- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sen kırmızı yanaklı pp si olan üyesin dimiEvet keyıflıydı eglenıyorduk ara ara gelıyorfum sonra grup mesajları falan kuruldu bırını aldılar bırını Almadıkar vs sevmıyorum oyle seylerı :) ondan sonra gelmedım :)
Gunaydin canim ❤Günaydın
Akşam saati geç oldu ama arkadaşlarımız iskenderundan işten çıkıp geldiler farkındayım kuzum
Bugünü dengeleyerek geçiriciğim
Akşam evi görsen annem de biz de kardeşim bebek arkadaşlar kim nereyi bulursa orada yattısabah bizim abla gelince şok
Kaç gündür erkenden kalkıyorum kaptanım.. bugün çocuklar geldi gitti zorla uyandırmaya çalıştılar.. en son uyku sersemi bi kızdım gidin ben uyucam diye.. daha şimdi uyandım bi baktım şok 11 olmuşGunaydin canim ❤
Süt detoksu nasıl oluyorOhh sefan olsun. Yarın da benim misafirim var yeğenim lgs ye girecek, sınav çıkışı bize gelecekler, acayip mezeler olacak birde süt tabi, süt detoxu yapıp memleketi kurtarıcaz
Hadi gel sende
Acayip meraktayımKaç gündür erkenden kalkıyorum kaptanım.. bugün çocuklar geldi gitti zorla uyandırmaya çalıştılar.. en son uyku sersemi bi kızdım gidin ben uyucam diye.. daha şimdi uyandım bi baktım şok 11 olmuşburda havalar ısınmaya başladı o yüzden elim ayağım şiş kalkmaya başladım.. biraz beklicem tartı için
Çok güzel bir sonuç beklemiyorumAcayip meraktayım
Hayır hayır anlar nasıl bişi süt detoksu ben detoks hastasıyımMezeyle olur birde balıkla
Sicak havalarin da oyle kotu etkisi oluyorKaç gündür erkenden kalkıyorum kaptanım.. bugün çocuklar geldi gitti zorla uyandırmaya çalıştılar.. en son uyku sersemi bi kızdım gidin ben uyucam diye.. daha şimdi uyandım bi baktım şok 11 olmuşburda havalar ısınmaya başladı o yüzden elim ayağım şiş kalkmaya başladım.. biraz beklicem tartı için
İyiyim şükür halsizlik var ama ateş yok şükürAllah kolaylik versin canim zormus isin
Cook gecmis olsun canim daha iyisindir insallah bugun
Kahvalti molasi olunca benim geçmiş arttı
Neyse yetisecegim size az kaldi
Sut dedigine bakma o baska birsey icecekHayır hayır anlar nasıl bişi süt detoksu ben detoks hastasıyım
Cok sukur canim halsizliginde gecer insallahİyiyim şükür halsizlik var ama ateş yok şükür ☺ Sen nasılsın canım bende birazdan tartılcam
Alla alla süt tabiSut dedigine bakma o baska birsey icecek
O da süt en kralı , Aslan kral ya o bakımdan yaniAslan sutu degil mi
Ayy ne saf ve iyi niyetliyim yaaSut dedigine bakma o baska birsey icecek
Tebrik ediyorum canım seni ve istikrarını.Kızlar günaydın Cumanız mübarek olsun dün iki sınavım vardı giremedim. Canım ortim @selensu82 nun menümü takip etmesiyle ve az kaçırsam fırçalaması ile 54.75 e düşmüş bulunuyorum. Bugün iki kaçamak Hakkı kullanmak istiyorumZipzip- kaptanım sen kaç kilosun 54 de buluşalım artık....
en azından evde olmana sevindim canım. Bence de bitecek gibi durmuyor ama inşallah daha kontrollü bir hale gelir. Ben okula 2 veya 3 gün gelmeye başladım.Anlat kız ne olacak hepımız oyleyız anlatacak yer arıyoruzkorona hayatımızı alt ust ettı ya bıtecek gıbıde durmuyor bakalım sonumuz ne olacak bende mart ayından bu yana evden calısıyorum devam edıyoruz yanı bakalımne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?