Ne mangali ne kirazi@Gulumse25 peki kirazlar,mangallar ,Kahvalti derken yarin liste durumu ne olacak
Anlasildi kirazlar mangallar oh ne guzel olmussİnternette vardıama girmek istemedim manzara muhteşemdi akşama et balık mangal semaver yaptılar sohbet.muhabbet gece 4 de yattım 8.30 da kalktım yine semaver eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yaptık manzara karşısında sonrada bahçeleri gezdik dalından meyveler yedik yola çıktık
Kolay gelsin ablacımBurdayim canim misafirim gitti tekrar temizlik süpür sil aksam yemegi hazirladim
Bayilirim yaaa annemler mustakil bahceli evde bende hep oraya kaçıyorum sık sıkBurda 1 haftaya kalmaz kurtlanir dediler cikmis bende dalından yedim bu sabah dün akşam yemekle birlikte bi avuç kadar yedim keşke bı kaç gün kalsaydım çok güzel geldi evden uzaklaşmak değişik yerler görmek köy hayati mis.gibi hava ohh
Ben yazarken bulmussunNe mangali ne kirazi
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin18haziran perşembe
Sabah 09.00
2yumurtadan omlet,1dilim peynir
Türk kahvesi
Öğle 13.30
1tabak tavuklu salata,2kasik yoğurt
Azsutlu nescafe,1protein bar
Aksam 18.00
1kase yoğurt icine yarim muz,chia,keten tohumu,tarçın
3bucuk litre su,1litre dukan
Tesekkur ederim kuzumKolay gelsin ablacım
Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canımHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
HosgeldinizAllah rahmet eylesin. Daha gencecikmis
Inna lillâhi ve inna ileyhi raciun oyyyy basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet etsin cok acii gencecikmisHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Allah rahmet eylesin, gencecikmis, basiniz sagolsun.Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Ahh aminn sagolunInna lillâhi ve inna ileyhi raciun oyyyy basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet etsin cok acii gencecikmis
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah rahmet eylesin, gencecikmis, basiniz sagolsun.
Kalanlara sabirlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?