Yarın için hafif geçiştiriyozAfiyet olsun güzel
Bugün herkeste tavuklu salata mı var kii bende öyle yapmayı düşünüyordum
çok uzun mesele..
şimdi geri kazanmak için ne yapmalıyım
morelim bozuk adam beni boşuycak.
Ne alaka instagramla haberi yokmuydu hesabın olduğundan?morelim bozuk..
eşimle tartıştık.
adamin güveni gitti
bana artık güvenmiyor.
çok üzgünüm...
instagrami da kapattım.
Nerekiii oraaa
Tünaydın ben anca girebildimGunaydin kizlar
Tünaydın cnm insallah yarin eksi gormek umuduylaGünaydinnn kizlar güzel hafif bir persembe geçirmeniz dilegiyle
Günaydın canimmmGünaydın canlarım
Evet cnm buyuk günGünaydın ❣yarın sabah tartı günümü şimdi
Evet valla koronadan gezemiyoruz ama bende bi yalova bi istanbul biliyorum 2014 bi kere izmire ve denizliye gittik gidis o gidişEvet canim haklisin orasini unuttumkiii,bende cokk istiyorum türkiye gibi bir yerde yasiyoruz ama ben 3sehir harici bir yeri bilmiyorum
Konyadamısın ablaDaha Konya'ya hoş geldin diyecektim
Tamam canim yapalim bende baktim simdiPek sanmıyorum
Gel ikimiz 2 yada 3 haftalık program yapıp mezun olalım
Bi motivasyon lazım
Yoksa hep bişeler yemek istiyorum 2 hafta sonra yine regli
O yüzden sıkı tutup mezun olalım
Diyet listesi uygulayalım bişey yapalım
Hoş geldin sağ salim gitmiş donmussunuz ne güzel bu sıkıntıyı da atlattinizGeldim kizlar ama cok yorgunum ilerleyen saatlerde gecmise bakacağım
Yaaaa seni gene evin parklar iste öyleEki Görüntüle 2650598
Dalında kiraz vişne dut çilek yiyeceğim biryerdeydimama kürkçü dükkanına döndüm şimdi
yoktuNe alaka instagramla haberi yokmuydu hesabın olduğundan?
O kadar ciddi ne olurki cnm hemen kolaymı oyle evlilik bitirmek bende instadan 4 sene once dolandirildim bankalara brclandm esimle aram acildi dedim boşanırız ama oyle olmadi acik acik konustum insta face ne varsa kapadim güven kolay yerine gelmiyor tabi ama guven vermek icin hicbisey saklamadim hemen kötü düşünme konusup halledilmicek bisey yok dunyada insallah duzeltrsunz seni anlayabiliyorum cok.zor bir durumçok uzun mesele..
şimdi geri kazanmak için ne yapmalıyım
morelim bozuk adam beni boşuycak.
güvenimi sarstin dedi bende sildim instagrami ama güvenmiyor artık.Yok canım öle hemen niye boşasın. Biraz sakinleşince daha detaylı konuşursunuz
Allah Allah sadece hesap açtın diyemi boşuycakmış seniyoktuduydu artık güvenmiyor.
Allah Allah sadece hesap açtın diyemi boşuycakmış seniyoktuduydu artık güvenmiyor.
bende zayiflamak için giriyordum ama adam güvenimyor ben başka taraflara da girmedim o yüzden takipe almadim kimseyi .. işte olan güven gittiO kadar ciddi ne olurki cnm hemen kolaymı oyle evlilik bitirmek bende instadan 4 sene once dolandirildim bankalara brclandm esimle aram acildi dedim boşanırız ama oyle olmadi acik acik konustum insta face ne varsa kapadim güven kolay yerine gelmiyor tabi ama guven vermek icin hicbisey saklamadim hemen kötü düşünme konusup halledilmicek bisey yok dunyada insallah duzeltrsunz seni anlayabiliyorum cok.zor bir durum
Yok cnm bosancak bir durum degil uzulme konuşup halledersnz bidaha acmam valla kotu niyetim yoktu dersin biraz uzatir erkek milleti biliyorum esimden ama evlilik bitirck kadar degildir cnmyoktuduydu artık güvenmiyor.
girmek için o kadar ikna ettim ki olan inadimdan oldu herşey. sonra sildim.Yok cnm bosancak bir durum degil uzulme konuşup halledersnz bidaha acmam valla kotu niyetim yoktu dersin biraz uzatir erkek milleti biliyorum esimden ama evlilik bitirck kadar degildir cnm
Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitmebende zayiflamak için giriyordum ama adam güvenimyor ben başka taraflara da girmedim o yüzden takipe almadim kimseyi .. işte olan güven gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?