Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Retrocum karbonhidratı fazla menü miktarı az da olsa kilo aldırır net... kahvaltıyı anlarım da akşam bari dondurma olmayaydı iyiydi....

Az yemişsin tebrikler canım

Retrocum karbonhidratı fazla menü miktarı az da olsa kilo aldırır net... kahvaltıyı anlarım da akşam bari dondurma olmayaydı iyiydi....
Doğrudur cnm.. 2 top yedim.. çok sıcaktı kaç gündür çocuklar götürüyor regl de tatlı istetiyor en masum tatlı meyve ve dondurma

Cumayı bekliyordum açıkcası vucudu biraz şaşırtmak için.. 1 haftadır sabitim 100 gr inmedi.. Yarına düzenlicem tekrar menümü.. çok erken yedim sporda yaptım inş sorun olmaz..

Aynen hem gidiş hem geliş yarım saat yürüyüş yapmışsın inşallah şaşırmıştır senin vücudun

Sağol canım, ben aslında Mayıs'ta tez savunması yapıp mezun olacaktım ama salgın yüzünden erteledik. Şimdilik formalite bir jüri olacak. Ben artık sondayım çok şükür. Eşin yeterlik sınavına girecek sanırım, Allah kolaylık versin, beni en çok geren oydu. Umarım çok güzel geçer. Bitince tayin diye bir şey yok canım. Ben alan değiştirdiğim için sağlık bilimleri fakültesi ile görüşüp ordaki kadroya almalarını isteyeceğim. Süreç bundan sonra iletişim kurarak ilerleyecek yani. Aynı şehirde oluruz muhtemelen ama şehir merkezine geçmiş olacağım kadro verirlerse.

Afiyet olsun menünü beğendim canım, akşam pilava pek gerek yoktu, onun dışında gayet güzel

Canım afiyet olsun, sabah ki ekmeği 1 dilime indirmeye çalışabilirsin, öğlen kısıra gerek yoktu bence yerine yoğurt olabilirdi
Diyet kahveyi anlamadım ?
Tava derken kızartma değildir umarım, patatese gerek yoktu, ve karpuza akşam hiç gerek yoktu,
Ben karpuzu sıkıntılı görürüm bedense şeker yuvası maalesef
Zamanla daha güzel menüler görürüz kesin

İkinciliğimiz kutlu olsun sportie ablacım çok tebrik ederim hafta başından beri belliydi zaten darısı artık birinciliğe

Canımmm teşekkürler
Menü
Sabah (10.00)
- Menemen, 2 dilim ekmek
Ara (16.00)
- 150 ml ayran, 2 çilek, 1 avuç leblebi
Akşam (19.30)
- 5 tavada tavuk baget
- 150 ml ayran
Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk vardı, 7000 adım
Toplam: 345p Zipzip-

Çok güzel afiyet olsun , akşam ayran yerine salata daha yakışır ve dengeli
Olurdu, genel olarak güzel

Biraz derin gitti ablacım ucu tırtıklı bicakti baya kaldırdı deriyi kolum koptu zannettim ama geçti çok sürmedi hemen bastırdım kani durdu

Ah canım ya baya baya yaralanmışın çok geçmiş olsun

1 kadeh az kalmış afiyet şeker olsun

Canım naaptın sen yaaa şaşkınım

Sucuk. Ödem
Gül böreği. Güldürmeyecek
Patates .. karbon yuvası
Yetmedi ekmek
Ev reçeli .. şeker yuvası

Yetmedi 2 top dondurma

Bunca şekerin üzerine birde karpuz
Yine şeker yuvası

Senin şeker tavan yapmış bugün,
Hiç iyi şeyler yapmamışın kendine be canım
Detox sularımı yapsan
Bi kere yarın akşamı kesin 1 kase yoğurtla kapatmalısın

Ekşi maya nasıl tadı hiç bilemedim, bütün gün çok az, akşam ise şeker yüklemesi biraz dengesiz olmuş sanki

Oglen gezmedeydim kisir yemek zorunda kaldim ama yatloya asla el uzatmadim
Diyet kahve sekersiz kakao tarcin turk kahvesi ve sut ile yaptigim bir kahve
Patates tavuk evdekilere uaptihim yemekti az borsey bende yedim pilavda vardi onu yemedim sijifta kaldim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…