- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
simdi 2yumurta,1dilim peynir yedim canimE Elif_Eylul canım sende durum nedir ? Bu arada benim wc sorunu devam ediyor 3 gündür yok, bugün gidersem yarına iyi olabilir
Bugün meyve yoğurt geçiriyim bakim nasıl olucak
Oooo masaallah kaptanım nasıl olalim cabuk gitmissin nasildi yollarNe yapiyorsunuz kizlar konyaya geldim
Yollar bostu canim erken ciktik 3.10 dakikada gelmisizOooo masaallah kaptanım nasıl olalim cabuk gitmissin nasildi yollar
İyi güzel gitmissiniz Hemen mi dönceksiniz eşyaları aliptaYollar bostu canim erken ciktik 3.10 dakikada gelmisiz
Esyalari almasi 2 saate yakın surer canim da mecbur donerizİyi güzel gitmissiniz Hemen mi dönceksiniz eşyaları alipta
Evet canim haklisin orasini unuttumkiii,bende cokk istiyorum türkiye gibi bir yerde yasiyoruz ama ben 3sehir harici bir yeri bilmiyorumEsyalari almasi 2 saate yakın surer canim da mecbur doneriz
Gezilecek gibi degil simdi korona var
Ben 2011 ve 2012 de 2 defa gelip gezmistim
Bende hic gezmedim sadece konya ve izmire gittim canim da oyle cok gezmedim mecburiydiEvet canim haklisin orasini unuttumkiii,bende cokk istiyorum türkiye gibi bir yerde yasiyoruz ama ben 3sehir harici bir yeri bilmiyorum
Şişirmeyeceğiniz topu neden aldınız kiBiz topu aldik alali daha hic sisirmedik galiba
Pompasi nerde acaba
Havasi inmedi 1 kere sisirdik sadeceŞişirmeyeceğiniz topu neden aldınız ki
Pilastes hiç yapmadim acaba kızımın hoplama topuyla yapsam beni tasirmiŞişirmeyeceğiniz topu neden aldınız ki
Allah seni yaaa bende havası inik duruyo sandım trolledin beni kaptanımHavasi inmedi 1 kere sisirdik sadece
Sensin günaydıngünaydin..
Selam pozitif insannGünaydın canlarım
Yok sorun değil ama rutin olan regl durumuselamlar dukan birasina başladim ama ben tadını sevemedim etki de göstermedi sorun bende mi
regl bitmedi bi türlüSensin günaydınne buu suratt
Selam pozitif insann
Yok sorun değil ama rutin olan regl durumu
menü süper çok beğeniyorum menülerinizi :)17 Haziran
Kahvaltı
9.30
Eki Görüntüle 2650449
Ara15.30
Şekersiz Türk kahvesi 5 erik 5 kiraz 3 k. Kayısı
Akşam 18.30
Kabak rendesi yoğurt pul biber ekmek yok
Spor
2 saat ev temizliği
Su 3 lt 1 ltsi detox
Zipzip- sportie @MigiMadid Zeyneb38
Sen haftaya fena eksiyle geleceksin bu hafta ne gelirse gelsin geçerli bir bahanen varregl bitmedi bi türlü
yarin artı mı gelecek ekşi mi hiç bilmiyorum.
ekşi gelir bence en az 85,9 :) 84,4 haftaya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?