Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitme
adam sosyal medyaya bi daha üye olacagimi düşünür ama ben sildim.
nasıl olacak bilmiyorum ben daha bi taraflara girmedim.
am MERAKIM çok büyüktür

güvensiz evlilik yürür mü acaba?
bana hiç bi şeyime inanmayacagi biliyorum
Ne alaka yaa sen diyet hesapları takip etmek bilgilenmek için açmışsın nesi yanlış adın bile yazmıyor bu kadar baskıcı adamda ne bileyim..

adam sosyal medyaya bi daha üye olacagimi düşünür ama ben sildim.
Benimkide oyle düşünüyor hatta pandemiden dolayi okullar kapandi instadan milli egitim biseyler paylasiyor diye yukledim onun instasina girdm onada dedim senin instani.kullanicam bir sure osira babamin vefatindan dolayi yalovadaydim gelince bakti tele hemen kaldirdi neden yüklüyorsun falan dedi dedm o senin kullandigindi falan

Pazartesi başlayabilirim cumartesi misafirim var
Pazar toparlama yaparım
Benim diyetisyenin listesiyle başlarım

İstersen atıyım sana
At bibakim nasil benim baktimlarda hep corba salata zeytinyağlı yoğurt var haftalik olarak

Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitme
buraya girdiğinde haberi varmi?
eşimin buraya haberi yok sölesem kötü olacak

Noluyokiiii instegram yada face hayir noluyada istemiyorlar nasil bir zihniyet ben cözemiyorum ben 3çocuk annesiyim ve herseyim var ilk önce kendime güvenim var benim internette gezerken,ne bekliyo karsi taraf evinin hanımı çocuklarının anasi ev isi cocuk cocuk evisimi yani olmaz canim öyleseymi olur demekki güveni yok oyuzden istemiyorlar valla ben 20senelik evliyim ne evde nede calisma hayatima karistirdim esimi telefon elimde giriyorum yaziyorum bikerede demedi kimle mesajlasiyosun diye herseyide söylerim

ne güzel valla bende zaten sölerim girmek istediğimi söledim izin vermiyor ki seninki izin veriyor o yönden iyi benimki nerdeeeeeee

Mezun olmadan izin falan yok ben kullaniyommu
tartı yok orda
Hadi tartıyı götüreyim yanımda eliptik yok düzen olmayacak bisiklet olmayacak yürüyüş düzenli yapamam kv yaslı ev işi yemek
Tamam önce olmasın beraber olsun 3ümüz temmuz ilk hafta cuma mezun oluyoruz varmısınız
[/QUOTE

Yokum ımmm
Şaka yapmıştım
Zor gidiyor bende kilo ablacım

tartı yok orda
Hadi tartıyı götüreyim yanımda eliptik yok düzen olmayacak bisiklet olmayacak yürüyüş düzenli yapamam kv yaslı ev işi yemek
Hayırlısı olsun canim senbilirsin bakbenimde az kaldi izin kullanmadan bitirmeye çalışıyorum ben sana yardimci olcam gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…