Canım yoğurt beni kabız yapar çok tüketme yine de...bir hatun var takip ettiğim bağırsak için bir kürü vardı.Hayatta olmam , bi kolonoskopi yaptırmaya niyetlenmiştim ki corona falan çıktı
İyileştirmeye çalışıyorum kendimi
Kolay olmuyor, pre-pro biyotik takviyeleri alıyorum ev yoğurdu yiyorum ne zamandır ciddi gluten alımı yok ama kolay olmuyor işte bağırsak florasını onarmak
Benim hedef 68 ama bence 69u ucundan da görsem mezun olurum..2 kilo olması lazım ana şimdi artıdayım 2,5 kilo var yani
Sabahları birde çörekotuyağı içiyorum aspir veya çörek otu yağı diye vermişti doktorCanım yoğurt beni kabız yapar çok tüketme yine de...bir hatun var takip ettiğim bağırsak için bir kürü vardı.
Haspir yağı
Elma sirkesi
Su
Bağırsakları temizliyormus
Bursa' dayım canım. Konya'da olduğunu öğrenince cevap yazmaya kalmadan yola çıkmış kaptan...hayırlı yolculuk demeye korktum kesin eve vardı diye düşündüm...zip orda zip burda Zıpzıp kaptanKonyadamısın abla
Benim başlangıç kilom 67 ydiBenim hedef 68 ama bence 69u ucundan da görsem mezun olurum..
İnşallah kankim kurtul şu dertten...Sabahları birde çörekotuyağı içiyorum aspir veya çörek otu yağı diye vermişti doktor
Bakalım düzelicek elbet ,
Çok sığ düşünüyor ..ver eline telini karıştırsin dursun...bende zayiflamak için giriyordum ama adam güvenimyor ben başka taraflara da girmedim o yüzden takipe almadim kimseyi .. işte olan güven gitti
Canım yoğurt beni kabız yapar çok tüketme yine de...bir hatun var takip ettiğim bağırsak için bir kürü vardı.
Haspir yağı
Elma sirkesi
Su
Bağırsakları temizliyormus
25 yıldır kendim yaparım yogurdumu tatlım. Ev yoğurdu müthiş bir probiyotik. Beraberinde lifli yağlı bir şeyler yemek zorundayım.Bende ev yoğurdu yediğim zaman daha iyi oluyor
hiç güvenmiyor artık abla..;Çok sığ düşünüyor ..ver eline telini karıştırsin dursun...
İçin rahatsa boşver...seni üzmeye ne hakkı var...hiç güvenmiyor artık abla..;
ben yanlış bişey yapmadim...
Gel bizim kayalara orasi cokkk yüksek yardimci olabilirim sanaEki Görüntüle 2650678
Dün köye gittik kiraz yemeyeporsiyon mu...kaç kilo yedim hatırlamıyorum...
Migi gibi intihar mı etsem
Dün akşamdan beri kiraz yiyorum kabızlığa iyi geliyor dediler şişlikten patliycak gibiyim ama tık yok evde değilim diye.ilacta içmedim akşam karnım gurul gurul devamı gelmedi 1 senede yiyeceğim meyve miktarini dün ve bugün yedim yeter bana 1 sene meyve sezonu kapanmıştır kavun üzüm hariç
Kız dikkat et kurtlu ola bilir ben yedikten sonra fark ettimbizde bugun taze taze topladik kirazlari
Kız dun ben ilac ictim bide aksam kiraz gelince onuda yedim simdiye kadar cırda cırDün akşamdan beri kiraz yiyorum kabızlığa iyi geliyor dediler şişlikten patliycak gibiyim ama tık yok evde değilim diye.ilacta içmedim akşam karnım gurul gurul devamı gelmedi 1 senede yiyeceğim meyve miktarini dün ve bugün yedim yeter bana 1 sene meyve sezonu kapanmıştır kavun üzüm hariç
Bizim kirazda olmaz karakiraz sert ve tatli deliği bile yokKız dikkat et kurtlu ola bilir ben yedikten sonra fark ettim
instagram facebook yüzünden boşanmaların çok olduğu düşündüğü için benim girmemi istemedi ben çok ikna ettim yalvardim ama son anda ben dinlemeyip bi girdim sonrada kötü oldu güven bitti dedi .İçin rahatsa boşver...seni üzmeye ne hakkı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?