Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsan olarak sana saygı duymali....Anlamak zorunda...takip ettiğin konular belli...

Gulumsecim afiyet olsun. Tatlım pipetle çekirdeklerini çıkar buzluğa at...harika smoothie oluyor... kışın yer içersin her şeye kullanırsın burada beş liraya düştü çok da bol maşallah bu sene...

Gulumsecim afiyet olsun. Tatlım pipetle çekirdeklerini çıkar buzluğa at...harika smoothie oluyor... kışın yer içersin her şeye kullanırsın burada beş liraya düştü çok da bol maşallah bu sene...
Abla kurt çıktı igrendim ya bakmadan once kaç tane yedim acaba dişimin dibinde bişey hissedince acaba kurtmu diyorum meyveden igrendim valla

Dut iki çeşit kiraz ve çilek verdiler köyden tugcede kurt çıkınca daha yemedi büyük ihtimal dedigin gibi çekirdeğini cikarirsam kurduda gider ya dolaba atarım yada cocuklar yer 2 kilo kadar ancak var zatın

Kiraz yerken icini acip bakip yiyorum bakmadan yiyemem
Kurtlu olmaz 1 haftaya ancak kurtlanmaya başlar dediler bazılarından çıktı bazılarından çıkmadı onlar diyene kadar baya yedim yani sirf kabizliga iyi geliyor.dedikleri için ama toplasan 1kase ancak yemisimdir orasi ayrı

Bizim kirazlar daha olmadi nerde yaşıyorsak
Dalindan taze yemeside ayri guzel oluyordur

Bu arada komşumun annesi kayınvalidesi beni görünce çok şaşırdılar çocuklar büyümüş sen küçülmüşsün dediler güzel övgüler aldım hele diyeti miyeti bırak ye dediler komşumun ablası gelmiş İstanbul'dan sen beni hatirlamadinmi Derya'nın alt komşusuydum sen nişanliydin seni çaya davet etmiştim bize gelmistiniz dedim kız şok oldu o senmisin nasıl zayiflamişsin o yüzden seni tanımadim dedi

Bizim kirazlar daha olmadi nerde yaşıyorsak
Dalindan taze yemeside ayri guzel oluyordur
Burda 1 haftaya kalmaz kurtlanir dediler cikmis bende dalından yedim bu sabah dün akşam yemekle birlikte bi avuç kadar yedim keşke bı kaç gün kalsaydım çok güzel geldi evden uzaklaşmak değişik yerler görmek köy hayati mis.gibi hava ohh

Aylardir evde bunaldik canim ailenle guzel bir kaçamak oldu
Koyun havasi bir baska oluyor valla
Internet olsa orda kalirim

Dut iki çeşit kiraz ve çilek verdiler köyden tugcede kurt çıkınca daha yemedi büyük ihtimal dedigin gibi çekirdeğini cikarirsam kurduda gider ya dolaba atarım yada cocuklar yer 2 kilo kadar ancak var zatın
Doğal olduğu için vardır...millet kurtlu meyvelerin peşinde organik diye yeni trend bu tatlım

Aylardir evde bunaldik canim ailenle guzel bir kaçamak oldu
Koyun havasi bir baska oluyor valla
Internet olsa orda kalirim
İnternette vardı ama girmek istemedim manzara muhteşemdi akşama et balık mangal semaver yaptılar sohbet.muhabbet gece 4 de yattım 8.30 da kalktım yine semaver eşliğinde muhteşem bir kahvaltı yaptık manzara karşısında sonrada bahçeleri gezdik dalından meyveler yedik yola çıktık

Kisitli zamanin vardı cook iyi yapmissin internete girmeyerek canim
Ne guzel bir gun gecirmissin seneye tekrarlayin hatta korona olmazsa daha uzun kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…