edoras ablam inecek hiç merak etme ......
sultanım nasıl besleniyorsun montiye devammı yoksa salıyormusun ??
ay maşallah hadi bakalım hayırlısı olur inşAllah gönlüne göre bir yer,
bu arada hiç sevmiyorum bu huyumu ama durduramıyorum kendimialsanaalsanasmile
TAKIM KAPTANINA HAKSIZLIK ETMEYELıM ŞıMDı ...yerimsenibentamm ablacım yazmıyorum bu arada tekrara baktım yanlış hatırlamışım yazdığım mesaja kimse yorum yapmamış sadece takım kaptanı benim mesajımdan 3-5 msj sonra uyarmış arkadaşını nasıl zayıfladığını yazman gerekiyor diye...
bende öyleydin tez canlı .......ama yaş ilerledikçe insan daha farklı pencerelerden bakıp olayı her yönlü inceliyor .....yerimsenibenay maşallah hadi bakalım hayırlısı olur inşAllah gönlüne göre bir yer,
bu arada hiç sevmiyorum bu huyumu ama durduramıyorum kendimialsanaalsanasmile
vala ablam en yalan söleyim bu ara sultanmintag oldu bnm montialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile birzda onun etkisyle bu kadr gram gram veriyorum sanırım ama milltin güzel sözlerini duydukca biliyorum ki kilonun büüyk bi kısmını monti amcamla verdim ondan vazgecmem zatende işte arada cozutuyorum su yeni bahsettgin kitabı alyım diyorum bnde dur bi arstırayım ondna sonra söz tam bi monti menüsü vermeey devm edicem buyrunnnnnnnnn
sagol cnm rabbim hepimizn gönlüne göre versin insl fıtrat meselesi sugracım insan degiştiremiyor ama bazı durumlar için kötü olabilir bu huyun özel haytında özellikle
TAKIM KAPTANINA HAKSIZLIK ETMEYELİM ŞİMDİ ...yerimseniben
ama ben olsan o kaptan yerine bi özür yazar vede durumu haber veriridim paylaşım alanına ...a.s
bende öyleydin tez canlı .......ama yaş ilerledikçe insan daha farklı pencerelerden bakıp olayı her yönlü inceliyor .....yerimseniben
AMA BU HUYUN KÖTÜ DEYİL SURAM ....BİRAZ DAHA SABIRLI OLSAN DAHA İYİOLUR .
bu söz bunu içindir (şimdi ben uydurdum ) ABİYE GİBİ. :roflol:
ÇABUK KALKAN TEZ POPOSUNUN ÜSTÜNE OTURUR ...
Al sultanım daha faydalı hemde bulabİlİrsİn kİtapcılarda var .....
yok canım ya aslında özel hayatımdahiç sorun olmuyor çünkü kimsenin hiç birşeyini merak etmem ben biri hatayım dese geçmiş olsun derim sormam bile ayrıntısını o kadar genelciyim detaycı değilim, ama sosyal hayatımda ortada yanlış bilinen bir şey varsa yada bir şeyler muallakta kalıyorsa saatlerce araştıma yapıyorum onunla ilgili hiç alakasz konuları bile araştırıyorum. bazen çok faydalı oluyor bu huy özellikle kpss de güncel olaylarda:lepi: ama bazen de bakıyorum vaktimin çoğunu google da harcıyorumkafamçokkarıştı
hadi bakalım kuzumm hayırlısyla tez zamandaaaa vverirsin kilolarını bu arada hadi hoş gelgünaydin takimim sizi cok özledim kac gündürki laptopum yok evde tamirdeydi.sabah kostura kostura gittim aldim buraya yetismek icin
kizlar Türkiyeye geliyorum cok sevincliyim.16 gün var ama ben simdiden bavul hazirlmaya basladim ahhahahhaha
iki üc gündürki cok spor yapmaya basladim.pilates mekik aletinde 4 5 sekilde mekik,internetten karin kaslari icin 8 dk mekik felan hoic sormayin cok gaza geldim coooook.gitmeden 65 olmayi cok istiyorum.
