nasılsın ablacim.Canım çok geçmiş olsun, bi doktora gitsen iyi olucak tatlım , sen yalnız mıydın ,sana bakıcak biri varmı ?
Günaydın kaptanım
Günaydın migicim
yemekten önce akşam yürüyüşten sonra daha iyi gösteriyorCidden öyle oldu. Meraktan işte sürekli in cik yapıyorum tartıya
nasılsın ablacim.
bu sabah sporumu yapamadim kızım uyanik uyumadi gece beraber uyuduk da beni sıkı tutuyor gitçek diyeCanım bombayım bombagidip sporumu yapıcam
Ben de sevmemiştimselamlar dukan birasina başladim ama ben tadını sevemedim etki de göstermedi sorun bende mi
EvettGünaydın ❣yarın sabah tartı günümü şimdi
asma yapraginin suyuna benzettim ayniBen de sevmemiştimama hemen etki göstermeyebilir ben hiç tartılmadım daha yarın görcem etki ettiyse Bi iki gün devam edince olur belki
Gunaydin zeyno,umarim çokkk yemezsinBugün mangala gideceğiz
Ekmeksiz salata ile yerim tartıdan bir gün önce de nasıl olacak bilemedim akşam eliptik düşünüyorum
bomba gibi olduguna gore gene 1kilomu verdin yoksaCanım bombayım bombagidip sporumu yapıcam
Günaydın kızlar
17 haziran
Sabah
2 pankek
1 h.yumurta
Peynir zeytin
1 kş kaymak
Karpuz
Akşam
2 küçük lahmacun
Yarım kase semizotlu döğme çorbası
Salata ayran
2 saat yürüyüş 120
4 saat temizlik 120
240 puan
Aldım da vermeye uğraşıyorum sabite getirsem şükür valla çok kötü durumdayımbomba gibi olduguna gore gene 1kilomu verdin yoksa
Gel gel burayaAldım da vermeye uğraşıyorum sabite getirsem şükür valla çok kötü durumdayım
Sana sarılıp ağlamak istiyorum
Canımm ne tatlısın öyleGel gel burayaaglama sakın olabilir arada insaniz sonucta her hafta burdakin arkadaşlardan daha cok çabaliyosun ve motive ediyosun yapma böyle benim aylardir yapamadigimi gelip 1ayda sene yaptin sadece,meyve ve birazcik dondurma yemiş olabilirsin ben yemesemde bazen öyle olabiliyorum gayret ediyoruz bunu sende biliyosun sabit gel hep geldik üzme tatli canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?