bu neeee kilo alma menüsüMenü verim..
Uyanınca 9 gibi..
Az sütlü nescafe
1 küçük boy tarçınlı muz
Ağrı kesici
11.30da misafirlikte..
Az bişi sucuklu yumurta
1 peynirli gül böreği
4-5 dilim fırınlanmış patates
Roka salatası
1 dilim kdr ekmek
2 çatal çilek reçeli( ev yapımı)
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Ara 16 gibi
2 top dondurma
Akşam 18de..
1 büyük dilim karpuz
Bir kaç parça peynir
Spor
1 saat yürüyüş
Su
2-3 arası
Zipzip-
Karışık oldu baya..
gümüsleee evin çok güzel olmuş,güzel günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallahBiraz derin gitti ablacım ucu tırtıklı bicakti baya kaldırdı deriyi kolum koptu zannettim ama geçti çok sürmedi hemen bastırdım kani durdu
tebrik ederim kaptanımGule gule kullan ablacim
2.olduk bu hafta
tebrik ederim2ci oldukkiii
Evet geçer canım ciddi protein vardır hemde
Güzel taze soğan domates ve baharatlandırarak güzel mantar sote yap çok az zyağlı koca tabak ye miss
madamhd musaitsen listeyi kontrol etme sansin var mi
Gel canim sensiz buraların tadi çıkmıyo
2.ci olduk canimkaçıncı olduk
Menüleri burda paylasiyoruz artik canim menu sayfasini iptal ettikoldum valla
hala menü veriyor muyuz:)
Olsun canim 2 defa kontrol edip paylastimEdemedim gelemedim canım kusura bakma.
tebrik ederim kaptanım
haftaya birinciyiz inşallah
Kız niye bir kahvaltı fazla.. akşama ne var ki bir karpuz.. bu sabit gelen vucudu şaşırtma menüsükız
bu neeee kilo alma menüsü
Geçmiş bitmez bacim çenesi düşükler var burdaMantar protein içeriyor ama et tavuk balık gibi vücudun ihtiyacını karşılamıyor.
Ben diyetisyene sormuştum sebze yerine mi protein yerine mi yiyim diye. Protein miktarı yüksek ama ihtiyacımızı karşılayacak kadar değil dedi sebze yerine yemen daha doğru olur dedi.
Edemedim gelemedim canım kusura bakma.
Ahh cağnıımmm
Aslında geliyorum ama geçmişi bitiremiyorum bi türlü
bende şaşırta şaşirta buhalee geldimKız niye bir kahvaltı fazla.. akşama ne var ki bir karpuz.. bu sabit gelen vucudu şaşırtma menüsü
Biraz tatlisi bol menu olmus ,cilek receli ,dondurma karpuz
Hemen yakalandım Bu sefer bir dilimcik fazla oldu❤
Sabah ki ekmek bire düşse akşam da meyve yenmese daha da mis olur
Sabah ekmeğine yine taktım
Geçmiş olsunBiraz derin gitti ablacım ucu tırtıklı bicakti baya kaldırdı deriyi kolum koptu zannettim ama geçti çok sürmedi hemen bastırdım kani durdu
Çilek reçeli 2 adet çilekti kaptanım.. ama meyvesi fazla oldu evet.. ama öyle denk geldi ya.. kahvaltıya davetliydim.. oğlanın ısırdığı böreği yiyim dedim.. reçeli de evde yaptık güneşte kuruttuk illa tadına bak dediler.. akşama da hafif ne yaparım dedim sıcaklar malum.. öyle karpuz peynir yedim.. yanına ekmek bile yemedim.. sabahki muzda sabah aşırı regl sancım vardı.. kahvaltıya davetliyim.. yürüyerek gidicem uzak.. tarçınlı muz regle iyi geliyormuş.. sıcak sütte benim için.. onları yedim ağrı kesici aldım.. işte yürüdüm yarım saat kahvaltı yaptım dönüşte yine yürüdüm. Eve geldim çok sıcak dondurma yedim.. akşama da soğuk karpuz.. bu şekilde oldı arz ederimBiraz tatlisi bol menu olmus ,cilek receli ,dondurma karpuz
Toplaminda az yemissin ama :))
Birde uzun uzun yazmissin canimÇilek reçeli 2 adet çilekti kaptanım.. ama meyvesi fazla oldu evet.. ama öyle denk geldi ya.. kahvaltıya davetliydim.. oğlanın ısırdığı böreği yiyim dedim.. reçeli de evde yaptık güneşte kuruttuk illa tadına bak dediler.. akşama da hafif ne yaparım dedim sıcaklar malum.. öyle karpuz peynir yedim.. yanına ekmek bile yemedim.. sabahki muzda sabah aşırı regl sancım vardı.. kahvaltıya davetliyim.. yürüyerek gidicem uzak.. tarçınlı muz regle iyi geliyormuş.. sıcak sütte benim için.. onları yedim ağrı kesici aldım.. işte yürüdüm yarım saat kahvaltı yaptım dönüşte yine yürüdüm. Eve geldim çok sıcak dondurma yedim.. akşama da soğuk karpuz.. bu şekilde oldı arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?