Ne var canım yemektearkadaşlar bugün öğlen yemekte hiç iyi degil ne yiyecegim ben yaaa.
kıymalı çorba ( cıxx gözel deyil)Ne var canım yemekte
ne kadarlık evlisin:)Sabah gene fazlaydim ki. Adet zamanı gelinligimin içine bile girememistim ben. Nasıl sisiyosam artık
Nevarkiii yemektearkadaşlar bugün öğlen yemekte hiç iyi degil ne yiyecegim ben yaaa.
Günaydın kokoşGünaydın
kurufasulye de yeme canim şisersin yarina gerci listede degilsin ama azda olsa ye salatayla birliktekıymalı çorba ( cıxx gözel deyil)
kuru fasulye
pirinç pilavi (yemem)
mevsim salata
Bilmiyorumki kuzum bende yeni basladimSpagetti olmasa herşey çok güzel olacakmışAma bugün dengelenir bence diyet kahve hiç fayda ettimi abla bi ara denedim Ama beni çok ikna etmemişti
Taşa otur kankiBende sabah taze kayısı, kabak çekirdeği yulaf yoğurtla yedim form çayı içiyorum su 1,5 lt ye yaklaştı , başkası olsa cırcır olur ben bekliyorum bir kıpırtıbirde probiyotik kullanıyorum
Daha napsaydım acaba
nasil sacmaladin bonus deheleeeeGünaydın ❤
Dün akşam bakamadım günüm iyiydi ama akşam üstü bir doğum gününe gittim orda bi saçmaladım.
Bu hafta 2 kere oldu. İnşallah haftaya olmasın.
sadece salata yiyecegim nabim .kurufasulye de yeme canim şisersin yarina gerci listede degilsin ama azda olsa ye salatayla birlikte
Daha Konya'ya hoş geldin diyecektimTekrar Ankara yollarindayim görüşürüz kizlar
nasil sacmaladin bonus deheleeee
Sabah 5 te gittim dr a abla ama gebelik şüphesinden kan vermem gerekiyordu laboratuvar da yıkama varmış kan almadılar serum yaptılar eve geldim uyumuşum şükür iyi gibiyim ateşim yok suan gece giderken gene ateşim vardıCanım çok geçmiş olsun, bi doktora gitsen iyi olucak tatlım , sen yalnız mıydın ,sana bakıcak biri varmı ?
Günaydın kaptanım
Günaydın migicim
bonus sana 20 bin adimPasta yedim çeyrek açma bide
Çokkkk gecmis olsun canim inşallah biran önce iyilesirsin allah şifa versinSabah 5 te gittim dr a abla ama gebelik şüphesinden kan vermem gerekiyordu laboratuvar da yıkama varmış kan almadılar serum yaptılar eve geldim uyumuşum şükür iyi gibiyim ateşim yok suan gece giderken gene ateşim vardıeşim yanımda o bakıyo sabahta onla beraber gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?