Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Haydinnn kızlar kalkmayanlar uyansin heleeee çay sıccakkk döküyorum

Ben almiyim canım niyetliyim bugün

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Ben almiyim canım niyetliyim bugün

Çok güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canim süt detoksu bittimi eksiler geliyomu

Çorbam pişti ama daha acıkmadım
İçine minnacık tuz attım valla.. yasak mıydı bilmiyorum.. içine dereotu ve taze nane eklesem mi güzel oluyor mu?

Afiyet olsun güzel

Bugün tavuk haşlaması yapıyorum onunla salata yaparım tavuklu salata ve yoğurt
@sportie ben salata yiyim tavuk az üstüne bisey olmaz sanirim sadece yoğurtla acikcam sonra

Bugün herkeste tavuklu salata mı var kii bende öyle yapmayı düşünüyordum

kilo veremezsem intiharrr etmek istiyorummmmm
Her mahallenin köyün ailenin bir delisi olur.
Bu takımın delisi de migi gibi görünüyor
Burada kilo veremedim öbür tarafta veririm saniyorsan aldanirsin...aklını başına topla elinden geleni yapmaya devam et...dellendirme beni

Çokkkk gecmis olsun canim inşallah biran önce iyilesirsin allah şifa versin gebelikmi var bebek mi geliyo yoksa
Amin canım çok sagol Ya bebek için bu ay korunmayı bıraktım su sıralarda regl olmam lazım dr sorunca dedim olabilir korunmasız olduğu için

Amin canım çok sagol ❤ Ya bebek için bu ay korunmayı bıraktım su sıralarda regl olmam lazım dr sorunca dedim olabilir korunmasız olduğu için
Hayırlısı olsun canim ama ateşe dikkat etmen lazim

Suan yok serum iyi geldi galiba ama tekrar çıkar mı bilmiyorum öksürükte vardı sabah nefes alamıyodum oda geçti şükür
İyi canim inşallah biran önce iyi olursunserum banada iyigeliyo igne ilac hemen gecirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…