum siyah titanyum aldım alerji yapmasın iltihaplanmasın diye
Hadi bakalım çabuk iyilesir inşallah. Güle güle kullan. Sesini duymayı hayal ediyorum da bebekler gibi konuşuyorsundur şu anKabızlık vardı bugün onu halletim yarın tartıya cıkıcam canım kısa bara geçtim pelteklik düzeldi takıyorum siyah titanyum aldım alerji yapmasın iltihaplanmasın diye
Çok alıştım bir bilsen çıkartım yenisini takarken bir boşluk hissettim bir parçam oldu resmen :)
Yapacak birsey yok canim çokkk güzel kilo verdin geçen hafta oyuzden normalİnş ben sabit gelmem
İlk zamanlar ögle idi şuan 7.günüm alıştım artık varlığına da.Hadi bakalım çabuk iyilesir inşallah. Güle güle kullan. Sesini duymayı hayal ediyorum da bebekler gibi konuşuyorsundur şu an
Aa wasa ekmek hic duymadim ama bakayim bir netten tesekkur ederim canimCanım wasa ekmek var bir de...kraker gibi bağırsakları çalıştırıyor tokluk veriyor ve kilo yapmıyor.
Canım Migros ve Metroda var diğer yerleri bilmiyorum.Aa wasa ekmek hic duymadim ama bakayim bir netten tesekkur ederim canim
Oyyy kiyamam yaaOkadar yorgunlugun ve eklem agrilarimin uzerine 3 kilo yoğurduda devirdim tam oldu yeni temizlwdim bitti arrik uyumak istiyorum
Aaa bende cerkesim hengel degil bizimki hinkal bizde cevizli yapıyoruz esim ağrılı oranin hengeli bos manti diyorlar sen nerenin cerkeslerindensin cnmBen cerkesim hengel patatesli manti muska seklinde yada bardakla kesilerek yapilir
Afiyet olsun öğleyle akşam yemeği arası kısa olmuş biraz sanki :)Carsamba menüm
SaBah 11.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalik biber
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak sekersiz cay
Ara ogun
1 tarcinli sut
Öğle 17.00
2 bardak sekersiz cay
1 kase patates salatasi
Eltimde ikindi cayindaydm baska bisey yemedim
Ara ogun 18.00
1 sekersiz türk kahvesi
Aksam 20.00
3 kasik yesil mercimek yemegi
2 kasik bulgur pilavi
2 litre su
Spor yapamadm bugun
Zipzip-
sportie
Evet oyle oldu ama gece acikmiyim diye yedim sonra yemiyorum emzirdigm icin acıkıyorumAfiyet olsun öğleyle akşam yemeği arası kısa olmuş biraz sanki :)
Emzirdiğini bilmiyordum yakarsın o zaman inşaAllahEvet oyle oldu ama gece acikmiyim diye yedim sonra yemiyorum emzirdigm icin acıkıyorum
Şok markette de var canim 12liraydi baktim bugünCanım Migros ve Metroda var diğer yerleri bilmiyorum.
Canım çok bereketli ama bir tanesi bile doyurucu zaten. Sade olani kullanmıştım ben...Şok markette de var canim 12liraydi baktim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?