- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Zayıflamaya mı geldin? Tabi yediğin pastayı eritmen lazımBen masumum
Herkese merhaba etiket olunca daldım
Yok ben börek yapmak isteyen vardır diye geldimZayıflamaya mı geldin? Tabi yediğin pastayı eritmen lazım
İftira atanları sokma içeri bize yer kalmiyoTamam ben her zaman oralardayım:)Özelim hep açık:)Öyle yaptırdıkları kilo yapıyor falan deniyor ama hepsi kuru iftiraAz yesinler
Kız benim eşim istemiyor ya.. 10binmiş ikisi.. o paraya neler yaparım benTakimcana Fas fakiriz
Buralardan sana ekmek çıkmaz aslanımYok ben börek yapmak isteyen vardır diye geldim
Zatı bizden başka kimse kabul etmiyor onlarıYok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor Onlar hergün yiyorlar Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum
Tamam siz gelin onları almıyorumİftira atanları sokma içeri bize yer kalmiyo
Aman dikkat et nevroşum buÇokta değil ya 1 ay öncesine göre bayağı iyi olduğum söyleniyor:)Bende hissediyorum en azından resimlerden
Sen bana şişko mu diyorsunBuralardan sana ekmek çıkmaz aslanım
En iyisi gelmişken zayıfla
Ben gidiyom ama daha ne olsun beni kaptıBuralardan sana ekmek çıkmaz aslanım
En iyisi gelmişken zayıfla
İşte bir siz bir benZatı bizden başka kimse kabul etmiyor onları
Geçen ay 5 sofra kurdum senin için nevroşum.. 3 de kategoride yarıştım daha ne yapim.. valla hep öyle kilo aldımYok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor Onlar hergün yiyorlar Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum
Ben hergün yapıyorum
Onlar istisna oraları karıştırmaGeçen ay 5 sofra kurdum senin için nevroşum.. 3 de kategoride yarıştım daha ne yapim.. valla hep öyle kilo aldım
İspikçiAyda bir yarışma he mi
Kızz sus dedimYürüyüş yapıyorum .Mesela bugün 9 bin adım attım:)Tempolu yürüyorum:)
Ohhh bir rahatlama geldiAsla abla ucunu filan deldirmek olurmu evliyim 2 kızım var daha piercing yaptırmam zaten
Telefondan hesaplıyorumKızz sus dedimyanlış hesaplamışsındır
Aramızda casuslar olabilirrrTelefondan hesaplıyorumBozuk mu dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?