Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

edoras ablam inecek hiç merak etme ......

sultanım nasıl besleniyorsun montiye devammı yoksa salıyormusun ??

vala ablam en yalan söleyim bu ara sultanmintag oldu bnm montialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile birzda onun etkisyle bu kadr gram gram veriyorum sanırım ama milltin güzel sözlerini duydukca biliyorum ki kilonun büüyk bi kısmını monti amcamla verdim ondan vazgecmem zatende işte arada cozutuyorum su yeni bahsettgin kitabı alyım diyorum bnde dur bi arstırayım ondna sonra söz tam bi monti menüsü vermeey devm edicem buyrunnnnnnnnn​

ay maşallah hadi bakalım hayırlısı olur inşAllah gönlüne göre bir yer,
bu arada hiç sevmiyorum bu huyumu ama durduramıyorum kendimialsanaalsanasmile

sagol cnm rabbim hepimizn gönlüne göre versin insl fıtrat meselesi sugracım insan degiştiremiyor ama bazı durumlar için kötü olabilir bu huyun özel haytında özellikle​

Al sultanım daha faydalı hemde bulabılırsın kıtapcılarda var .....

TAKIM KAPTANINA HAKSIZLIK ETMEYELıM ŞıMDı ...yerimseniben
ama ben olsan o kaptan yerine bi özür yazar vede durumu haber veriridim paylaşım alanına ...a.s
ay maşallah hadi bakalım hayırlısı olur inşAllah gönlüne göre bir yer,
bu arada hiç sevmiyorum bu huyumu ama durduramıyorum kendimialsanaalsanasmile
bende öyleydin tez canlı .......ama yaş ilerledikçe insan daha farklı pencerelerden bakıp olayı her yönlü inceliyor .....yerimseniben
AMA BU HUYUN KÖTÜ DEYıL SURAM ....BıRAZ DAHA SABIRLI OLSAN DAHA ıYıOLUR .

bu söz bunu içindir (şimdi ben uydurdum ) ABıYE GıBı. :roflol:
ÇABUK KALKAN TEZ POPOSUNUN ÜSTÜNE OTURUR ...

yok canım ya aslında özel hayatımdahiç sorun olmuyor çünkü kimsenin hiç birşeyini merak etmem ben biri hatayım dese geçmiş olsun derim sormam bile ayrıntısını o kadar genelciyim detaycı değilim, ama sosyal hayatımda ortada yanlış bilinen bir şey varsa yada bir şeyler muallakta kalıyorsa saatlerce araştıma yapıyorum onunla ilgili hiç alakasz konuları bile araştırıyorum. bazen çok faydalı oluyor bu huy özellikle kpss de güncel olaylarda:lepi: ama bazen de bakıyorum vaktimin çoğunu google da harcıyorumkafamçokkarıştı

günaydin takimim sizi cok özledim kac gündürki laptopum yok evde tamirdeydi.sabah kostura kostura gittim aldim buraya yetismek icin
kizlar Türkiyeye geliyorum cok sevincliyim.16 gün var ama ben simdiden bavul hazirlmaya basladim ahhahahhaha
iki üc gündürki cok spor yapmaya basladim.pilates mekik aletinde 4 5 sekilde mekik,internetten karin kaslari icin 8 dk mekik felan hoic sormayin cok gaza geldim coooook.gitmeden 65 olmayi cok istiyorum.
buarada kilom bu hafta sabit 73 kg
regl oldugum icin galiba
ama hicbirsey beni yildiramaz hahahhaah

ayy ablam sen çok yaşa emi:roflol: yok ablişim sabırlıyım bakma öyle görünüyorum mesela bu olay için 1 hafta sabettim hemmen salı günü hadi 3 gün doldu diye atlamadım, aklıma gelmedi değil de senin dediğin gibi tez totomun üstüne oturmamak için:1ninca:

bu arada yeni smileler mı gelmiş ben mi daha önce görmemişim:2::1rolleyes:
ayy buna bayıldım

Al sultanım daha faydalı hemde bulabİlİrsİn kİtapcılarda var .....

ablacım tam olrak ismi neydi kitabın 2. elini bulabilirim sanırım dimi

yok zaten o anlamda sölemmiştim sugracım cabuk yıpranırsın diye demiştim ama sorun olmuyo diyosan ozman kötü bir huy olrak görme aa bak güncel konuların iyidr ozman senin kacrmazsın soruyerimseniben

bnmde vatndslıkta problemim kac aydr oturtamadım bi türlü-tatlicadiarzu-

hadi bakalım kuzumm hayırlısyla tez zamandaaaa vverirsin kilolarını bu arada hadi hoş gelkaydirigubbakcemile5a.s.

