Ben baharatını tuzunu kafama göre koyuyorumÇorbam pişti ama daha acıkmadım
İçine minnacık tuz attım valla.. yasak mıydı bilmiyorum.. içine dereotu ve taze nane eklesem mi güzel oluyor mu?
Dereotu ve taze nane ekledim.. azcıkta tuz.. derotu fazla oldu ama sanki..Ben baharatını tuzunu kafama göre koyuyorum
Sonra gaz yapsın davul gibi şişip +250 çıkıyımTaşa otur kanki
Yakışır ama misssDereotu ve taze nane ekledim.. azcıkta tuz.. derotu fazla oldu ama sanki..
Canım çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuş inşallahSabah 5 te gittim dr a abla ama gebelik şüphesinden kan vermem gerekiyordu laboratuvar da yıkama varmış kan almadılar serum yaptılar eve geldim uyumuşum şükür iyi gibiyim ateşim yok suan gece giderken gene ateşim vardıeşim yanımda o bakıyo sabahta onla beraber gittik
Yoğurt ta ye yanına cacık yap hattasadece salata yiyecegim nabim .
Noldukiii önemli bir şey mi canimmorelim bozuk..
eşimle tartıştık.
adamin güveni gitti
bana artık güvenmiyor.
çok üzgünüm...
instagrami da kapattım.
Ay bende doymuyorum bi türlü ama yemiycem bişey bu saatten sonra bittisportie ben salata yiyim tavuk az üstüne bisey olmaz sanirim sadece yoğurtla acikcam sonra
Evet cnm normalde ogle ve aksam yemem sadece yogurt olunca dedim bayilmiyimBugünkü de gayet güzel, sadece ekmeği azaltmanı öneririm. Sadece kahvaltıda tercih edebilirsin ❤
2kasik yogurt tavuk koydum azbisey salataya akşama da yogurt yerimAy bende doymuyorum bi türlü ama yemiycem bişey bu saatten sonra bitti
Sadece sıvı
Dondurmaları blendırdan geçirip sıvı yapıcam öyle yani
Sonra gaz yapsın davul gibi şişip +250 çıkıyım
Ben çorabı sadece ağustos ayında çıkarırım
Hep çorapla yatarım biliyomusunuz
Sen olursun
çok uzun mesele..Noldukiii önemli bir şey mi canim
Bende anormallik, herkes çok güler banaBende hiiçç çorap giymem. Sadece ayakkabıyla mecbur o da oturmaya falan gittiysem gittiğim yerde de hemen çıkarırım.
Aaaa. Neler diyosun öyleçok uzun mesele..
şimdi geri kazanmak için ne yapmalıyım
morelim bozuk adam beni boşuycak.
BenZipzip- önce hedefim 71 dedim sonra 69 a çektim hangisi geçerli acep E Elif_Eylul sportie mezun olamaz benden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?