18 haziran
09.00
1 yumurta
Maydonoz
Peynir
Zeytin
14.00
1 kase etli bezelye
1 kase yoğurt
Avuç içi kayısı içi
20.30
1 kadeh kırmızı şarap
1 kişilik biftek
Su 3 lt
Spor 50 dk pilates 300p
Zipzip- H hasbeenandgone
Her ikiside buneyaaaa yakinda uçacaklar cocuk gibilerÖlemisin öldüremisin demi
Listeye giriyoruumm herkese benden çayy
Geçen Cuma 79.0
Bu Cuma 76.7
Fark -2.3
%2.91
Zipzip- sportie @Zeyneb38 Eki Görüntüle 2651016
Geçen cuma 82.7
Guncel 80.9
Fark - 1.8
Yüzde 2.17 yüzdeyi umarım doğru hesaplamisimdir
Kilo bildirimine gelirsem ucundanda olsa 5'li rakamları gördüm
Geçen hafta: 61.3
Güncel: 59.8
Fark: 1.5
Yüzde: 2.44
Akşam saati geç oldu ama arkadaşlarımız iskenderundan işten çıkıp geldiler farkındayım kuzum
Evet keyıflıydı eglenıyorduk ara ara gelıyorfum sonra grup mesajları falan kuruldu bırını aldılar bırını Almadıkar vs sevmıyorum oyle seylerı :) ondan sonra gelmedım :)Hosgeldin canim ben de giriyorum ara ara. Cok özledim eskilerimizi gel arada bi
Nasilsin neler yapiyosun
Beni etiketlememisin ama neyseH hasbeenandgone ortim bu hafta doğru düzgün yemedin ama çok çalışıp aç kalıyorsun diye korkuyorum yine de kilona bayıldım seninle gurur duyuyorum arkadaşım❤
Zipzip- sağol kaptanım❤
sportie ve @EliffEylull ikiniz de bu duruma o kdr yakınsınız ki tüm çabanızla azminizle bayılıyorum ikinize de❤
Günaydın kızlar
Kilom 74.1
Zipzip geçen hafta 74.5 diye hatırlıyorum öyleyle -400
Günaydın herkese
Geçen hafta:69,5
Bu hafta :69,3
Fark:200 gram
Kaptanım regl gelecek iki güne sanırım ondan böyle cıktı bu hafta güzel gitmiştim çünkü
Zipzip-
Süper
Benimde çabalarım da sonuç verdi
Zipzip-
Geçen hafta 59.100
Bu hafta 58,900
Fark : 200 gr
% 0,34
Yuppi.
Eki Görüntüle 2651035
Ben kolumdaki saati bile çikaricimHee bende öyle tartiloyom 200gram bile oynuyo çünkü
Verirsin sen benden hızlı veriyosun çünküÇarşamba 74.5
Cuma75.8
Artı 1.300 istesemde liseteye giremezmişim zatın mezun kilomdan +300 deyim
Sen moralini bozma onları 18. Yaş altı zannedip markete bile almiyorlar kendini böyle teselli et benim gibiBunebeeee bu simdi kilomu
Bide bizi düşün ayıptiryaaaa
Sayiiii öyleydi dimeeeSen moralini bozma onları 18. Yaş altı zannedip markete bile almiyorlar kendini böyle teselli et benim gibi
İlk haftalar güzel gider sonra yavaşlar kimseye haksizlik olmasın diye 3 hafta kuralı var canım benim yerime senimi soksakBu hafta listeye alin bence beni yuzdem iyiydi
Hayirli sabahlar canim ❤Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kilo veren herkesi tebrik ediyorum bende gidip yüzleşeyim bari tartiyla
Grup mesajlarini tamamen iptal ettim kimseyi almiyorum artik burda takiliyoruzEvet keyıflıydı eglenıyorduk ara ara gelıyorfum sonra grup mesajları falan kuruldu bırını aldılar bırını Almadıkar vs sevmıyorum oyle seylerı :) ondan sonra gelmedım :)
Yinede gecen haftaya gore eksidesin tebrik ederim canım ❤Çarşamba 74.5
Cuma75.8
Artı 1.300 istesemde liseteye giremezmişim zatın mezun kilomdan +300 deyim
Markete girmek icin kilo mu alayimSen moralini bozma onları 18. Yaş altı zannedip markete bile almiyorlar kendini böyle teselli et benim gibi
Keşke alabilseydim ama haftayada guzel bir yuzdeyle gelirsin eminimBu hafta listeye alin bence beni yuzdem iyiydi
İlk haftalar güzel gider sonra yavaşlar kimseye haksizlik olmasın diye 3 hafta kuralı var canım benim yerime senimi soksakZipzip- kaptanim liliye liste vekaletimi vere bilirmiyim bak yok dersen sen kaybedersin
Günaydınlar herkese
G hafta cuma 69.7
B hafta cuma 67.7
Fark. 2 kilo
Yuzdesi. 2.9
Kıskançlık hormonlarım tavan
Bende istiyoruuuuum
Bendeselensu82 gibi olmak istiyorum
Ben de tam tamına 53,7 olmak istiyorum ne eksik ne fazla
O kadar kıskandım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?