Canım benimHoşgeldin ablacim seni takimda gormek çok guzel
HoşbuldukHosgeldiniz
Hoşbulduk canımHoşgeldin Nevom canımm
Benimde başım ağrıdı acliktanmi dedim yemek yedim saat 21 de sabah başlayan diyet güme gittiGecmis olsun canim
Ne zaman yedin aksam yemeigni birseyler mi yesen
Takimcana Fas fakirizBen sadece toparlatmak istiyorum.. ama şu an maalesef yapamam.. hem korkuyorum hemde param yok ekstra olarak
Çok teşekkür ederimSizinde doğum gününüz kutlu olsun
Birşey olmaz kırmızı pasta yemedigsen sorun yokBenimde başım ağrıdı acliktanmi dedim yemek yedim saat 21 de sabah başlayan diyet güme gitti
İyi olacak hastanın doktor ayagina gelirmiş yemek topigine niyetlenmistim ilk defa ben gelmeden siz geldiniz bu bir işaretmi allakımmmmmBen masumum
Herkese merhaba etiket olunca daldım
Hadi gidelim o zamanİyi olacak hastanın doktor ayagina gelirmiş yemek topigine niyetlenmistim ilk defa ben gelmeden siz geldiniz bu bir işaretmi allakımmmmm
Onuda yedim vallaBirşey olmaz kırmızı pasta yemedigsen sorun yok
Teşekkür ederimDoğum Gününüz Kutlu Olsun
Anam sen bendende betersinOnuda yedim valla
Tmm gidelim E Elif_Eylul den önce pro olmam lazım ahdim var gözüm açık gidecek en başta o duymasın oylarimi çalarHadi gidelim o zamanKimse duymasın
Eşim kabak getirmiş 1 poşet dolusu ona güvendimAnam sen bendende betersinama bende pasta yokki ben detokstayim lütfen karsimda pasta konusma aklima sokuyosun
Canım benim
Yürüyüşe başladım.Kilo vermeye başlasam yanınıza yanaşabilirim ama henüz çok bir şey yok:)Sadece inceldiğimi söylüyorlar:)
Tamam ben her zaman oralardayım:)Özelim hep açık:)Öyle yaptırdıkları kilo yapıyor falan deniyor ama hepsi kuru iftiraTmm gidelim E Elif_Eylul den önce pro olmam lazım ahdim var gözüm açık gidecek en başta o duymasın oylarimi çalar
Çokta değil ya 1 ay öncesine göre bayağı iyi olduğum söyleniyor:)Bende hissediyorum en azından resimlerdenNevoodemek inceldin ha maşallah diyim
Bak hele gel burayaTmm gidelim E Elif_Eylul den önce pro olmam lazım ahdim var gözüm açık gidecek en başta o duymasın oylarimi çalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?