Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gider gider seni böyle iradeli azimli görünce dahada mutlu oluyorum ama bu hafta biraksaydin iyiydi tırsmaya başladım

Şimdiden iyi tatiller dilerim canım, insalalh çok güzel geçsin

Olabilir canim bulgur sisirmistir
Kuzum birde fotolara baktim 67 700 musum cuma gunu ben suan ikilemde kaldim 67 200 mu 68 200 muydum sabah uykuluydum hatirlamiyorum eger 68 200 ise eyvah eyvahhhhh
Bi 200 du ama hangisi ve ben niye 200 gr almisim gibi dusundum onuda bulamiyorum ac kalmak bana iyi gelmedi

Son düzenleme:
Birde kizlar size birsey danisicam ben simdi lesli ile tasinali gok olamdi 3 / 4 gun falan biliuorsunuz en cok boosted i sevdim birtek onda sıkılmıyorum bubust tarafi en cik calistaran lesli hangisidir bilginiz varmi? Sevgiler saygilar kayseriden selamlar

Tebrik ederim canım bu hafta daha güzel puanlar görmek isterim ❤
Kzum sanada soray
Hani hen hani ben birde bana etiketlemeyi ogretseniz hani me makbul olurdu yoksam sportimi nasil etiket ypaimmm

Benimde favorim boosted bence çok etkili

Şimdiden iyi tatiller dilerim canım, insalalh çok güzel geçsin
Sağol canım eşim gelmicek hocası yazın kitapta bölüm hazırlama görevi verdi biz yokken onlarla uğraşacak
Akademisyen olmak da akademisyen eşi olmak da zormuş. Allah kolaylık versin sana da....

Canım beni de ekler misin bugünden itibaren spor puanı göndereceğim...sabah 9 dan beri birşeyler yapıyorum...defterime de not ediyorum...aksam toplu yazarım...çok yorgunum şu an...dinlenme modundayim....

Dukan içeceği için malzemeler imi aldım akşam hazirliycam

Kabak çorba malzemesi de tam haliyle hazır
Dün eksik malzem ile yaptığım kabak çorbayı bugün de içebilir miyim?

Bu arada çok hırs yaptım...+ 90 larla yarışacak mısiz...umarım bu hafta enerjim bugünkü gibi yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…