2 gündür iyi kacirmişsın abla yarın gelsin odemler21/6 pazar rapor
Sabah 11.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim hellim yağsız ızgara
2 dilim pastırma
3 küp kaşar
1 dilim b peynir
Söğüş
1 dilim ekmek
15.00
Buzlu kahve + soda
17.30
Balık ekmek + zero kola
Spor
Karın-kalça-bacak 20 dak 120p
1 saat eliptik 300p
Top 420 p
❤❤❤
Afiyet olsunMısır yasak degilki bana diyetisyen salatalara koya bilirsin dedi makarnada çok yoruldum yemek yoktu çocuklar aciktik dedi mercimek çorbası makarna yaptim karpuz kestim bende salata yoğurtlu makarna yedim başka yemek yoktu
Bizde ona suçunu bastırmak denirAfiyet olsunben böyle diyomda sanki ben cokkk az yemis gibi yorum yapiyom
kiz sen ekmek yiyenlere yorum yapan insan bugun ekmekler neee21/6 pazar rapor
Sabah 11.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim hellim yağsız ızgara
2 dilim pastırma
3 küp kaşar
1 dilim b peynir
Söğüş
1 dilim ekmek
15.00
Buzlu kahve + soda
17.30
Balık ekmek + zero kola
Spor
Karın-kalça-bacak 20 dak 120p
1 saat eliptik 300p
Top 420 p
❤❤❤
Kınadığını yaşamadan ölmezmişkiz sen ekmek yiyenlere yorum yapan insan bugun ekmekler neee
Bacim sen yap beni suçuna niye ortak ediyorsunGulumse24 ender saracin birtane salatalik diyeti var ama kahvaltısı eti tavuğu herşeyi var haftalik bir baksana benim hosuma gitti salatalik su orani yuksek bir sebze yaaa ondan dolayi vücuttaki toksinleri atip zayiflatiyomus yarin basliyim dedim neolcak
Susak dedim zayiflayasin diye iyii bidaha dememBacim sen yap beni suçuna niye ortak ediyorsun
Bende mi yapsam evde salatalik cokGulumse24 ender saracin birtane salatalik diyeti var ama kahvaltısı eti tavuğu herşeyi var haftalik bir baksana benim hosuma gitti salatalik su orani yuksek bir sebze yaaa ondan dolayi vücuttaki toksinleri atip zayiflatiyomus yarin basliyim dedim neolcak
Hadi yapalim hemen bosver sen Gülümse yıBende mi yapsam evde salatalik cok
Baktim geldim de kabak yok evdeHadi yapalim hemen bosver sen Gülümse yı
Siz ne yapacaksiniz ki :))
Kız baskadir o salatalik buBaktim geldim de kabak yok evde
Baska bir diyete mi baktim.acaba
Diyetisyen listesi atmisti bana unuttum ama halaaaa sporti yok ortalarda ekmek yemekle meskul sanirsamSiz ne yapacaksiniz ki :))
Kız baskadir o salatalik bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?