- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen adim say evdesportie yi görmedin mi o gun tas gibi 1.68 boyu var 58.9 kilo bizde boyda yok
O kadar ince olmayalim mi :)))
Tembelim ne yapayimSen adim say evdekadin her sporu yapiyo tas gibi olmak için
Yorulmusum yaa yemeği yedim agirlik çöktü üzerimeTembelim ne yapayim
Ozaman kıskanma çalış seninde olur ben kiskaniyommuTembelim ne yapayim
Neyedin bakim sen zaten yiyonda veriyon ben yesemde yemesemde noluyokiiii az gidiyoYorulmusum yaa yemeği yedim agirlik çöktü üzerime
Valla bende uyusam.uyurum.simdi :))Yorulmusum yaa yemeği yedim agirlik çöktü üzerime
Dogru soyluyorsun bende baslayayim yarindan itibarenOzaman kıskanma çalış seninde olur ben kiskaniyommu
Çalış sende çek vücudunu görelim taş gibi olduğunuValla bende uyusam.uyurum.simdi :))
Dogru soyluyorsun bende baslayayim yarindan itibaren
3-4 ay surebilirÇalış sende çek vücudunu görelim taş gibi olduğunu
Aaaaa çok üzüldüm inşallah sorunlarını hallederlerBanlanmadi canim hesabini kapatmış eşiyle arasinda sorun olmus oyuzden butun sosyal medyayla bağlantısını kesmis
Allah Allah neden ki sanki birşey yapiyoz burdaDün aklima geldi benimde, gecenlerde bir mesajda görmüşdüm galiba eşi izin vermiyormuş diye
Bak sen hem mısır hem makarna varSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2652588
Ara öğün Eki Görüntüle 2652589
Akşam yemeğiEki Görüntüle 2652590
2 lt Dukan birası
6 saat temizlik =180 puansportie
Insallah canim
Mısır yasak degilki bana diyetisyen salatalara koya bilirsin dedi makarnada çok yoruldum yemek yoktu çocuklar aciktik dedi mercimek çorbası makarna yaptim karpuz kestim bende salata yoğurtlu makarna yedim başka yemek yoktuBak sen hem mısır hem makarna var
Allah Allah neden ki sanki birşey yapiyoz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?