İnsan olarak sana saygı duymali....Anlamak zorunda...takip ettiğin konular belli...instagram facebook yüzünden boşanmaların çok olduğu düşündüğü için benim girmemi istemedi ben çok ikna ettim yalvardim ama son anda ben dinlemeyip bi girdim sonrada kötü oldu güven bitti dedi .
sonrada kapattım instagrami.. oysa ben zayiflamak için giriyordum.. başka nereye girecegim abla... kötü bi şey yapmadim izin vermediği sürece girdiğim için güveni bitmiş.
Gulumsecim afiyet olsun. Tatlım pipetle çekirdeklerini çıkar buzluğa at...harika smoothie oluyor... kışın yer içersin her şeye kullanırsın burada beş liraya düştü çok da bol maşallah bu sene...Dün akşamdan beri kiraz yiyorum kabızlığa iyi geliyor dediler şişlikten patliycak gibiyim ama tık yok evde değilim diye.ilacta içmedim akşam karnım gurul gurul devamı gelmedi 1 senede yiyeceğim meyve miktarini dün ve bugün yedim yeter bana 1 sene meyve sezonu kapanmıştır kavun üzüm hariç
Cnm senin boyun kaçtı?Benim başlangıç kilom 67 ydi
57 de mezun olcam
Abla kurt çıktı igrendim ya bakmadan once kaç tane yedim acaba dişimin dibinde bişey hissedince acaba kurtmu diyorumGulumsecim afiyet olsun. Tatlım pipetle çekirdeklerini çıkar buzluğa at...harika smoothie oluyor... kışın yer içersin her şeye kullanırsın burada beş liraya düştü çok da bol maşallah bu sene...
Kiraz yerken icini acip bakip yiyorum bakmadan yiyememAbla kurt çıktı igrendim ya bakmadan once kaç tane yedim acaba dişimin dibinde bişey hissedince acaba kurtmu diyorummeyveden igrendim valla
Dut iki çeşit kiraz ve çilek verdiler köyden tugcede kurt çıkınca daha yemedi büyük ihtimal dedigin gibi çekirdeğini cikarirsam kurduda gider ya dolaba atarım yada cocuklar yer 2 kilo kadar ancak var zatınGulumsecim afiyet olsun. Tatlım pipetle çekirdeklerini çıkar buzluğa at...harika smoothie oluyor... kışın yer içersin her şeye kullanırsın burada beş liraya düştü çok da bol maşallah bu sene...
167 cm canımCnm senin boyun kaçtı?
Kurtlu olmaz 1 haftaya ancak kurtlanmaya başlar dediler bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı onlar diyene kadar baya yedim yani sirf kabizliga iyi geliyor.dedikleri için ama toplasan 1kase ancak yemisimdir orasi ayrıKiraz yerken icini acip bakip yiyorum bakmadan yiyemem
Bizim kirazlar daha olmadi nerde yaşıyorsakKurtlu olmaz 1 haftaya ancak kurtlanmaya başlar dediler bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı onlar diyene kadar baya yedim yani sirf kabizliga iyi geliyor.dedikleri için ama toplasan 1kase ancak yemisimdir orasi ayrı
Akşam yemeginde toparlarsin canim daha gun bitmediUyumuşum öğlen yemeğini yememiştim kalkınca bi fena oldum helva yedim baya pişmanım
Burda 1 haftaya kalmaz kurtlanir dediler cikmis bende dalından yedim bu sabah dün akşam yemekle birlikte bi avuç kadar yedim keşke bı kaç gün kalsaydım çok güzel geldi evden uzaklaşmak değişik yerler görmek köy hayati mis.gibi hava ohhBizim kirazlar daha olmadi nerde yaşıyorsak
Dalindan taze yemeside ayri guzel oluyordur
Aylardir evde bunaldik canim ailenle guzel bir kaçamak olduBurda 1 haftaya kalmaz kurtlanir dediler cikmis bende dalından yedim bu sabah dün akşam yemekle birlikte bi avuç kadar yedim keşke bı kaç gün kalsaydım çok güzel geldi evden uzaklaşmak değişik yerler görmek köy hayati mis.gibi hava ohh
Doğal olduğu için vardır...millet kurtlu meyvelerin peşinde organik diye yeni trend bu tatlımDut iki çeşit kiraz ve çilek verdiler köyden tugcede kurt çıkınca daha yemedi büyük ihtimal dedigin gibi çekirdeğini cikarirsam kurduda gider ya dolaba atarım yada cocuklar yer 2 kilo kadar ancak var zatın
İnternette vardıAylardir evde bunaldik canim ailenle guzel bir kaçamak oldu
Koyun havasi bir baska oluyor valla
Internet olsa orda kalirim
Kisitli zamanin vardı cook iyi yapmissin internete girmeyerek canimİnternette vardıama girmek istemedim manzara muhteşemdi akşama et balık mangal semaver yaptılar sohbet.muhabbet gece 4 de yattım 8.30 da kalktım yine semaver eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yaptık manzara karşısında sonrada bahçeleri gezdik dalından meyveler yedik yola çıktık
Burdayim canim misafirim gitti tekrar temizlik süpür sil yaptım aksam yemegi hazirladim yuruyuse cikicam aksamda oyle bir kosturmacaLili 38 ablaa nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?