gözün aydın deryacım türkiye yolu gözktü desene ne güzel nasıl özlemişindr memlektini bu arada cok azimli gördüm seni hadi sık dişini buraay gelinceye kadr görelim snisempatiksalakcinni

evet ya yeni smilelr var bnmd edikktimi cekti hele bnd ebayıldım

haklısın ben çok çabuk yaşlancameyvahedigeldismile
aman oturmazki o tuhaf anayasalar ıvır zıvır yıllardır kimse oturtamamış onları biz mi oturtucaz şekerim

oh bal olsunn zemuszemus

hoşgeleceksin türkiyeyeee deryamm Şeniz

kocan ünlümü senin ne konseri kııı kaydirigubbakcemile3

offf gerçekten sıkıcı bir durummm :1no2:
ablam esim almanyada kanun caldigi icin iyi taninir sadece Türk müzikleri calmiyor arap ve hint müzikleride caliyor o yüzden genelde hep dolu.
hadi bakalım kuzumm hayırlısyla tez zamandaaaa vverirsin kilolarını bu arada hadi hoş gelkaydirigubbakcemile5a.s.

insallah suuracim.7 gün antalya antalyadanda kayseriye ucuyoruz.esim ayin 3 ünde dönecek ben 9 unakadar nevsehirdeyim

sultancim 5 senedirki gidemedim cok özledim gercekten.canimcim sirf dislerimi degil heryerimi SIkiyorum hahahahah
yoksa gitmez bu kilolar

bende yok yeni smileylerbilmiyorumkismile

sekerkiz sende hosgeldin takikimiza
pisman olmayacaksinguclubacismile

Teşekkür ederim deryacım hiç pişman değilim burası muhteşem arkadaslıklar, dostluklar yanii 6. takım kocaman bi aile olmuşş
süperrrrrrrsinizzzzzzzzzzzzzzzz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

selam kızlar..hepinize hayırlı cumalar..

nasılsınız bakalım bu haftada derece varmı aklinialirimsmile inş. bol bol kilo vermişsinizdir bu haftada.benim bu hafta halszliğim üstümdeydi,acayip bir uyku bastı kızlar beni gözümü açamıyorum mirmirmirmir hala hastalığım devam ediyor ondanmıdır bilmem bugün tahlil sonuçlarımı almaya gidicem spiralde çıktı ama hala devam ediyor bakalım doktor ne dicekCADIARZU son günlerde pek uğrayamadım son sınavları kızın artık bitiyo çok şükür :Saruboceq: ama bende bittim,şöle sorunsuz kendi kendine halleden bi çocuk çok isterdim ama çok şükür diyorum tabiki herzaman sağlıklı,herhangi bi özrü yok dikkat sorununu çağın nerdeyse her çocuğu yaşıyo sanırım neyse artık sene sonu geldi önümüzdeki seneye kadar ben bolca dinleneyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın ben çok çabuk yaşlancameyvahedigeldismile
aman oturmazki o tuhaf anayasalar ıvır zıvır yıllardır kimse oturtamamış onları biz mi oturtucaz şekerim

oturtcaz mezbur sugracım yoksa memurluk yalan olcak bunca emek zaten kimse oturtamıyo dite standart sapması yüksek ya su meredin gerci bi yöen derste ögrediklerimi duyunca diyorum vatandslık haklarımızdan bi haber yasamız yıllrca va yasamaayda devm ediyoruz

sultancim 5 senedirki gidemedim cok özledim gercekten.canimcim sirf dislerimi degil heryerimi SIkiyorum hahahahah
yoksa gitmez bu kilolar

bende yok yeni smileylerbilmiyorumkismile

ayy cnm bnm 5 sene cidden uzun zamn aielnde kayseride dimi ohhh artık 5 senenin hasretini giderirszin yalnzı dikkt et kilo alıp dönmedelikafadulden

sende öylesin canim kaptanlarimizda süper kisileri aliyorlar.ailemize sende katildinolumunekankayizsmile

hosgeldin canim gecmis olsun .dinlen tabi hakkin

kıslar size doyum olmaz ama o kadr dersten bahsettik bnmde dersane vakitm geldi gidip hazrlanyım artıkın aksam eve gelinc eögrenirim sonucları kilo veren herkesi tekrar yürekten kutlarım hadi bakalım 6. takımın cıtır hatunları hayırlı cumlar sizeee bu smile cok sevdim

6.TAKIM 159.ETAP

aeben ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
Naz ( 61,0 / 61,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 85,3 geri dönmek üzere ayrıldı
lilyum ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 58,7 / 58,5 / 0,2 / 0,34 % )
derya_lim ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 85,2 / 84,4 / 0,8 / 0,94 % )
eddoras ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 54,5 / 53,2 / 1,3 / 2,39 % ) mezun oldu .
kızlar listemiz genel hatlarıyla böyle
eylulums ( 67,6 / 67,5 / 0,1 / 0,15 % )
kirazz_z ( 73,0 / 76,7 / -3,7 / - 5,07 % ) eski üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 676,5 / 677,0 / -0,5 / -0,07 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…