O sorulara bende çok maruz kalıyorum inanmıyorum sen nr kadar zayıflamışsın tanıyamadım seni diyen olduBen kiradaydim canım şimdi kendi evimize geçtik 1.5 yildir aynı evde oturuyordum ev sahibi eşiyle oturmaya gelmişti ben o zaman diyete falan baslamamistim 100 kiloydum dün görünce baya şaşırdı eşim bana soru soruyor ben kadına cvp veriyorum kendide zayıf.kilolu değil neyi merak ettiyse artık
seni başkalarina anlatacak ondandir :) övgü verecek kilolu yakınlarina.. ama bu çok güzel bişey.:)Ben kiradaydim canım şimdi kendi evimize geçtik 1.5 yildir aynı evde oturuyordum ev sahibi eşiyle oturmaya gelmişti ben o zaman diyete falan baslamamistim 100 kiloydum dün görünce baya şaşırdı eşim bana soru soruyor ben kadına cvp veriyorum kendide zayıf.kilolu değil neyi merak ettiyse artık
Sağol canım amin çok tşk ederimseni başkalarina anlatacak ondandir :) övgü verecek kilolu yakınlarina.. ama bu çok güzel bişey.:)
güle güle oturun yeni evinize hayırlı olsun:)
böle şeyleri duymak çok güzel bişey bende duymak istiyorum !!!! dana gibisin migi demelerine bıktımO sorulara bende çok maruz kalıyorum inanmıyorum sen nr kadar zayıflamışsın tanıyamadım seni diyen oldu
Dana diyenle konuşma herkes dönsün kendine baksın zayıflamama herkes mutlu oldu tek beğenmeyen eltim olduböle şeyleri duymak çok güzel bişey bende duymak istiyorum !!!! dana gibisin migi demelerine bıktım
elti ayni gemide yürümez boşver. çekemeyen anten taksin.Dana diyenle konuşma herkes dönsün kendine baksın zayıflamama herkes mutlu oldu tek beğenmeyen eltim oldu
Piercing yaptırdığımdan beri surat asıyor bana sanki kocamelti ayni gemide yürümez boşver. çekemeyen anten taksin.
Bacı be yapamıyorum diye gelmiyorum yoksa hep burdayım biliyorsun
Öylesi de mi varmış benimki mutluluk rolü yapıp evde kaynima cemkiriyormusPiercing yaptırdığımdan beri surat asıyor bana sanki kocam
Eşim izin vermiş size ne ayol diyesim geliyor sus elif diyorum kendime
yaparsin yaparsin minik :)Bacı be yapamıyorum diye gelmiyorum yoksa hep burdayım biliyorsun
adamlar herşeyi karışıyor valla bi rahat biraksalar.Piercing yaptırdığımdan beri surat asıyor bana sanki kocam
Eşim izin vermiş size ne ayol diyesim geliyor sus elif diyorum kendime
Ooo odaha fena kız 2yüzlü yılaaaannnÖylesi de mi varmış benimki mutluluk rolü yapıp evde kaynima cemkiriyormus
Allah yardımcın olsun canım hamdolsun benimki düzeldi eskiden cok kavga ederdik en son boşanma eşiğine geldik ondan sonra silkelendiadamlar herşeyi karışıyor valla bi rahat biraksalar.
benimki manyak igib karışır oka b.ka
kavga da ediyoruz.
pimpirikliğinden çok çektirdi biliyor musun ah ah.
Nereye kadar dombili gibi dolaşcaz yaa yeteeerr desenee ölsem tabutum ağır diye kaçarlar taşımaktanBacı be yapamıyorum diye gelmiyorum yoksa hep burdayım biliyorsun
Bende öyleyim 1 haftadır
Benim eltim gibi kaynimda sabah eşime.cemkiriyodu eşimde bana tabiÖylesi de mi varmış benimki mutluluk rolü yapıp evde kaynima cemkiriyormus
benim eltim yok şükür:) olmasin boşver:)Benim eltim gibi kaynimda sabah eşime.cemkiriyodu eşimde bana tabi1.5 senedir kafam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?