güvensiz evlilik yürür mü acaba?Allah Allah sadece hesap açtın diyemi boşuycakmış seni
adam sosyal medyaya bi daha üye olacagimi düşünür ama ben sildim.Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitme
Ben zorla whatsapa ikna ettm sadece ona.bile izin vermiyorduda annem falan konusuyoruz diye ama kontrol ediyor caktirmadangirmek için o kadar ikna ettim ki olan inadimdan oldu herşey. sonra sildim.
adam whatsapp a bişey demiyor çok merakliyim ya ne yapacagimi bilmiyorumBen zorla whatsapa ikna ettm sadece ona.bile izin vermiyorduda annem falan konusuyoruz diye ama kontrol ediyor caktirmadan
Ne alaka yaa sen diyet hesapları takip etmek bilgilenmek için açmışsın nesi yanlış adın bile yazmıyor bu kadar baskıcı adamda ne bileyim..güvensiz evlilik yürür mü acaba?
bana hiç bi şeyime inanmayacagi biliyorum
Hoşgeldin canımGeldim kizlar ama cok yorgunum ilerleyen saatlerde gecmise bakacağım
Benimkide oyle düşünüyor hatta pandemiden dolayi okullar kapandi instadan milli egitim biseyler paylasiyor diye yukledim onun instasina girdm onada dedim senin instani.kullanicam bir sure osira babamin vefatindan dolayi yalovadaydim gelince bakti tele hemen kaldirdi neden yüklüyorsun falan dedi dedm o senin kullandigindi falanadam sosyal medyaya bi daha üye olacagimi düşünür ama ben sildim.
Dik dur biraz ya,mis gibi işin gücün var o da biraz özgür biraksaymis ne yapmışsın sankigüvensiz evlilik yürür mü acaba?
Tatlim yurumez ama bitircek kadar bisey degil ama bu tamam bi hata olarak kalir hallice konusulur halolurgüvensiz evlilik yürür mü acaba?
Ohh sefan olsun iyi yapmışınEki Görüntüle 2650598
Dalında kiraz vişne dut çilek yiyeceğim biryerdeydimama kürkçü dükkanına döndüm şimdi
hayır kullanmiyor.Dik dur biraz ya,mis gibi işin gücün var o da biraz özgür biraksaymis ne yapmışsın sanki
Onun varmi hesabı?
Pazartesi başlayabilirim cumartesi misafirim varTamam canim yapalim bende baktim simdi
At bibakim nasil benim baktimlarda hep corba salata zeytinyağlı yoğurt var haftalik olarakPazartesi başlayabilirim cumartesi misafirim var
Pazar toparlama yaparım
Benim diyetisyenin listesiyle başlarım
İstersen atıyım sana
buraya girdiğinde haberi varmi?Anlıyorum cnm ama iste onlar oyle düşünmüyor bende dedim gecen senin instani ortak kullanalim mi dedi yok bi daha bogusamam senin dolandirilmalarinla dedi guven duymuyorlar anlıyorum bende ustune gitmiyorum sende gitme
Noluyokiiii instegram yada face hayir noluyada istemiyorlar nasil bir zihniyet ben cözemiyorum ben 3çocuk annesiyim ve herseyim var ilk önce kendime güvenim var benim internette gezerken,ne bekliyo karsi taraf evinin hanımı çocuklarının anasi ev isi cocuk cocuk evisimi yani olmaz canim öyleseymi olur demekki güveni yok oyuzden istemiyorlar valla ben 20senelik evliyim ne evde nede calisma hayatima karistirdim esimi telefon elimde giriyorum yaziyorum bikerede demedi kimle mesajlasiyosun diye herseyide söylerimBenimkide oyle düşünüyor hatta pandemiden dolayi okullar kapandi instadan milli egitim biseyler paylasiyor diye yukledim onun instasina girdm onada dedim senin instani.kullanicam bir sure osira babamin vefatindan dolayi yalovadaydim gelince bakti tele hemen kaldirdi neden yüklüyorsun falan dedi dedm o senin kullandigindi falan
niye söylemiyorsun neden bukadar kısıtlaniyosunuzki onu anlamiyorum neden güveni yokburaya girdiğinde haberi varmi?
eşimin buraya haberi yok sölesem kötü olacak
ne güzel valla bende zaten sölerim girmek istediğimi söledim izin vermiyor ki seninki izin veriyor o yönden iyi benimki nerdeeeeeeeNoluyokiiii instegram yada face hayir noluyada istemiyorlar nasil bir zihniyet ben cözemiyorum ben 3çocuk annesiyim ve herseyim var ilk önce kendime güvenim var benim internette gezerken,ne bekliyo karsi taraf evinin hanımı çocuklarının anasi ev isi cocuk cocuk evisimi yani olmaz canim öyleseymi olur demekki güveni yok oyuzden istemiyorlar valla ben 20senelik evliyim ne evde nede calisma hayatima karistirdim esimi telefon elimde giriyorum yaziyorum bikerede demedi kimle mesajlasiyosun diye herseyide söylerim
tartı yok ordaMezun olmadan izin falan yok ben kullaniyommu
Tamam önce olmasın beraber olsun 3ümüz temmuz ilk hafta cuma mezun oluyoruz varmısınız
[/QUOTE
Yokum ımmm
Şaka yapmıştım
Zor gidiyor bende kilo ablacım
Hayırlısı olsun canim senbilirsin bakbenimde az kaldi izin kullanmadan bitirmeye çalışıyorum ben sana yardimci olcam gitmetartı yok orda
Hadi tartıyı götüreyim yanımda eliptik yok düzen olmayacak bisiklet olmayacak yürüyüş düzenli yapamam kv yaslı ev işi yemek
nasıl yardımcı olcan kız boğazımı mı tutucannHayırlısı olsun canim senbilirsin bakbenimde az kaldi izin kullanmadan bitirmeye çalışıyorum ben sana yardimci olcam gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?