Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçekten anlamıyorum bunu ben, diyelim ki işe gidiyosun giderken 30 dak dönüşte 30 dak yürüyosun
Yürümiycenmi yani
O alt limitini söylüyor bende zaten ağır spordan bahsetmedim yürüyüş her daim iyidir

O 30 dakikanın önemi nedir bende anlayamadım. Tabiki ben bire bir uygulamıyorum. Bilinçli olarak zaten akşamları 1saat 15 dk civarında yürüyorum. İşyerinde en az 12.000 adım civarında oluyor ve çoğu tempolu hatta bazen koşarak

Neden acaba spor yapmanı istemiyor?
İlk etapta diyetle yağdan kilo verdirirler, spor yaparsan kasların güçlenir ancak tartıya çok yansımaz bunda diyetisyenin çok kilo verdirmedi olmasın diye olabilir bu 1. Sebep

Çok ağır spor verip sakatlanma olmasını istememesi olabilir

Seni öyle bi sevdimkii maşaAllah kesin tanıştık ruhlar aleminde yaparım tabi bunları ama bugün halı yıkamak temizlik yapmal üzerine kurulu hayallerim var

Çok geçmiş olsunnn

Sporsuz da süreç uzar ama:/

O ağrı bendede oluyor bol suyla iç demiştim ağrı olduğu zaman süt yada yoğurt ye geçer çok pis bir ağrı oluyor evet

3 bardak su içtim canım yani 600ml yapıyor daha ne kadar içecektim ki
Gerçekten çok pis bir ağrı neyseki uzun sürmüyor. İlacı ilk defa içtiğim zaman o ağrı sonrası wc olmuştu yine öyle olur diye düşündüm olmadı
Sanırım bu diyet süresince kolay kilo verebilmek için bağırsaklara çok müdahale ettim daha bişey fayda etmiyor.

Enerjine hayranım abla
Şu direnci bir kırsam takır takır gidecek diye düşünüyorum ama inşallah öyle olur bakalım. Bikaç gündür spor yapamıyordum bugün yapacam inşallah.

Bonus 40 numara ayakkabı giyiyordum biliyormusun şimdi 38 spor ayakkabı aldim ayaklarim bile kuculdu

Benim niye küçülmüyor

Tamam ablacığım yaparım kardioyu evde nasıl yapacağım bilmiyorum o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…