Yarin sabah burda olur hafta sonu yogun olabilir :))Diyetisyen listesi atmisti bana unuttum ama halaaaa sporti yok ortalarda ekmek yemekle meskul sanirsam
Vayyy satışa geldik he ele olsunHadi yapalim hemen bosver sen Gülümse yı
Herkese mavi boncuk dagittigin için normallll
Eeee sen bana nededin öyle diyince sattim tabi seniVayyy satışa geldik he ele olsun
Eeee sen bana nededin öyle diyince sattim tabi seniistemiyom dedin yap kendin dedin banane dedin gerçi bunlari ben demis olabilirim
Bunu dedinyaaaaa iste oyuzden oyle didimBacim sen yap beni suçuna niye ortak ediyorsun
Süper irade helal 51 kiloyu bulmuşsun....Ben daha once mezun oldum 51.6 ile sonra 58 e ciktim listeye girdim kasim gibi 54 ile izne ayrildim
Simdi 57 kilolardayim boyum 1.58 :))
Tmm sen önden git ben geliyom peşindenBunu dedinyaaaaa iste oyuzden oyle didim
Kesinlikle canım insan daha zayif olmak istiyor ozellikle 75 kiloyu gordukten sonra kilo alacam diye ödüm kopuyoSüper irade helal 51 kiloyu bulmuşsun....
Tamam canım çok sağol...
Boyuna göre kilon çok değil ama 51 i daha önce görünce insan tekrar istiyor galiba...
Ben kilodan ziyade sıkılaşmaya kafayı takmış durumdayım....
Dukan da etin de sıkı oluyor ama Dukan yapamadığım için spor u kas agrim olmadığı sürece devam edicem inşallah ..
Çok sağol beni bırakmadın...az kalsın diyeti bırakıyordum
Bugun gercekten kimse yok takimda insallah kacamak yoktur :))Millet bugün nerde hakkaten kimse yok aloooo diyetimi basiyonuz huuuuu millettt kaçamak yapanı vururummm ulennnnnn yarın artı gelene spor cezası var ona göre haydi bakalım
Ben biraz yatim gelirem sen az daha git heleTamam hadiii gel
tamam ben kek yapim giderkenBugun gercekten kimse yok takimda insallah kacamak yoktur :))
Yarin da 4.takimi ziyarete gidelim takim kalabalik olur persembe gunu geldiler sohbet edemedik
Bide bana git uyu dersin yat zıbar uykunu alda gelBen biraz yatim gelirem sen az daha git hele
Gülümse yapti borekleri zaten onun sunumu ile gideriztamam ben kek yapim giderkengulumsede börek
Haber versekmi tatlı neyim yaparlar belkim canım tatlı istedi birdenBugun gercekten kimse yok takimda insallah kacamak yoktur :))
Yarin da 4.takimi ziyarete gidelim takim kalabalik olur persembe gunu geldiler sohbet edemedik
Tatli felan yok hani sen uyuyordunHaber versekmi tatlı neyim yaparlar belkim canım tatlı istedi birden
Sundumu yoksa börekleri ben görmedim başladı mı yarismaGülümse yapti borekleri zaten onun sunumu ile gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?