- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaa beni de isveç bitirdi desem yeridir.. Yani iyi hoş gitti ama vucut durdu sanki..Zeynocum az biraz fazla karbonlu gördüm seni, sabah pankek kaymak . Akşam 2 lahmacun
Küçük derken fındık lahmacun muydu ?
Bide döğmeli çorba
Bugün birde mangal var, yarın senin sonucu merak ediyorum gerçekten
Bu arada bende şunan artıdayım yarına kadar çözmem lazım
Mezun olmadan izin falan yok ben kullaniyommuol ol başın göğe ersin
Ben de haftaya izne ayrılırım kv gideceğiz en az bır ay kalırız
Seni izin kullanmadan mezun edebiliyoruz yuzde 80 hedefini yakalamissin bile canimMezun olmadan izin falan yok ben kullaniyommu
Neden olmasın ki :))daha sıkı tutsam iki haftaya mezun olurum aslında
Birden vermek istedin sen sanirim canim hemen detoks gibi birsey oldu oyuzden durdu vucud yanlisi orda yaptinYaa beni de isveç bitirdi desem yeridir.. Yani iyi hoş gitti ama vucut durdu sanki..
Ooooo tamam ozaman ben gideyimmiSeni izin kullanmadan mezun edebiliyoruz yuzde 80 hedefini yakalamissin bile canim
Gideceksen eger mezun etmiyorumOoooo tamam ozaman ben gideyimmi
Yaaaa freeeye demek istedimGideceksen eger mezun etmiyorum
Kizar miyim hic sana
O zaman olur free listeden devam edebilirsin:))Yaaaa freeeye demek istedim
Seni öpimmiiiKizar miyim hic sana
O zaman olur free listeden devam edebilirsin:))
Etkilemez canim mezun olmak listeyi sadece not yazacağızSeni öpimmiii
Vallaaaa listeyi bu hafta mezun olmak etkilemezse mezun et beni enazindan sabit falan gelirsem diger haftalar ayip olmasin kimseye
Sen bilirsin benim icin sorun olmaz haftaya sıkı tutmam lazim zaten haziran bitiyo bitmeden 65olmam gerekiyor çunku hedefimdiEtkilemez canim mezun olmak listeyi sadece not yazacağız
Ama sen bilirsin istersrn 65 i yüzde 100 de yakalayabiliriz
Tamam tamam hayirli yolculuklar canimAra ara bakarim kizlar arac giderken telefona bakamiyorum kotu oluyorum
O zaman 65 i bekliyoruzSen bilirsin benim icin sorun olmaz haftaya sıkı tutmam lazim zaten haziran bitiyo bitmeden 65olmam gerekiyor çunku hedefimdi
Sagol canım ❤Tamam tamam hayirli yolculuklar canim
Bekliyelim bakalimO zaman 65 i bekliyoruz
Sagol canım ❤
Sabah gene fazlaydim ki. Adet zamanı gelinligimin içine bile girememistim ben. Nasıl sisiyosam artıkyemekten önce akşam yürüyüşten sonra daha iyi gösteriyor
en önemlisi sabah wc den çıkınca aç karinna tartılmak:)
ben hergün tartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?