Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yoğurt beni kabız yapar çok tüketme yine de...bir hatun var takip ettiğim bağırsak için bir kürü vardı.
Haspir yağı
Elma sirkesi
Su
Bağırsakları temizliyormus

Canım yoğurt beni kabız yapar çok tüketme yine de...bir hatun var takip ettiğim bağırsak için bir kürü vardı.
Haspir yağı
Elma sirkesi
Su
Bağırsakları temizliyormus
Sabahları birde çörekotuyağı içiyorum aspir veya çörek otu yağı diye vermişti doktor

Bakalım düzelicek elbet ,

Dün akşamdan beri kiraz yiyorum kabızlığa iyi geliyor dediler şişlikten patliycak gibiyim ama tık yok evde değilim diye.ilacta içmedim akşam karnım gurul gurul devamı gelmedi 1 senede yiyeceğim meyve miktarini dün ve bugün yedim yeter bana 1 sene meyve sezonu kapanmıştır kavun üzüm hariç

Kız dun ben ilac ictim bide aksam kiraz gelince onuda yedim simdiye kadar cırda cır

İçin rahatsa boşver...seni üzmeye ne hakkı var...
instagram facebook yüzünden boşanmaların çok olduğu düşündüğü için benim girmemi istemedi ben çok ikna ettim yalvardim ama son anda ben dinlemeyip bi girdim sonrada kötü oldu güven bitti dedi .
sonrada kapattım instagrami.. oysa ben zayiflamak için giriyordum.. başka nereye girecegim abla... kötü bi şey yapmadim izin vermediği sürece girdiğim için güveni bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…