kahvaltımı yaptım geldim kızlar herzamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık tuzsuz lor yarım domates yarım biber 2 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay sizlr neler yaptınız.
kahvaltımı yaptım geldim kızlar herzamanki gibi 1 dilim kepek ekmeği 2 kaşık tuzsuz lor yarım domates yarım biber 2 yeşil zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay sizlr neler yaptınız.
BENDE SABAH 8:30 DA YAPTIM KAHVALTIMI KİLO BİLDİRİMLERİNİ HESAPLIYORUM. ÖĞLEN YEMEĞİNE AZ KALDI BAKALIM YEMEKTE BANA UYACAK BİŞEY VARMI. BEN BU HAFTADA EKSİ VERDİM. GEÇEN HAFTADA VERMİŞTİM. REGL OLUCAM İNŞANLAHH ONUN ETKİSİNDENDİR.klava:
Fatunuz nerelerde hakikaten ben ne yazıkki artık rastlayamıyorum öncden ooo hep buralardaydı işleri çok yoğun galiba bu aralar
bu arada REFCİM yeni gördüm canım senin bebişinin hasta olduğunu Allah yardımcınız olsun dünyalar güzeli evladın inşallah bir an önce iyileşir kendine iyi bak moralini yüksek tut herşey yoluna girecek Allahın izniyle bu mübarek günde bütün kalbimle söylüyorum canım benim tatlı eski rakibemmmmmm
refimm yaa o boncuk gözlü çocugaa sadece ve sadece nazar değiyo başka birşey degill ah ablasının bi tanesi inş en kısa zamanda iyileşirGünaydın kilom 74,600 kılzar malesef bende de haberler iyi değil oğluşumun durumu kötü hala çok hasta testler de kötü çıktı süte alerjisi var ve en önemlisi bağışıklık sisteminde vücudun kendi kendiner ürettiği bir maddeyi malesef Rüzgarınki henüz üretmeye başlamamış dolayısı ile çok sık hasta olurmuş ki oluyor zatenkendi kendine bakalım üretecek mi bekleyeceğiz 3 ay daha onun dışında bişr alerji testi en önemlisi yapılamadı malzeme olmadığı için pazartesi gideceğiz yeniden testler yapılacak malesef psikolojisi çok çok olumsuz etkilendi bu durumdan yavrumun o yüzden bugünde benden iyi haber yok arkadaşlar. Bakalım önümüzdeki haftaki testten sonra evin tümm düzeni değişebilir doktorumuz yönlendirecek inşallah birkaç haftaya toparlanırım da gelirim yeniden aranıza bu kadar şeyden sonra çok fazla motive olamıyorum diyete malesef Bunların dışında benimde dudağımda elimde ayağımda ani şişmeler oluyor buda alerjiden miş ve malesef birtek çapada alerji uzmanı varmış bakalım onunda muayenesi 200 tl bir ara bende gideceğim testlerimin yapılması gerekiyor yoksa halim beter aniden şişiyorum. İşte böyleeeee ....
slm kızlar.
kilom aynı yazın. yarın sabah giremiyebilirim.
bu gün bağzı sorunlar yaşadım. bu yarınki buluşmamızı bile etkiledi.
eğerki gelebilirsem mutlaka ararım sizi ama gelemiyebilirsem çok özür dilerim. :1no2:
ama sizlerle buluşmayı hatta kütomlada yüz yüze görüşmeyi çok istiyordum.
bu gün çok üzgünüm. eğer olurda aramazsam bilinki üzüntüm halen geçmemiştir.:a015:
düşündüğün için sağol canım ama sen derslerinden geriye kalma ben oturduğum yerden yapıyorum zaten. arada iş arada buraya bakıyorum canım.
fatunuzum canım nerelerdesin seni bekliyorum.
nazlıcım fatunuz aynıymış msnden sordum ben işleri yoğun o yüzden giremiyor galiba
tamam özgeciğim çok teşekkür ediyorum canım. öpüyorum seni nasıl oldun canım kanaman durdumu.
canım bugün daha iyiyim bittiyor bugün inşallah iğnelerimi hala yaptırmadım ama :1shok:
yarın iğnelere başlayacağım bakalım 22 sinden sonra gideceğiz inşallah görürüz
özgem iyi bak kendine. iğnelerini aksatma döveriz seniklava: inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?