Yaparken foto cekiyorsun iste birde sunumYaaaaa sunum yaparım börekte ama orda anlatımlı bir sunumsa olmaz
Evet canim oy istemek yasak :))Dün birde nevresteden beğeni yapanlardan oy istedim meğer yasakmış çok utandımonlar benim rakibimmiş ne bileyim
Yaaaaa sunum yaparım börekte ama orda anlatımlı bir sunumsa olmaz
O ne demek kızSusakkk
Yaptikca alisirsinOnlar aliskindir yapimada sunuma da ben direk eleme potasında olurum
Heee 3aydir burda kakılı kaldim
Ama üzerine nick yazdikya yasak oldugunu bilmiyordum önceden gizli oy veriliyordu ne bileyim acemilik işte sonradan fark ettim ama çok utandımYaparken foto cekiyorsun iste birde sunum
Yaptiklarini anlatiyon
Sunum kismi iyiysen oyu alirsin
Evet canim oy istemek yasak :))
Yaaaa pardon alismisim bizde öyle bir kelime varda ici boş bisey onu atim sana görseli aliskanlik oldu herkese söyluyom kusura bakmaO ne demek kız
Herkese genelde oyle yaziyor ama sunumlar guzelyaaAma üzerine nick yazdikya yasak oldugunu bilmiyordum önceden gizli oy veriliyordu ne bileyim acemilik işte sonradan fark ettim ama çok utandımnevreste muhteşem olmuş dedi beni gaza getirdi baktim herkese aynısını yazmış
Sen zipzipa bakma otur oturduğun yerde bize ekmek çıkmaz sunumlar şahane biz kimYaptikca alisirsin
Senin sunumda super benceSen zipzipa bakma otur oturduğun yerde bize ekmek çıkmaz sunumlar şahane biz kim
Yaparsın biraz el becerisi düşünce lazimHerkese genelde oyle yaziyor ama sunumlar guzelyaa
Ben o kadarini yapamam 40 yil ugrassam
Bakacaz artık çok guzel görseller var benimde hayalim doğada sunum yapmaktı hava kapalıydı şansımaSenin sunumda super bence
Bir sonraki yarismaya artikBakacaz artık çok guzel görseller var benimde hayalim doğada sunum yapmaktı hava kapalıydı şansıma
Semiz otu ye canim cikarsin wc yeBen yarin basliyorum gerci bugunde cok yemedimde kostururken hep atistirdim 2gundur wcde yok hap icerim aksama yarina gore diyetimi yapicam hafif gecircem demistim 2haftA
Yok daha girmemBir sonraki yarismaya artik
Yokkk canim 2gun ust uste yedim oda bana fayda etmiyoSemiz otu ye canim ckkaraiz wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?