Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam ben her zaman oralardayım:)Özelim hep açık:)Öyle yaptırdıkları kilo yapıyor falan deniyor ama hepsi kuru iftira Az yesinler
Pardon pardon araya girebilrmiyimhep sarmalar börekler yenildiğini söylüyorlar dogru degil ozaman

Pardon pardon araya girebilrmiyimhep sarmalar börekler yenildiğini söylüyorlar dogru degil ozaman
Yok canım ne münasebet Biz ayda bir yarışma yapıyoruz.Ayda bir kez kaçamak yapmak çok mu oluyorOnlar hergün yiyorlarSonra Nevreste'nin yüzünden kilo alıyoruz oluyorBu ay çok kilo aldınız siz katılmayın dedimHemen buraya koştular
Ne güzel satış yapıyorum

Simdik hepsicigi kilo alip burayami geldi ben dedim Zipzip- kapıları kapatalim kimse giremez kimisi sıkıştı kapidan geçemedi bile zorla aldik

Ayda bir yarışma he mi

Simdik hepsicigi kilo alip burayami geldi ben dedim Zipzip- kapıları kapatalim kimse giremez kimisi sıkıştı kapidan geçemedi bile zorla aldik
Yok canım o kadar değil 3-5 versinler önümüzdeki ay geri gelsinlerEylül'de yine buradalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…