Günaydın herkese kızlar dün erken yatmıştım yorgunlukdan unutmusum menüyü
17 haziran
Sabah:2 dilim peynirli tost domates salatalık turp çay
Ara:bikac fıstık biraz çekirdek
Aksam saat 5 :yoğurt çorbası bir tabak bol yeşillikli pancarlı salata 2 dilim karpuz
Sütlü kahve
Spor:1 saat yürüyüş 2 saat ütü 2 saat akşam işim 85 squat
Su çok içtim çok terletici tuhaf bi hava vardı dün
Zipzip-
Sabah yumurta ye daha iyi öğle akşam çorba, yarına gelsin eksilerBaşımı yaktınız sankiama kahvaltı için bi haş yumurta yicem artık.. başım ağrıyor yoksa ..
Bugün tavuk haşlaması yapıyorum onunla salata yaparım tavuklu salata ve yoğurtValla bravo, yarınki tartı sonucunu çok merak ediyorum ❤ Yarın biraz proteinli mi beslensen baklagil falan
Aynen cnm öyle yaptım artık.. şimdi 1 haş yumurta 2 parça peynir birde salatalık yedim.. çorbam da ocaktaSabah yumurta ye daha iyi öğle akşam çorba, yarına gelsin eksiler
ayy bende merak ediyorum şimdilik sıkıntı yok yarına allah kerimZeynocum az biraz fazla karbonlu gördüm seni, sabah pankek kaymak . Akşam 2 lahmacun
Küçük derken fındık lahmacun muydu ?
Bide döğmeli çorba
Bugün birde mangal var, yarın senin sonucu merak ediyorum gerçekten
Bu arada bende şunan artıdayım yarına kadar çözmem lazım
Bende bendeTeşekkür ederimablacim 3kiloyuda veriyimde bakalim sonrasinda neolcak liste disi devam ederim
kulağıma söyle sonucunuGunaydin zeyno,umarim çokkk yemezsinfazlada kacirma yemeği kacirirsanda bile bol kos oyna piknikse eğer eskiyle gel buraya yoksa bu hafta ceza aliriz kaptandan yandik cunku bende azcıkkkk tartı sonucu var kimseye demiyom sana söyluyom bitek
Sen olursunBende bende. Mezuniyeti hangimiz önce görecek bakalım , belki aynı gün oluruz
Hedefi maksimum temmuz 2. Hafta diyorum
Kactinkiii 78küsür gördünki,bide dicektim 2lahmacun yerine 1tane yeseydin o cok 9dem yapiyoKızlar dün yemekten sonra dışarı çıktık gezdik lahmacundan sanırım o kadar susadım ki 4 br birden içtim sonrasındada içmeye devam ettim yatmadan tartıldım 78 küsür
Gece boyu wc ile yatak arasında zikrak dokudum sabah tartıldım
geçen hafta 74.5 di yanlış hatırlamıyorsamKactinkiii 78küsür gördünki,bide dicektim 2lahmacun yerine 1tane yeseydin o cok 9dem yapiyo
neden olamicazkiiiBenZipzip- önce hedefim 71 dedim sonra 69 a çektim hangisi geçerli acep E Elif_Eylul sportie mezun olamaz benden önce
71 geçerli canimBenZipzip- önce hedefim 71 dedim sonra 69 a çektim hangisi geçerli acep E Elif_Eylul sportie mezun olamaz benden önce
ol ol başın göğe ersinneden olamicazkiiihaftaya sıkı tutcam kendimi mezun olabilmek icin
daha sıkı tutsam iki haftaya mezun olurum aslında71 geçerli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?