Aa hani kalacaktiniz. İyi yolculuklar canım.Kizlar evime dönüyorum yola çıktım
Sporunu yaptigindaCanım beni de ekler misin bugünden itibaren spor puanı göndereceğim...sabah 9 dan beri birşeyler yapıyorum...defterime de not ediyorum...aksam toplu yazarım...çok yorgunum şu an...dinlenme modundayim....
Dukan içeceği için malzemeler imi aldım akşam hazirliycam
Kabak çorba malzemesi de tam haliyle hazır
Dün eksik malzem ile yaptığım kabak çorbayı bugün de içebilir miyim?
Bu arada çok hırs yaptım...+ 90 larla yarışacak mısiz...umarım bu hafta enerjim bugünkü gibi yüksek olur.
Sagol canimAa hani kalacaktiniz. İyi yolculuklar canım.
Yine foto atasim geldiBirde kizlar size birsey danisicam ben simdi lesli ile tasinali gok olamdi 3 / 4 gun falan biliuorsunuz en cok boosted i sevdim birtek onda sıkılmıyorum bubust tarafi en cik calistaran lesli hangisidir bilginiz varmi? Sevgiler saygilar kayseriden selamlar
Zor valla canım ya, benim eşim de akademisyen. Ve acayip iskolik, sürekli çalışmalar yapıyor inan yoruluyorum artık. İşin kötüsü bu işe girdin mi durmak yok, hep bu tempoyla devam ediyorsun. Allah sana ve eşine de kolaylık versin canımSağol canım eşim gelmicek hocası yazın kitapta bölüm hazırlama görevi verdi biz yokken onlarla uğraşacak
Akademisyen olmak da akademisyen eşi olmak da zormuş. Allah kolaylık versin sana da....
Gözümüz aydın sen şimdide donmussundur bileKizlar evime dönüyorum yola çıktım
Ben burdayım canım ödev okuyorum sabahtan beri. Sen neredeydin niye çekmedi internet.Heheheyyyyy ben geldim merhaba kizlar
İnternet hiçmi çekmez yaaaa nasil sinir oldum.nettinizzz bakimmm
Zipzip- canim dönüyomuşsun sevindim
Bende boosted seviyorum bubust dediğin göğüsmü acabaBirde kizlar size birsey danisicam ben simdi lesli ile tasinali gok olamdi 3 / 4 gun falan biliuorsunuz en cok boosted i sevdim birtek onda sıkılmıyorum bubust tarafi en cik calistaran lesli hangisidir bilginiz varmi? Sevgiler saygilar kayseriden selamlar
Ben bugün temizlik yemek yaptim şimdi oturdum aç karnimi doyurucum çok acıktım geçmiş yapayım dedim bugün kimsecikler yok arazi olmuşlar senin piknik nasıl geçtiHeheheyyyyy ben geldim merhaba kizlar
Pikniğe gittik ama internet hiccc cekmiyoduBen burdayım canım ödev okuyorum sabahtan beri. Sen neredeydin niye çekmedi internet.
Bu ust bolge demek istemisdimBende boosted seviyorum bubust dediğin göğüsmü acaba
Hos gelsin canimHeheheyyyyy ben geldim merhaba kizlar
Bende evde oturdum diyim çokkkk yoruldum cocukla yemekle oyunla gectiiii amaaaa ayaklarim tutmuyoBen bugün temizlik yemek yaptim şimdi oturdum aç karnimi doyurucum çok acıktım geçmiş yapayım dedim bugün kimsecikler yok arazi olmuşlar senin piknik nasıl geçti
Üst bölge için mekik cek boosted yapmaya devam et kolları çalıştır internetten baka bilirsin üst bölge için güzel areketler var ama alatmasi zorBu ust bolge demek istemisdim
Dedim terlemişken iki posta yapayim bir duş ile aradan ciksin
Bir tek ben vardimBen bugün temizlik yemek yaptim şimdi oturdum aç karnimi doyurucum çok acıktım geçmiş yapayım dedim bugün kimsecikler yok arazi olmuşlar senin piknik nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?