Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile

kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum

bu hafta durumlar pek iç açıcı görünmüyor ben de dahil olmak üzere.
kilo verenleri tebrik ediyorum.bu hafta birkaçımızın regl dönemine denk
geldi ondan da basküle yansımadı galiba verdiklerimiz.neyse haftaya daha iyi olacak inşallah.

bu arada aklıma birşey geldi bugüne kadar genellikle diyet yapmaya başladığımda 2-3 haftada pes ederdim bu sefer öyle olmadı ve bunda bu takımın çok büyük payı var.buraya karşı kendimi sorumlu hissettiğim için ufak tefek kaçamaklar dışında hiç bozmuyorum diyeti.bu yüzden tüm gruba teşekkür ederim motivasyon ve tavsiyeler için.

nazlıcım ellerine sağlık...liste tamamdır canımmm

YAA KIZLAR HEPİNİZE ÇOOK ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİMM 6. TAKIMIN BİR BİREYİ OLABİLDİM YAAA İNANAMIYORUM SİZLER ÇOK İYİSİNİZZ
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

o senin bakışının güzelliği canım . burda seni incecik çıtır bir hatun yapmadan bırakmayız bunu bilesin . artık verdiğin kilolarla her hafta bize destek olursun canım .

evet eylülcüğüm grup halinde diyet yapmak daha güzel . Gruba karşı kendini sorumlu hisettiğin için fazla cozutma şansın olmuyor canım .

o senin bakışının güzelliği canım . burda seni incecik çıtır bir hatun yapmadan bırakmayız bunu bilesin . artık verdiğin kilolarla her hafta bize destek olursun canım .
TEŞEKKÜR EDERİM BİTANEMM ÇOK MUTLU ETTİN BENİİ ÇOOOK
VERİCEM SİZİN SAYENİZDE İYİCE HIRSLANCAMM VERİCEM BİR AN ÖNCE BU YAĞLARI
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

CANIM KİRAZCIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN O TERTEMİZ YÜREĞİN İNCİLMESİNN HAYATTA HEP İSTEDİKLERİN GERÇEKLEŞSİNN olumunekankayizsmile

canım benim çok teşekkür ederim...rabbim dualarımızı kabul etti,düşünebiliyomusunuz 1 kişi alınacaktı oda benim aşkım oldu,hala inanamıyorumm

yakın olsaydın gelirdik düğününe ne güzel dökerdik bütün kurtlarımızı ...............

keşke nazlıcım ya...süper olurdu..offf kızlar ya panik yaptım şimdi,napcam ben,nisan mayıs gibi düşünürken şu hale bakın,şimdi dahada hırslandım,kesinlikle şişko bi gelin olmıcammmmm

CANIM İŞTE ALLAHIN SEVDİĞİ KULLARIYMIŞSINIZ BU BÜYÜK Bİ ŞANS ÇOK SEVINDIM SİZİN ADINIZA ALLAH BİR ÖMÜR MUTLU ETSİN SANA GÜLMEK ÇOK YAKIŞIYOR HEP O ŞİRİN YÜZÜNDE TEBESSÜM OLSUN MERAK ETME HEPİMİZ İNCECİKK ÇITIR KIZLAR OLUCAZZ bayanssulusmile bayanssulusmile

8. TAKIM * *159.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,4 / 96,4 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlın ( 59,5 / 60,5 / -1,0 / -1,68% )
NıLBERA ( 62,0 / 61,7 / 0,3 / 0,48% )
elimphia ( 83,9 / 84,8 / -0,9 / -1,07% )
chatlax ( 68,1 / 68,1 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 125,0 126,5 -1,5 -1,20% ) eski üye döndü
asutaha ( 79,8 79,0 0,8 1,00% )
handerya ( 73,7 / 73,7 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 648,4 / 650,7 / -2,3 / -0,35% )

kardeş takım kontrol edermsnz

listen tamamdır azracığım . Listeye tekrar girmişsin . Hayırlı olsun canım . Inşallah mezun olup çıkarsın listeden

kıalarrrrr size süper bi haberim varrrrrrrrr........ seviçten ağlıyorum...yazamıyorum bile

kpss tercihleri belli oldu...tamerimm çorumu kazandı yaa...hala şoktayım inanamıyorum

hayırlı olsun canım sevindim sizin adınıza.tamerin mesleği neydi.bugün öğretmen ataması yapıldı da öğretmen mi yoksa diye merak ettim.

listen tamamdır azracığım . Listeye tekrar girmişsin . Hayırlı olsun canım . Inşallah mezun olup çıkarsın listeden

ay cnm bnm dönüş kiloma baksan
utanıyorum walla
ama xenicale başladım doktor kontrolünde
bir de diet
artı spor b-fit die bi spor merkezi var oaraya yazıldım
öle işte
hayırlısı

hayırlı olsun canım sevindim sizin adınıza.tamerin mesleği neydi.bugün öğretmen ataması yapıldı da öğretmen mi yoksa diye merak ettim.

saol canım benim...eskişehir meb de memurdu ama 4/cliydi...aslında 4 yıllık fakülte mezunu maliye bölümü...2008 kpss puanına göre tercih yapmıştı hiçte umudumuz yoktu ama nasip yaa...çorum il afet ve acil durum müd.satılma memuru olarak,üstelikte kadrolu işe başlıcak aşkımım....

AY kirazım ne güzel bir haber canım benim ...gülen yüzünüz hiç solmasın bir ömür boyu .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…