Kız sus nazar edicen aaa... seni şikayet edecem mune banlasın
Biz çorbayı yemek bogazimizda kalmasın diye içiyoruz kız çorba bize ne yetecek acımızdan ölekmisportie bu çorbayı öğünde tek mi içiyoruz?
Yanına bişey ekleyesim var böyle dümdük çorba olmamalı sanki
Tescilli
Ben bugun yoğurt yedim 2kasik dümdüktü dünkü bugun ekleme yaptim nasil bir detokssaa artiksportie bu çorbayı öğünde tek mi içiyoruz?
Ben detoks değil hafif bi yemek olsun diyeBen bugun yoğurt yedim 2kasik dümdüktü dünkü bugun ekleme yaptim nasil bir detokssaa artik
Öyle dümdük gibi bu çorbasportie bu çorbayı öğünde tek mi içiyoruz?
Yok kiz ekle yanina bisey eklemezsen eger koca bir kase ic doyuruyo zatenBen detoks değil hafif bi yemek olsun diye
Ben varya 1 -2 çatal domates salatalık söğüş yedim, 4 gibi yarım elma yedimBen bugun yoğurt yedim 2kasik dümdüktü dünkü bugun ekleme yaptim nasil bir detokssaa artik
Bende elma 1ceviz bide neskafe ictim çorbanın yaninda 2kasik yogurt yedim aksama corba tamamBen varya 1 -2 çatal domates salatalık söğüş yedim, 4 gibi yarım elma yedim
Akşamda çorbayla kapatırsam güzel olacak
Ben bugün wc nin kapısından geçmedim.
Süper akşama firesiz kapatırsak missBende elma 1ceviz bide neskafe ictim çorbanın yaninda 2kasik yogurt yedim aksama corba tamam
Sen yapcan %2le ben napayim gramlaSüper akşama firesiz kapatırsak miss
Yarın parti yaparım
Kızlar nasılsınız bugün doktorumla telefonla görüştüm meme küçültme ameliyatı olmuştum aralıkta dediği şey elif çok kilo vermişsin lütfen daha fazla verme memelerin sarkıcak emin ol sarkınca çok mutsuz olacaksın bu kilonda kalmanı öneriyorum sana şuan için sarkman yok fakat bu formu koruman için kilo vermeni durdurman lazım dedi.
Moral 0 ben 89 ile ameliyat oldum sordu şuan 75 im dedim okadar kiloya sarkabilirdi şanslısın dedi şaşırdım kaldım
Zipzip- kaptanim dün eski evin anahtarını ev sahibine vermek için eşim eve davet etti abi evi aldığım gibi teslim ediyorum gel gör anahtarını al dedi eşiyle geldi kadın beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi ne güzel zayiflamissin ne yaptin nasıl yaptın resmen kuculmussun bir sen çıkmış dedi senden çok hoşuma gitti övgüler herşey için çok tşk ederim sen ve takım arkadaşlarıma burasi olmasaydı ben bu vücutta olmazdım iyiki varsınız
böle şeyleri duymak çok güzel bişey bende duymak istiyorum !!!! dana gibisin migi demelerine bıktım
Piercing yaptırdığımdan beri surat asıyor bana sanki kocam
Eşim izin vermiş size ne ayol diyesim geliyor sus elif diyorum kendime
Bu çorbayı et tavuk yemeklerinden önce çok rahat kullanabilirsin ,Ben detoks değil hafif bi yemek olsun diye
Sende hiç eksi yokmu yaaaSen yapcan %2le ben napayim gramla
Vardir belkide ben wcye cikmadan belli olmuyo bende canim oyuzden sinir oluyorumSende hiç eksi yokmu yaaa
Stres yapma , ben bugün hiç wc ye gitmedim , gideceğim de yokVardir belkide ben wcye cikmadan belli olmuyo bende canim oyuzden sinir oluyorum
bende gitmedim yarin inşallah çikarimStres yapma , ben bugün hiç wc ye gitmedim , gideceğim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?