buarada kilom bu hafta sabit 73 kg
regl oldugum icin galiba
ama hicbirsey beni yildiramaz hahahhaah
günaydin takimim sizi cok özledim kac gündürki laptopum yok evde tamirdeydi.sabah kostura kostura gittim aldim buraya yetismek icin
kizlar Türkiyeye geliyorum cok sevincliyim.16 gün var ama ben simdiden bavul hazirlmaya basladim ahhahahhaha
iki üc gündürki cok spor yapmaya basladim.pilates mekik aletinde 4 5 sekilde mekik,internetten karin kaslari icin 8 dk mekik felan hoic sormayin cok gaza geldim coooook.gitmeden 65 olmayi cok istiyorum.
buarada kilom bu hafta sabit 73 kg
regl oldugum icin galiba
ama hicbirsey beni yildiramaz hahahhaah
ayy ablam sen çok yaşa emi:roflol: yok ablişim sabırlıyım bakma öyle görünüyorum mesela bu olay için 1 hafta sabettim hemmen salı günü hadi 3 gün doldu diye atlamadım, aklıma gelmedi değil de senin dediğin gibi tez totomun üstüne oturmamak için:1ninca:
bu arada yeni smileler mı gelmiş ben mi daha önce görmemişim:2::1rolleyes:
ayy buna bayıldım
ablacım tam olrak ismi neydi kitabın 2. elini bulabilirim sanırım dimi
yok zaten o anlamda sölemmiştim sugracım cabuk yıpranırsın diye demiştim ama sorun olmuyo diyosan ozman kötü bir huy olrak görme aa bak güncel konuların iyidr ozman senin kacrmazsın soruyerimseniben
bnmde vatndslıkta problemim kac aydr oturtamadım bi türlü-tatlicadiarzu-
ablam esim almanyada kanun caldigi icin iyi taninir sadece Türk müzikleri calmiyor arap ve hint müzikleride caliyor o yüzden genelde hep dolu.oh bal olsunn zemuszemus
hoşgeleceksin türkiyeyeee deryamm Şeniz
kocan ünlümü senin ne konseri kııı kaydirigubbakcemile3
offf gerçekten sıkıcı bir durummm :1no2:
hadi bakalım kuzumm hayırlısyla tez zamandaaaa vverirsin kilolarını bu arada hadi hoş gelkaydirigubbakcemile5a.s.
gözün aydın deryacım türkiye yolu gözktü desene ne güzel nasıl özlemişindr memlektini bu arada cok azimli gördüm seni hadi sık dişini buraay gelinceye kadr görelim snisempatiksalakcinni
evet ya yeni smilelr var bnmd edikktimi cekti helebnd ebayıldım
sekerkiz sende hosgeldin takikimiza
pisman olmayacaksinguclubacismile
haklısın ben çok çabuk yaşlancameyvahedigeldismile
aman oturmazki o tuhaf anayasalar ıvır zıvır yıllardır kimse oturtamamış onları biz mi oturtucaz şekerim
sultancim 5 senedirki gidemedim cok özledim gercekten.canimcim sirf dislerimi degil heryerimi SIkiyorum hahahahah
yoksa gitmez bu kilolar
bende yok yeni smileylerbilmiyorumkismile
sende öylesin canim kaptanlarimizda süper kisileri aliyorlar.ailemize sende katildinolumunekankayizsmileTeşekkür ederim deryacım hiç pişman değilim burası muhteşem arkadaslıklar, dostluklar yanii 6. takım kocaman bi aile olmuşş
süperrrrrrrsinizzzzzzzzzzzzzzzz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
selam kızlar..hepinize hayırlı cumalar..
nasılsınız bakalım bu haftada derece varmı aklinialirimsmile inş. bol bol kilo vermişsinizdir bu haftada.benim bu hafta halszliğim üstümdeydi,acayip bir uyku bastı kızlar beni gözümü açamıyorum mirmirmirmir hala hastalığım devam ediyor ondanmıdır bilmem bugün tahlil sonuçlarımı almaya gidicem spiralde çıktı ama hala devam ediyor bakalım doktor ne dicekCADIARZU son günlerde pek uğrayamadım son sınavları kızın artık bitiyo çok şükür :Saruboceq: ama bende bittim,şöle sorunsuz kendi kendine halleden bi çocuk çok isterdim ama çok şükür diyorum tabiki herzaman sağlıklı,herhangi bi özrü yok dikkat sorununu çağın nerdeyse her çocuğu yaşıyo sanırımneyse artık sene sonu geldi önümüzdeki seneye kadar ben bolca dinleneyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?