Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın ben anca girebildim
Günaydinnn kizlar güzel hafif bir persembe geçirmeniz dilegiyle
Tünaydın cnm insallah yarin eksi gormek umuduyla
Günaydın canlarım
Günaydın canimmm
Günaydın ❣ yarın sabah tartı günümü şimdi
Evet cnm buyuk gün
Evet canim haklisin orasini unuttumkiii,bende cokk istiyorum türkiye gibi bir yerde yasiyoruz ama ben 3sehir harici bir yeri bilmiyorum
Evet valla koronadan gezemiyoruz ama bende bi yalova bi istanbul biliyorum 2014 bi kere izmire ve denizliye gittik gidis o gidiş bu senede dugun var diye sevinmistim koronadan gidemicem izmire

Tamam canim yapalim bende baktim simdi

çok uzun mesele..
şimdi geri kazanmak için ne yapmalıyım
morelim bozuk adam beni boşuycak.
O kadar ciddi ne olurki cnm hemen kolaymı oyle evlilik bitirmek bende instadan 4 sene once dolandirildim bankalara brclandm esimle aram acildi dedim boşanırız ama oyle olmadi acik acik konustum insta face ne varsa kapadim güven kolay yerine gelmiyor tabi ama guven vermek icin hicbisey saklamadim hemen kötü düşünme konusup halledilmicek bisey yok dunyada insallah duzeltrsunz seni anlayabiliyorum cok.zor bir durum

bende zayiflamak için giriyordum ama adam güvenimyor ben başka taraflara da girmedim o yüzden takipe almadim kimseyi .. işte olan güven gitti

yoktu duydu artık güvenmiyor.
Yok cnm bosancak bir durum degil uzulme konuşup halledersnz bidaha acmam valla kotu niyetim yoktu dersin biraz uzatir erkek milleti biliyorum esimden ama evlilik bitirck kadar degildir cnm

Yok cnm bosancak bir durum degil uzulme konuşup halledersnz bidaha acmam valla kotu niyetim yoktu dersin biraz uzatir erkek milleti biliyorum esimden ama evlilik bitirck kadar degildir cnm
girmek için o kadar ikna ettim ki olan inadimdan oldu herşey. sonra sildim.

bende zayiflamak için giriyordum ama adam güvenimyor ben başka taraflara da girmedim o yüzden takipe almadim kimseyi .. işte olan güven gitti
Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…