beni en çok cezbeden rize oldu. Ben resmen karadeniz aşığıyım ilerde allah kısmet ederse emekli olursam orduda yaşamayı çok istiyorum. Karadeniz süper ya hele yazın harika oluyor.
evet gökler bile bizim bulumamıza dayanamadı ...kaydirigubbakcemile3
aynen hafif ıslansakta ... çokk güzel bir gündü oda bu cadıların yüzünden çok kıskandılar bizi kaydirigubbakcemile3 doramın dedigim gibi 2 kilodaha verse artık mezun kilosu falan yok:lepi: bedişiminde az kalmış pambuk gimi
dedim sana karışık biraz diye :roflol::roflol::roflol:
Baba rize ardeşen ki kaçkar dağlarında köyleri inanılmaz görmelisin 1200 metrede ve yaylaya çıkarlar 2000 küsür düşün bulutlar ayağının altında ah ah
annemde ordulu :roflol::roflol:yani tam bir karadenizliyim ki baba laz bu arada ama ben birkaç kelime dışında bilmiyorum malesef zaten tip de hiç benzemiyor.
Ama biz izmite doğduk büyüdük boluda okudum istanbulda yaşadım 1.5 yıl ve sonra aydın ve sanırım hayatımın bundan sonraki bölümü burada geçecek çünkü kociş buralı
Evet senden sonra bide o aradı . bedişten sonra benle konuştu diyoku bide elvanı ver kızım iki saatir kimle konuşuyon diyorum ....sırnaşık şey aa sesin çok genç geliyo diyo ...:mymeka::dilcikar:len zaten gencim ......:mymeka::roflol::roflol:yaaa bi kere o gökler ben gelemedim diye ağlıyordu da sizin haberiniz yok
asimi de kapıp gelcem ben ki fatu felaket durumda ankaraya gelme planları yapıyor haberiniz ola :roflol::roflol:
yaaa bi kere o gökler ben gelemedim diye ağlıyordu da sizin haberiniz yok
asimi de kapıp gelcem ben ki fatu felaket durumda ankaraya gelme planları yapıyor haberiniz ola :roflol::roflol:
Evet senden sonra bide o aradı . bedişten sonra benle konuştu diyoku bide elvanı ver kızım iki saatir kimle konuşuyon diyorum ....sırnaşık şey aa sesin çok genç geliyo diyo ...:mymeka::dilcikar:len zaten gencim ......:mymeka::roflol::roflol:
bedişdede var resimler gelsin bide o yorum yapar tekesinin yanına gelmiş o senden önce gelmiş dora . hoş bende senden önce geldim aman oglusu hasta falan etme .....:1ninca:
:roflol::roflol::roflol: mutlaka sen gelmedin diye ağlamıştır gök. bak biz ayrılınca susuverdi.lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelae:lepi:
buluştunuz gezdiniz ne güzel
inşallah bigün hep birlikte de buluşmak kısmet olur
resimleri koydun mu aebencim?
ooo ben yorum bile yaptım elsecim sende resim koysana bakalım :)))))))))))9
kaydirigubbakcemile5 o bebiş kıs bebişşşş:1shok:bebek seyrir öyle ....:1hug:bu demektirki solucan yakında açıga cıkacakkkksengözlerimebaksanabdelikafaduldenheee tabi canikommm benim sizi içten içten ne kadar çoooooooooooookkkkk sevdiğimi bilyor gökyüzü o yüzden ağladı :dilcikar::dilcikar:
bişey soracağım bu arada kasıklarımda birşey atıp duruyor tık tık diye sizde de oluyor mu bu bir kaç gündür oluyor mesela yatıyorum ya rahatsız oluyorum atıyor bişey yana kayıyor gibi sonra değiştiriyorum düzeliyor falan ama bak şimdi yine oldu meselaaa :1shok::1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile5 o bebiş kıs bebişşşş:1shok:bebek seyrir öyle ....:1hug:bu demektirki solucan yakında açıga cıkacakkkksengözlerimebaksanabdelikafadulden
unuttum kızlar bedişe çok teşekkür ederim dorayla bize harika bi şal örmüş süper ......:1hug:a.s.
oh yarın da seni göreceğiz ne güzel canım benimcanım akşam koyuyordum resimleri olmadı sonrada yemek yapmaya falan kalktım bıraktım
bu akşam koyarım
kaydirigubbakcemile5 o bebiş kıs bebişşşş:1shok:bebek seyrir öyle ....:1hug:bu demektirki solucan yakında açıga cıkacakkkksengözlerimebaksanabdelikafadulden
unuttum kızlar bedişe çok teşekkür ederim dorayla bize harika bi şal örmüş süper ......:1hug:a.s.
heee tabi canikommm benim sizi içten içten ne kadar çoooooooooooookkkkk sevdiğimi bilyor gökyüzü o yüzden ağladı :dilcikar::dilcikar:
bişey soracağım bu arada kasıklarımda birşey atıp duruyor tık tık diye sizde de oluyor mu bu bir kaç gündür oluyor mesela yatıyorum ya rahatsız oluyorum atıyor bişey yana kayıyor gibi sonra değiştiriyorum düzeliyor falan ama bak şimdi yine oldu meselaaa :1shok::1shok::1shok:
hahahahh senin minnoş tekmelemeye başlamıştır kızımmmm harika bir duyguyduuu damar atması gibi gelir önceleri ama sonra bir bakarsın meleğinin tekmeleridir. Ama erkende olabilir aklım karıştı şimdi :))
ben biliyodum size şal yaptığını süpriz yapacaktı size. aferrin bedişe yetiştirmiş şalları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?