Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

suura, kirazz_z+, sultan_gibi+, eylulums+, yumukum, sekerkizz2009+, derya_lim+, Naz+

wowwwwww süperiz süperyalnız bir kırmızı var aramızda ama kim bilmiyorum

bu arada canlar ben bu hafta izinli olabilir miyim 1 hafta bugün iti bariyle takıma girmeden önceyi de sayarsak 13.5 kilo verdim ve bu ciddi bir rakam ama son hafta ne kadar dikkat etsemde istediğim neticeyi göremedim. bu zamanlarda ben 1 hafta koruma programına geçiyorum bu haftada öyle yapıcam hemde jinekoloğa gidip kan testi fln yaptırıcam kısmetse.2-3ay sonra bebiş düşünüyoruz da. değerlerim normal çıkar inşAllah haftaya cuma diyetime tam gaz devam edicem. bazen vücudu dinlendirmek iyi oluyor. Nazlım bu gübü durumlarda ne yapmam gerekiyor geri dönmek üzere ayrıldı mı yazacaksın?

yumukum listeye yazalım mı seni bu hafta ne dersin . geçen hafta sorduk ama gözünden kaçtı sanırım .

bak bu sefer daha sabırlıymışın geçen seferkikine göre ...yerimseniben
yanlız bu huyun kötü deyil bilekis çok güzel nice insanlar varki vurdum duymaz görse bile görmez ....

bende senin gibiyim (kraldan çok kıralcı) bazan bakmışımki asıl konu sahibi benim kadar şavaş vermiyor ben ondan çok çabaliyorum ...sonunda kendimi bazan salak gibi hissetsemde vicdanım rahat uyorum ..:lepi::lepi:..

sultanım yenisi var 2. elide vardır belki .

KADINA ÖZEL montignac...
ergenlikten... menopoza ......

Son düzenleme:

hayır canım takım içinde izinli oluyorsun . o hafta kilonu aynı hazıyoruz . ALLAH gönlüne göre versin canım . ALLAH hayırlı evletlar versin hepimize İNŞALLAH

yumukum listeye yazalım mı seni bu hafta ne dersin . geçen hafta sorduk ama gözünden kaçtı sanırım .
yumukum kirazımla bereber bu hafta senide yazalım dedik + bir çıksın diye ne dersin ????

tebriklerr kızlarr hepinizi kutlarımmm
benım azıcık bişi ama ne yapalım artık haftaya daha çok bol kilo vericem inşallahh

yumukumuda ekleyince ne oluyor nazlım .....?

birde gözdemin kilosunu toplam kiloya katmıyoruz dimi?
nazlım maytabım mazun oluncada kirazim ve yumukum girsede hala takımda yer kalıyormu benmi yanlış saydım ???

yumukumuda ekleyince ne oluyor nazlım .....?

birde gözdemin kilosunu toplam kiloya katmıyoruz dimi?
nazlım maytabım mazun oluncada kirazim ve yumukum girsede hala takımda yer kalıyormu benmi yanlış saydım ???

evet ablam yer kalıyor takımda gözdemin kiloyu toplamda yok ablam .

yumukum şuanda kaç kilosun canım 76 kilo ile ayrılmışsın takımdan

evet ablam yer kalıyor takımda gözdemin kiloyu toplamda yok ablam .
ee o zaman liste için şekeride oylamaya sunalım yer varsa .
kıslar benden okey .....

yer kalıyorsa hayalede haber ver nazlım .başlasınlar .... özgem henüz gelemez ...

aynı ben

hayır canım takım içinde izinli oluyorsun . o hafta kilonu aynı hazıyoruz . ALLAH gönlüne göre versin canım . ALLAH hayırlı evletlar versin hepimize İNŞALLAH
amin nazım sağolasın cümlemize isteyen herkese inşAllah. sanırım 3 ay önce fln folik asit almak gerekiyormuş bir de bazı tetkikler lazımmış ne diyecek bakalım dr. bu arada ilk kez jinekoloğa gitcem korkuyorumeyvahedigeldismile
evlenmeden önce gitmiştim kontrol yöntemleri fln hakkında konuşmuştuk ama muayene olmamıştım offffffffff korku bastı beniohaoldumsmile

Kızlar ben aŞaĞıya kadar ınıyorum gelınce lısteyı tamamlar kardeŞ takıma bırakırım . Şeker kızı da onaylarsanız lısteye yazacaĞız bu hafta ....

kızlar benim mozillada sorun var ikidebir sayfa yüklenirken hata oluştu dyor ondan cvp yazamadım,takımı göçertmeye geliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olmuşken tam olsun demi hadi bakalım yeniden takımdayım bundan kelli gider kilolar inş.
ben hastaneye gidiyorum gelince görüşürüz inş. a.s.

benimde kalmam lazım bebelerle birlikte bir küçük misafirim gelecek .....
nazlım yumukumuda eklemişsin güzel . şekerimide oylamaya göre yaparsın . hepinize tekrar hayırlı cumalar .....

canlar şekerime bende de evet:lepi:
bu arada eylülümü gördüm aşşağı da hoş geldin canıma.s.
bende çıkıyorum artık sanırım h.sonu küçük kaynım gelcek temizliğe girişeyim yine. bu hafta izinliyim sağolsun kaptanım tarafından fırsat buldukça uğrarım arkadaşlar sonraki hafta görüşmek üzere
selametle kalın hoşçakalın...opuyorumnanaktan

bayıldımm bu smile a benim oo ilk ben gördüm aeben ablişim sultanım kimseye vermem bu arada:roflol:

sekerkiz girsin bencede
bu hafta durum hic acici degil haftaya hepimiz verelim hele ben cok verme lazim cok bikini giyememde bari mayoda güzel durum

6.TAKIM 159.ETAP

aeben ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
Naz ( 61,0 / 61,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 85,3 geri dönmek üzere ayrıldı
lilyum ( 72,2 / 72,2 / 0,00 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 58,7 / 58,5 / 0,2 / 0,34 % )
derya_lim ( 73,0 / 73,0 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 85,2 / 84,4 / 0,8 / 0,94 % )
eddoras ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 54,5 / 53,2 / 1,3 / 2,39 % ) mezun oldu .
eylulums ( 67,6 / 67,5 / 0,1 / 0,15 % )
kirazz_z ( 73,0 / 76,7 / -3,7 / - 5,07 % ) eski üye
yumukum ( 76,0 / 84,0 / -8,0 / -10,53 % ) eski üye
şekerkizz2009 ( 82,6 / 82,2 / 0,4 / 0,48 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 835,1 / 843,2 / -8,1 / -0,97 % )

evet kızlar listemizin son hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…