Bu ne güzellik masallah
Tesekkur ederim canimTebrik ederim canim
Gunaydin canim ❤
Tebrik ederim guzel eksi ile gelmissin haftaya listedesin insallah
Bende onu diyecektim simdi ilk baslar bolca gidiyor ama sonra durur demi hep oyle oluyormusİlk haftalar güzel gider sonra yavaşlar kimseye haksizlik olmasın diye 3 hafta kuralı var canım benim yerime senimi soksakZipzip- kaptanim liliye liste vekaletimi vere bilirmiyim bak yok dersen sen kaybedersin
Olmaz olmaz sonra gene meyve dondurma yer onlari vermek icinSen nereyi eritmeye çalışıyodun abla
Benim yağlardan sana biraz takviye yapalım da boşa uğraşma bari
Biz bu gayretle onuda başarırız bacımBende onu diyecektim simdi ilk baslar bolca gidiyor ama sonra durur demi hep oyle oluyormus
Kuzum ilk hafta oyle cok cirkinime geldi ayaklar bacaklar ciplak, sonra seyi farkettim ekran hemen sonmuyor ilkin ic camasirim ile tartilip sonra yanimda hazir olan corabimi falan giyip tartildim yine ayni sonuc yanisi isin ozu bu ic camasirim ile tartilmis halimKız Lili kiyafetle tartilma iç camasirinla tartil baya fark ediyor coraplarida çıkar bi 500 daha gidecektir emin ol
Maşallah çok fitsiniz hanımefendi
Bacim senin eksi kac bulamadim muhammedi dukkana biraktim geldim hersey birbirine girmis bir cozemedim bu alinti islerini falanBiz bu gayretle onuda başarırız bacım
Tesekkur ederim kaptanimmm , mutesem vermis zaten tugce kuzum hamilelikte baya odem topladi simdi onlari verir hemencecik insaAllah
Muhtesemsinnn bacimmmm
Bu ne güzellik masallah
Sen nereyi eritmeye çalışıyodun abla
Benim yağlardan sana biraz takviye yapalım da boşa uğraşma bari
Maşallah çok fitsiniz hanımefendi
Kiz muhtesem zayiflamissin yeterrrrr daaaa ne 53 700 den bahsediyon durrr sabit kallllBu ne güzellik masallah
Ne saati abla ben saçımdaki lastik tokaya kadar cıkarıyorumBen kolumdaki saati bile çikaricimo gün gelsin
Vucudun boyle tepki vermesi normal canim haftaya daha guzel olur uzulmeEki Görüntüle 2651108
Yine sabit.. isveçle 5 kilo verdim ama sonrasında 2 haftadır sabitim.. fenalık geldi valla.. özür dilerim kaptanım...
Zipzip-
Hafta basindaki artilari atmissin en azindan canim az da olsa eksi olman guzelGeçen hafta 67.6
Güncel 67.4
Fark 0.2
Bu hafta hiç spor yapamadım,regl de devam ediyor üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?