Günaydın canım.Gunaydin kizlar
Teşekkürler canım inşaAllah akıbetimizde hayırlı olurmenü süper çok beğeniyorum menülerinizi :)
Günaydın filizcimGünaydinnn kizlar güzel hafif bir persembe geçirmeniz dilegiyle
Haydi hayirli olsunBugün kabak çorbası yapıcam çok heyecanlıyım
İyiyim bitanem.Günaydın ablacim nasilsin
Afiyet olsun canimİyiyim bitanem.
Martilarimi besledim balkonda kahve içiyorum. Bir taraftan kulüpte oyalaniyorum. Sen nasılsın piremsesler napıyor.
Profildeki fotoğraf güncel mi...Afiyet olsun canim
Cimcime kalkti yaramazlık yapiyo,büyük olan halaaa uyuyooo
Evet ablacim güncel yanii 3kilo var iste ona ama ayni pantolon giyiyorum artikProfildeki fotoğraf güncel mi...
Gözüme daha zayif görüküyorsun da...Aynı pantolonu giymen normal çünkü şimdiki pantolonlar üç beş kilo fazla yağı alacak kapasitede. Harika gördüm seni. MaşallahEvet ablacim güncel yanii 3kilo var iste ona ama ayni pantolon giyiyorum artik
Teşekkür ederimablacim 3kiloyuda veriyimde bakalim sonrasinda neolcak liste disi devam ederimGözüme daha zayif görüküyorsun da...Aynı pantolonu giymen normal çünkü şimdiki pantolonlar üç beş kilo fazla yağı alacak kapasitede. Harika gördüm seni. Maşallah
Bende sabah taze kayısı, kabak çekirdeği yulaf yoğurtla yedim form çayı içiyorum su 1,5 lt ye yaklaştı , başkası olsa cırcır olur ben bekliyorum bir kıpırtısimdi 2yumurta,1dilim peynir yedim canim
Öğle salata az tavuk mu koysam üzerine yada öğle aksam yogurtmu
Başımı yaktınız sankiHaydi hayirli olsun
Hadi istanbula gelin gezdireyim sizi coronadan sonra inşallahBende hic gezmedim sadece konya ve izmire gittim canim da oyle cok gezmedim mecburiydi
Aksam bende hap ictim bide kiraz yedim bir kase ciktim canimBende sabah taze kayısı, kabak çekirdeği yulaf yoğurtla yedim form çayı içiyorum su 1,5 lt ye yaklaştı , başkası olsa cırcır olur ben bekliyorum bir kıpırtıbirde probiyotik kullanıyorum
Daha napsaydım acaba
17 Haziran
Kahvaltı
9.30
Eki Görüntüle 2650449
Ara15.30
Şekersiz Türk kahvesi 5 erik 5 kiraz 3 k. Kayısı
Akşam 18.30
Kabak rendesi yoğurt pul biber ekmek yok
Spor
2 saat ev temizliği
Su 3 lt 1 ltsi detox
Zipzip- sportie @MigiMadid @Zeyneb38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?