Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız
bu neeee kilo alma menüsü

sportie mantar protein yerine geçermi ? Köye gideceğiz akşam orda ne yiyceksemmm

Mantar protein içeriyor ama et tavuk balık gibi vücudun ihtiyacını karşılamıyor.

Evet geçer canım ciddi protein vardır hemde
Güzel taze soğan domates ve baharatlandırarak güzel mantar sote yap çok az zyağlı koca tabak ye miss

Ben diyetisyene sormuştum sebze yerine mi protein yerine mi yiyim diye. Protein miktarı yüksek ama ihtiyacımızı karşılayacak kadar değil dedi sebze yerine yemen daha doğru olur dedi.

madamhd musaitsen listeyi kontrol etme sansin var mi

Edemedim gelemedim canım kusura bakma.

Gel canim sensiz buraların tadi çıkmıyo

Ahh cağnıımmm
Aslında geliyorum ama geçmişi bitiremiyorum bi türlü

Geçmiş bitmez bacim çenesi düşükler var burda

İyi akşamlar raporumu verip kaçıcam

Sabah 10.00
1 haş yumurta
2 parmak b peynir
2 ceviz
Söğüş

Ara 12.00
Protein bar züber

15.30
1 kase yoğurt + 1 köy biberi

19.30
1 küçük zyağlı enginar
3-4 y kaşığı tavyk göğüs sote
Salata

21.30
1 filtre kahve

2 lt üzeri su

Spor
8 dak karın. 48p
Kuvvet antrenmanı. 14 dak. 210 p

Top 258p

Biraz tatlisi bol menu olmus ,cilek receli ,dondurma karpuz
Toplaminda az yemissin ama :))
Çilek reçeli 2 adet çilekti kaptanım.. ama meyvesi fazla oldu evet.. ama öyle denk geldi ya.. kahvaltıya davetliydim.. oğlanın ısırdığı böreği yiyim dedim.. reçeli de evde yaptık güneşte kuruttuk illa tadına bak dediler.. akşama da hafif ne yaparım dedim sıcaklar malum.. öyle karpuz peynir yedim.. yanına ekmek bile yemedim.. sabahki muzda sabah aşırı regl sancım vardı.. kahvaltıya davetliyim.. yürüyerek gidicem uzak.. tarçınlı muz regle iyi geliyormuş.. sıcak sütte benim için.. onları yedim ağrı kesici aldım.. işte yürüdüm yarım saat kahvaltı yaptım dönüşte yine yürüdüm. Eve geldim çok sıcak dondurma yedim.. akşama da soğuk karpuz.. bu şekilde oldı arz ederim

Birde uzun uzun yazmissin canim
Iyi gelir belki degisik beslenmek vucut sasirir pazartesi tarti sonucunu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…