Gider gider seni böyle iradeli azimli görünce dahada mutlu oluyorumAma ben zaten toparlanmıştım gülümsecim şöbiyetimdış etkenlerden çok etkileniyorum buda elimde değil.
Herşeye rağmen yapıcam.
Martta da ben böyle başladım beni anca korona gibi bi zıkkım durdururdu zaten aynen öyle oldu.
Marttan beri 10 kilom gitmişti bırakmasaydım sağlık olsun ne diyim bundan sonra gitsin inşallah
Selam canim yine misafirin mi varSelam kızlar
Bugün yoğunum pek gelemem haberiniz ola
Selam canim yine misafirin mi var
Şimdiden iyi tatiller dilerim canım, insalalh çok güzel geçsin20 haziran
Sabah 06.00 ceviz peynir
Saat 14 bir dilim kepekli ekmek bir elma bir ceviz
Saat 19 bir kaşarlı pide az kuruyemiş
2,1 lt
Spor yok
@selensu82 ortim ben 54 lere gelince şımardım galiba...pidelere filan başladım....Beni bi kendime getir.
Bu arada sen de bana göre çok az yiyorsun bence daha fazla vermen lazım bi Dr a gidip değerlerine baktırsan mı? Benim fikrim tabii.Zipzip- canım önümüzdeki hafta izinliyim kısa bir tatile çıkıcam. Cuma kilo bildirimi yapamıcam....
Kuzum birde fotolara baktim 67 700 musum cuma gunu ben suan ikilemde kaldim 67 200 mu 68 200 muydum sabah uykuluydum hatirlamiyorum eger 68 200 ise eyvah eyvahhhhhOlabilir canim bulgur sisirmistir
Kzum sanada sorayTebrik ederim canım bu hafta daha güzel puanlar görmek isterim ❤
Hani hen hani ben
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma @Eliff Eylull sportie @selensu82 @Zeynolin44 @Findikfaresi123 Canfeb madamhd H hasbeenandgone retro_hippo fattylamb94 @Nidsalii medusares @Queen mom @Evvab @Bonus Gulumse24
sportie abla bu tabloyu alinti yaparak spor puanlarini yazabilirsin
Benimde favorim boosted bence çok etkiliBirde kizlar size birsey danisicam ben simdi lesli ile tasinali gok olamdi 3 / 4 gun falan biliuorsunuz en cok boosted i sevdim birtek onda sıkılmıyorum bubust tarafi en cik calistaran lesli hangisidir bilginiz varmi? Sevgiler saygilar kayseriden selamlar
Aynen canım ya. Ben de kalorisine aldandım zatenGunduz yesen belki kilo olarak donmezdi 50-60 kalori birsey canim
Etiketlerm tabiki ama dün yaptığım spor sayılmaz yavaş yavaş yürüdüğüm içinAfiyet olsun ❤ Sporu ben tutuyorum beni de etiketlermisin ❤
Sağol canım eşim gelmicek hocası yazın kitapta bölüm hazırlama görevi verdi biz yokken onlarla uğraşacakŞimdiden iyi tatiller dilerim canım, insalalh çok güzel geçsin
Canım beni de ekler misin bugünden itibaren spor puanı göndereceğim...sabah 9 dan beri birşeyler yapıyorum...defterime de not ediyorum...aksam toplu yazarım...çok yorgunum şu an...dinlenme modundayim....
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma @Eliff Eylull sportie @selensu82 @Zeynolin44 @Findikfaresi123 Canfeb madamhd H hasbeenandgone retro_hippo fattylamb94 @Nidsalii medusares @Queen mom @Evvab @Bonus Gulumse24
sportie abla bu tabloyu alinti yaparak spor puanlarini yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?