Doğum gününüz kutlu olsunCanım benim
Yürüyüşe başladım.Kilo vermeye başlasam yanınıza yanaşabilirim ama henüz çok bir şey yok:)Sadece inceldiğimi söylüyorlar:)
Çokta değil ya 1 ay öncesine göre bayağı iyi olduğum söyleniyor:)Bende hissediyorum en azından resimlerden
Yürüyüş yapıyorum .Mesela bugün 9 bin adım attım:)Tempolu yürüyorum:)Ben 1 ay öncesini düşünüyorum havada karada resimde aynıydım
Pardon pardon araya girebilrmiyimTamam ben her zaman oralardayım:)Özelim hep açık:)Öyle yaptırdıkları kilo yapıyor falan deniyor ama hepsi kuru iftiraAz yesinler
Yok canım ne münasebetPardon pardon araya girebilrmiyimhep sarmalar börekler yenildiğini söylüyorlar dogru degil ozaman
Neyi deldiricem abla meme mi?Araştır tabi....çok sevineceksin. Bak yaptırdıktan sonra deldirmek yok. O zaman sarkar mi garanti veremem
EvetNeyi deldiricem abla meme mi?
Asla abla ucunu filan deldirmek olurmu evliyim 2 kızım var daha piercing yaptırmam zaten
Simdik hepsicigi kilo alip burayami geldi ben dedimYok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor Onlar hergün yiyorlar Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum
Yok canım ne münasebetBiz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyor Onlar hergün yiyorlar Sonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyor Bu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedim Hemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum
NevresteeeeeeemYürüyüş yapıyorum .Mesela bugün 9 bin adım attım:)Tempolu yürüyorum:)
Yok canım o kadar değilSimdik hepsicigi kilo alip burayami geldi ben dedimZipzip- kapıları kapatalim kimse giremez kimisi sıkıştı kapidan geçemedi bile zorla aldik
Öyle tabiAyda bir yarışma he mi
Hep siz geliyorsunuz bu sefer ben geldimNevresteeeeeeem
Mutfaktayim zannettim bir an sonra bizim kızlara bakınca yok dedim nevrestem buradaymiş
Bizim takıma mi geldin yoksa
Hoş geldin mutluluklar verdin.Hep siz geliyorsunuz bu sefer ben geldim
Yok 7 de yedim canım... aile içi bi takım sıkıntılar vardı... annemle ilgili maddi sıkıntılar filan. Onlar etkiledi herhaldeGecmis olsun canim
Ne zaman yedin aksam yemeigni birseyler mi yesen
AblacımHoş geldin mutluluklar verdin.
Düzelir inşallah. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın hepsi düzelir.Yok 7 de yedim canım... aile içi bi takım sıkıntılar vardı... annemle ilgili maddi sıkıntılar filan. Onlar etkiledi herhalde
Sağol canım benim. Çözmeye çalıştık düzelecek inşallahDüzelir inşallah. Sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasın hepsi düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?