Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet keyıflıydı eglenıyorduk ara ara gelıyorfum sonra grup mesajları falan kuruldu bırını aldılar bırını Almadıkar vs sevmıyorum oyle seylerı :) ondan sonra gelmedım :)
Sen kırmızı yanaklı pp si olan üyesin dimi
Hoşgeldin ben hippo tanıdın dimi

Ohh sefan olsun. Yarın da benim misafirim var yeğenim lgs ye girecek, sınav çıkışı bize gelecekler, acayip mezeler olacak birde süt tabi, süt detoxu yapıp memleketi kurtarıcaz
Hadi gel sende

Gunaydin canim ❤
Kaç gündür erkenden kalkıyorum kaptanım.. bugün çocuklar geldi gitti zorla uyandırmaya çalıştılar.. en son uyku sersemi bi kızdım gidin ben uyucam diye.. daha şimdi uyandım bi baktım şok 11 olmuş burda havalar ısınmaya başladı o yüzden elim ayağım şiş kalkmaya başladım.. biraz beklicem tartı için

Acayip meraktayım

Sicak havalarin da oyle kotu etkisi oluyor
Tamam canım bekleriz tarti icin acelemiz yok

Allah kolaylik versin canim zormus isin

Cook gecmis olsun canim daha iyisindir insallah bugun

Kahvalti molasi olunca benim geçmiş arttı
Neyse yetisecegim size az kaldi
İyiyim şükür halsizlik var ama ateş yok şükür Sen nasılsın canım bende birazdan tartılcam

Tebrik ediyorum canım seni ve istikrarını.

en azından evde olmana sevindim canım. Bence de bitecek gibi durmuyor ama inşallah daha kontrollü bir hale gelir. Ben okula 2 veya 3 gün gelmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…