Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fatunuz nerelerde hakikaten ben ne yazıkki artık rastlayamıyorum öncden ooo hep buralardaydı işleri çok yoğun galiba bu aralar

bu arada REFCıM yeni gördüm canım senin bebişinin hasta olduğunu Allah yardımcınız olsun dünyalar güzeli evladın inşallah bir an önce iyileşir kendine iyi bak moralini yüksek tut herşey yoluna girecek Allahın izniyle bu mübarek günde bütün kalbimle söylüyorum canım benim tatlı eski rakibemmmmmm

kahvaltımı yaptım geldim kızlar herzamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık tuzsuz lor yarım domates yarım biber 2 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay sizlr neler yaptınız.

kahvaltımı yaptım geldim kızlar herzamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık tuzsuz lor yarım domates yarım biber 2 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay sizlr neler yaptınız.

BENDE SABAH 8:30 DA YAPTIM KAHVALTIMI KİLO BİLDİRİMLERİNİ HESAPLIYORUM. ÖĞLEN YEMEĞİNE AZ KALDI BAKALIM YEMEKTE BANA UYACAK BİŞEY VARMI. BEN BU HAFTADA EKSİ VERDİM. GEÇEN HAFTADA VERMİŞTİM. REGL OLUCAM İNŞANLAHH ONUN ETKİSİNDENDİR.klava:

Ben malesef 2 adet pohaça yedim bu sabah biri mısır unlu biri ise ayçekirdekli pişman değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine olsa yine yaparımmmm hüüüüüüüüüüüüüü:1no2:senağlamasenağlamasenağlama

moralini bozma canım sizin kilolarınızda vermek dahada zorlaşıyo biliyosun biz maşşallah 80lerdeyiz sıkınca kolay gidiyo kilolar 70 in altına düşmeye başlayınca benimde öyle olur büyük ihtimalle haftaya verirsin inşallah canım:teselli:

İnşallah canım çok sağol duaya çok ihtiyacımız var hamişlerin duası kabul olurmuş :) canım yaa2 aydır hasta malesef ama Allah beterinden korusun bunada hamdolsun.:CüvCüv:a.s.:1hug:

refimm yaa o boncuk gözlü çocugaa sadece ve sadece nazar değiyo başka birşey degill ah ablasının bi tanesi inş en kısa zamanda iyileşir

doram hayırdır ne oldu umarım çok önemli bir durum yoktur bizi de merakta bıraktın??

kütom bugün tekesine gidecekk ahh ahh bizimki de kampta bende mi gitsemm,kıymetini bil kütommm inş çok güzel zaman geçirirsinizz...
aebenimm doramm buluşacakların hepsi size de çooook güzel dakikalar diliyorummm...

nazlım bu hafta da hesaplama sana kalmş anlaşılannn gerekirse haftaya derse geç giderim sana çok ayıp oldu ben yaparım haftaya.

pınarım önünde saygıyla egiliyorumm ben yapamazdım senin yaptıgınısüprizzzzz

düşündüğün için sağol canım ama sen derslerinden geriye kalma ben oturduğum yerden yapıyorum zaten. arada iş arada buraya bakıyorum canım.

tamam özgeciğim çok teşekkür ediyorum canım. öpüyorum seni nasıl oldun canım kanaman durdumu.

canım bugün daha iyiyim bittiyor bugün inşallah iğnelerimi hala yaptırmadım ama :1shok:
yarın iğnelere başlayacağım bakalım 22 sinden sonra gideceğiz inşallah görürüz

6. TAKIM * *95. ETAP SONUÇLARI*

asibulut ( 56,3 / 56,5 / - 0,2 / - 0,35 % )
dora ( 63,8 / 63,8 / 0,00 / 0,00 % )
aeben 65,2 / 65,2 / 0,00 / 0,00 % )
kütahya ( 77,0 / 77,0 / 0,00 / 0,00 % )
pınarım ( 82,0 / 81,0 / 1,00 / 1,22 % )
cceylin ( 59,5 / 59,5 / 0,00 / 0,00 % )
fatunuz ( 85,0 / 85,00 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 74,8 / 74,6 / 0,2 / 0,27 % )
nazlıgüleç ( 59,0 / 60,0 / - 1,00 / -1,69 % )
mmmf27 ( / 66,1 / 66,6 / - 0,5 / - 0,76 % )
else ( 70,0 / 70,2 / - 0,2 / - 0,29 % )
yumukum ( 81,0 / 79,7 / 1,3 / 1,60 % ) yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 839,7 / 839,1 / 0,6 / 0,07 % )

asim sende listeyi bir kontrol edebilirmisin canım.

Son düzenleme:
canım bugün daha iyiyim bittiyor bugün inşallah iğnelerimi hala yaptırmadım ama :1shok:
yarın iğnelere başlayacağım bakalım 22 sinden sonra gideceğiz inşallah görürüz

özgem iyi bak kendine. iğnelerini aksatma döveriz seniklava: inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım.

ya nazlıcım ben ilk başta 70 dedim ama hep kıyafetle tartılıyodum
sonra evde tartıldım 68 çıktım
bugün yine işte 70,25 im
nasıl yapalım onu 70 üzerinden mi devam edelim çünkü o kiloya göre söylemiştim
istersen o şekilde devam edeyim beni 70,25 yaz olur mu

benim evde baskülüm yok malesef daha da
hep işte tartılıyorum tabi çizmeler ve kıyafetlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…