Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Ayyyyy çokkk üzüldüm canim allahim rahmet eylesin inşallah

Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Sabırlar diliyorum. Hasta mıydı ...

Hayır. Bahçede otururken annesinin babasının yanında yıldırım düşmüş hastaneye gotururlerken vefat etmis
Nasil buyuk bir aci, Allah sabir versin, ben son gunlerde her seye aglama modundayim zaten, gencecik yavru..
Anne babasi nasil toparlanir bir daha

Olur canim simdi istesek de eglenip gulemeyiz
Biz size geliriz kisa bir sure sonra
Anlastik kaptanim, insallah iyi hissettiginiz birgun biz sizi bekliyoruz, sohbete..
Tekrar basiniz sagolsun, yarin tartida guzel eksiler gorursunuz umarim 6. takim..
Hepinize iyi aksamlar.

Nasil buyuk bir aci, Allah sabir versin, ben son gunlerde her seye aglama modundayim zaten, gencecik yavru..
Anne babasi nasil toparlanir bir daha
Halam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…