Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben daha once mezun oldum 51.6 ile sonra 58 e ciktim listeye girdim kasim gibi 54 ile izne ayrildim
Simdi 57 kilolardayim boyum 1.58 :))
Süper irade helal 51 kiloyu bulmuşsun....
Tamam canım çok sağol...
Boyuna göre kilon çok değil ama 51 i daha önce görünce insan tekrar istiyor galiba...
Ben kilodan ziyade sıkılaşmaya kafayı takmış durumdayım....
Dukan da etin de sıkı oluyor ama Dukan yapamadığım için spor u kas agrim olmadığı sürece devam edicem inşallah ..

Çok sağol beni bırakmadın...az kalsın diyeti bırakıyordum

Kesinlikle canım insan daha zayif olmak istiyor ozellikle 75 kiloyu gordukten sonra kilo alacam diye ödüm kopuyo
Benim de tek eksigim spor aslinda spor yapmaya baslasam guzel olacak
Birakmamana cook sevindim

Millet bugün nerde hakkaten kimse yok aloooo diyetimi basiyonuz huuuuu millettt kaçamak yapanı vururummm ulennnnnn yarın artı gelene spor cezası var ona göre haydi bakalım
Bugun gercekten kimse yok takimda insallah kacamak yoktur :))
Yarin da 4.takimi ziyarete gidelim takim kalabalik olur persembe gunu geldiler sohbet edemedik

Bugun gercekten kimse yok takimda insallah kacamak yoktur :))
Yarin da 4.takimi ziyarete gidelim takim kalabalik olur persembe gunu geldiler sohbet edemedik
tamam ben kek yapim giderken gulumsede börek

Menü bildiriyorum
11.30 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 adet haşlanmış yumurta, 1 adet sosis
13.00 ev yapımı limonata (şeker yerine bal)
16.40 şekersiz türk kahvesi
18.30 ızgara tavuk mantar soslu, 1 kase salata, 2 bardak ayran, 1 tabak bulgur pilavı
Heee bir de dondurma yedim ben türk kahvesinden önce. ( Kardeşim mezun oldu diye almış yedim mecbur)
Bugün su da maşallah 3 ü buldum.
1 saat eliptik 300 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…