- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Beyeni yapiyo insan cevap verir dedim nedense biseymi yaptim acaba dedim gülüp geçiyordu kendileriNiye Ergen triplerine girdin gıı
Bende bayilmiyorum canım yapmak zorundayım ev elden çıkınca daha çok yorulurum o yuzden düzenli yapmak lazımAyy
Bide bana gelse o enerji temizlik yapmaktan nefret ediyorum....sırf kalori harcamak zayıflamak için yapasim var....ama erteliyorum....5 saat yemek yapınca o kadar yorulmuyorum.... karantina da mutfakta 5 saat sürüyordu uğraştığım ama 5 saat üst üste temizlik yapamam
Yarin sabah ogrenecegiz artik :))Kuzum birde fotolara baktim 67 700 musum cuma gunu ben suan ikilemde kaldim 67 200 mu 68 200 muydum sabah uykuluydum hatirlamiyorum eger 68 200 ise eyvah eyvahhhhh
Bi 200 du ama hangisi ve ben niye 200 gr almisim gibi dusundum onuda bulamiyorum ac kalmak bana iyi gelmedi
@ yazdiktn sonra yanina nicki yazinca etiket cikiyor canimHani hen hani benbirde bana etiketlemeyi ogretseniz hani me makbul olurdu yoksam sportimi nasil etiket ypaimmm
Hesabını kapatmis canim@MigiMadid nerede acaba ? Bayadır yok gibi. Banlandi galiba
Kız bu kadar insan içinde birine bişey yapacak en son insan sensin emin ol kalbin çok temizBeyeni yapiyo insan cevap verir dedim nedense biseymi yaptim acaba dedim gülüp geçiyordu kendileri
Ayyyy ama yaaaa karsilikli biliyosunKız bu kadar insan içinde birine bişey yapacak en son insan sensin emin ol kalbin çok temiz
Hosgeldin canimHeheheyyyyy ben geldim merhaba kizlar
İnternet hiçmi çekmez yaaaa nasil sinir oldum.nettinizzz bakimmm
Zipzip- canim dönüyomuşsun sevindim
Bugun cok sakindi canim burasiAnaaaa kimse yokyaaaa bugun
Sagol canim dondumGözümüz aydın sen şimdide donmussundur bile
Hosbuldum canimHos gelsin canim
Ben daha once mezun oldum 51.6 ile sonra 58 e ciktim listeye girdim kasim gibi 54 ile izne ayrildimTamam canım yaparım
Sen mezun musun tatlım?
Aramızda 18 kilo var 3 cm de boy farkıBen daha once mezun oldum 51.6 ile sonra 58 e ciktim listeye girdim kasim gibi 54 ile izne ayrildim
Simdi 57 kilolardayim boyum 1.58 :))
Hoş buldum canim benimHosgeldin canim
Bizim koyunde ust taraflarinda net cekmiyor hic neyseki oraya gitmiyoruz
Geldim bile canım son dakika yola çıktım
Sarj aletimi unuttum yoldan donduk neyseki cok ilerlememistik
Bugun cok sakindi canim burasi
Sagol canim dondum
Hosbuldum canim
Kendime halen kilolu geliyorum amaAramızda 18 kilo var 3 cm de boy farkı
Şu erkekler ne istiyor bizim kk dan anlamış değilim.kendide telefon başında ama benimki göze batıyor nedenseHoş buldum canim benim
Kız hiçbir noktadami.çekmez nasil.sinir oldummm çıldırdım.resmen fırlatasim geldi bi ara telefonu kocamda diyor giremedin dime kadınlar kulübüne evet dedim şimdi kimbilir neler konusmuslardir ama bingeldim kimseler yokkk 90lara bakim dedim yemek az yiyolar cokkk gazla çalışıyorlar bunlarrr bonus veriyo gazi
Biz napalimmmm ozamannnn beeeeKendime halen kilolu geliyorum ama
Benim bacaklarimda sıkıntı var kalin yoksa ust tarafimda kilo problemim yok :)))
Bende sabah baktim misafir bile yoktu dusun ne kadar sessiz bir gunseHoş buldum canim benim
Kız hiçbir noktadami.çekmez nasil.sinir oldummm çıldırdım.resmen fırlatasim geldi bi ara telefonu kocamda diyor giremedin dime kadınlar kulübüne evet dedim şimdi kimbilir neler konusmuslardir ama bingeldim kimseler yokkk 90lara bakim dedim yemek az yiyolar cokkk gazla çalışıyorlar bunlarrr bonus veriyo gazi
Ohhhh diyo sabahtan beri giremedin dedi kudurdunmuuuu dediŞu erkekler ne istiyor bizim kk dan anlamış değilim.kendide telefon başında ama benimki göze batıyor nedense
57 kiloda ne kadar kalın ola bilirmi Allah aşkına bide bizi düşünKendime halen kilolu geliyorum ama
Benim bacaklarimda sıkıntı var kalin yoksa ust tarafimda kilo problemim yok :)))
Yediğimi kusturma bana şimcikBende sabah baktim misafir bile yoktu dusun ne kadar sessiz bir gunse
Cuma gunu gorecegiz kim yemis yememis sonuclara bakacağız
Biz napalimmmm ozamannnn beeee
Ben yarin basliyorum gerci bugunde cok yemedimde kostururken hep atistirdim 2gundur wcde yok hap icerim aksama yarina gore diyetimi yapicam hafif gecircem demistim 2haftABende sabah baktim misafir bile yoktu dusun ne kadar sessiz bir gunse
Cuma gunu gorecegiz kim yemis yememis sonuclara bakacağız
Bir ara foto atayim.sana57 kiloda ne kadar kalın ola bilirmi Allah aşkına bide bizi düşün
TmmBir ara foto atayim.sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?