Ayyyyy çokkk üzüldüm canimHalamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Sabırlar diliyorum. Hasta mıydı ...Halamın kızı vefat etmiş şimdi geldi kötü haber. Yarın giremem muhtemelen. Gerçi ne olacak nasıl olacak cenazeye gidebilecek miyiz hiç bilmiyorum. Çok kötüyüm ben ya daha 22 yaşındaydı kuzum benim
Nerden bilecektiniz ki canimTuh kotu bir zamanda gelmisiz, kusurumuza bakmayin...
Hayır. Bahçede otururken annesinin babasının yanında yıldırım düşmüş hastaneye gotururlerken vefat etmisBasiniz sagolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canım
Hastamiydi
Kaptanim pek de hos gelemedik biz bu bulusmayi baska zamana erteleyebiliriz..
Hosgeldiniz canim ❤Selam kizlar biz geldik
Hayır hasta olsa belki kendimizi hazirlardik yıldırım düşmüşBaşınız sağ olsun çok üzüldüm. Sabırlar diliyorum. Hasta mıydı ...
Olur canim simdi istesek de eglenip gulemeyizKaptanim pek de hos gelemedik biz bu bulusmayi baska zamana erteleyebiliriz..
Nasil buyuk bir aci, Allah sabir versin, ben son gunlerde her seye aglama modundayim zaten, gencecik yavru..Hayır. Bahçede otururken annesinin babasının yanında yıldırım düşmüş hastaneye gotururlerken vefat etmis
Amin amin. Nurla dolsun kuzumAyyyyy çokkk üzüldüm canimallahim rahmet eylesin inşallah
Hoşgeldiniz cokkk guzel yapmıssıniz kahveleri nasil alirdinizSelamlar tatli 6. takim, sizleri 4. takim olarak ziyarete geldik :)
Sayica cok degiliz ama olsun.
Olumun saati sasmazmissHayır hasta olsa belki kendimizi hazirlardik yıldırım düşmüş
Cok uzuldumHayır. Bahçede otururken annesinin babasının yanında yıldırım düşmüş hastaneye gotururlerken vefat etmis
Anlastik kaptanim, insallah iyi hissettiginiz birgun biz sizi bekliyoruz, sohbete..Olur canim simdi istesek de eglenip gulemeyiz
Biz size geliriz kisa bir sure sonra
Hosbulduk :)Hosgeldiniz
Halam menapoz zamanı hamile kalmış ona mucize bebekti sülale için. Bilmiyorum hayata nasıl tutunurlar bir daha onları düşündükçe içim cikiyorNasil buyuk bir aci, Allah sabir versin, ben son gunlerde her seye aglama modundayim zaten, gencecik yavru..
Anne babasi nasil toparlanir bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?