a.sa.sa.sa.s
yarın başlıyorum canım inşallah
tamam else nasıl istersen öyle yazayım.ama bide eve baskül alırsan ozaman ne yapıcaz.
[B]kızlar ben kütoyu aradım şimdi:roflol::roflol::roflol:
bunlar dora aeben geziyorlarmış
dedim bensiz nasıl gezersiniz
şanslarına havada yağmurluymuş
resim çekin bakalım dedim inşallah çekebilirler inşallah bir gün bizde buluşabiliriz şu anda bende onlarla olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/B]
husel canım liste tamam sorun yok rica etsem bizim listeyide paylaşıma koyabilirmisin ben denedim ama yapamadım.
ellerine sağlık hayatım,yarın haftaya kim yapacak onu belirleyeceğim,izin verirseniz tüm takım ve haftaya kadar o hazırlanacak hesaplamaları yapmak için..okiş mi?kaydirigubbakcemile3
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ressimleri koyarım birazdannnn...
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.... ressimleri koyarım birazdannnn...
hoşgeldiniz. iyi gezdiniz mi. şansınıza havada kötüymüş.
işte yeni nişanblılar olurya böyle havalı havalı onlar gibiydik.:roflol: Hatta havamızdan yağmur bile hiç dinmedikötükedihüso
gökler bile hüzünlendi bizim mucize buluşmamıza:)))
inşallah özgecim bizde birgün hepberaber buluşuruz. sen nerde oturuyordun özgeciğim.
canım benim eşim aydınlı aydında yaşıyorum kuşadası civarlarında diyelim:))):roflol::roflol:
Ama aslen rizeli olup izmitte doğdum büyüdüm
evet gökler bile bizim bulumamıza dayanamadı ...kaydirigubbakcemile3işte yeni nişanblılar olurya böyle havalı havalı onlar gibiydik.:roflol: hatta havamızdan yağmur bile hiç dinmedikötükedihüso
gökler bile hüzünlendi bizim mucize buluşmamıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?