Heyt be detox arkadaşım benim11haziran perşembe
Sabah 08.00
2yumurta,2dilim peynir,çay
Kahve
Öğle 13.00
1buyuk kase detoks corbasi,2kasik yogurt
1yesil Elma,1ceviz,3findik
18.30
1buyuk kase çorba
3bucuk litre su,1litre dukan birası
30dk cardio#180 puanZipzip-
Bihalt olmucak dırın dırınHeyt be detox arkadaşım benim
Yarın neler olacak dırın dırın dırın
Köprü yok ama kayalar var oraya gidim ben en iyisi hakkınızı helal edin arkadaslar
Eylulun elinden tut öyle atla bir taşla iki kuşBihalt olmucak dırın dırın
65 olda senin diplomani verelim bizKöprü yok ama kayalar var oraya gidim ben en iyisi hakkınızı helal edin arkadaslar
Bırak 65de olamiyom kaldimyaaa haziran bitimi 65olmam gerekiyo öyle dediydim kendimce65 olda senin diplomani verelim biz
Kıyamam sana ben , yanındayım arkadaşım hiç bi yerden atmıyosun kendini , yarın olmazsaKöprü yok ama kayalar var oraya gidim ben en iyisi hakkınızı helal edin arkadaslar
Kıyamam sana ben , yanındayım arkadaşım hiç bi yerden atmıyosun kendini , yarın olmazsa
haftaya verirsin arkadaşım, vazgeçmek yok, sakın izin mizin kullanmıyosun benim %2 m ikimize de yeter
Sağol abla teşekkür ederim koruyacagım artık tekrar sarksın büyüsün istemiyorumCanım çok geçmiş olsun, bu kilonu korumaya bakıcan artık
İşteeee en büyük mutluluk bu. Bu his bu haz varya, hiçbir baklava, börek, çikolatada yok
Bikere dana diyeni çıkar hayatından, sonraa diyetine devam et, seni mutlu edecek kilona sağlıkla gel
Ne kadar saçmakime ne yani, eşinle aranda olan bişeye başkasına ne
Bu çorbayı et tavuk yemeklerinden önce çok rahat kullanabilirsin ,
Benim niye tescilim yok en 13-14 saat burdayimTescilli
1.Nevros
2.Ben
3. Sen
Benide unutmuslar da demek istemedimBenim niye tescilim yok en 13-14 saat burdayim
Hosgeldin bu arada
Bende öyleyim 1 haftadır
Yemek olarak ne var ki daha erken yiyebilirsin canimZipzip- yetiiişş en son 2.30da öğle yemeği yedim daha yeni acıktımm saatin farkında değilim ne yesemm yada yesemmi ???
Nohut var ama oda yarına gaz yaparsa salata yesem peynirli ekmeksiz sandviçYemek olarak ne var ki daha erken yiyebilirsin canim
Tamam senide 4.sıraya alal8m, ama ilk 3 bizim 20 saate dayanıyoruz bizBenim niye tescilim yok en 13-14 saat burdayim
Hosgeldin bu arada
Yarin icin listede değilsin yemek istersen yiyebilirsin canimNohut var ama oda yarına gaz yaparsa salata yesem peynirli ekmeksiz sandviç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?