- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Haklısın cnm ama sporu hiç sevmiyorum yaa.. zaman da bulmakta zorluk yaşıyorum lesliyi zor yapıyorum ama arttırmam lazım sporu haklısın..Eveet bu hafta sporları artıyoruz ve böylelikle diyetimizi daha eğlenceli hale getiriyoruz.
Hafta sonu programlarımız hem diyette hem sporda esneyebiliyor, şaşabiliyor gayet normal ama şimdi işi ciddiye alalım.
Sabah kalkınca hafif bir kardio yapalım , spor geçmişi olmayanlar 30 dakika leslie yapabilir. biraz ter atmak çok iyi gelecektir, ardından kahvaltı daha güzel olacaktır. Meta nın hızlanmasına sebep olacak, daha dinç hissedicez ve daha pozitif güne başlıycaz
@madamhd canım hem regl hem kabızlık zorluyor, hafif bir kardio, tempolu yürüyüş sana iyi gelecektir. Son direnç kilonu kırmak için biraz spordan destek al, biraz kalori harcamalısın, regl süresinde yürüyüş leslie öneririm
ağrı yoksa yine hafif mekik olabilir, hem gazı da alır
Lili 38 canım haftasonu beslenme ve sporunu çok beğendim, bu punların altına düşürme sakın, leslie yi hep vücudu canlandırmak zinde tutmak ve metayı hızlandırmak için düşünebilirsin, üzerine bölgesel hareketler çok etkili olacaktır.
E Elif_Eylul canım bu hafta diyeti güzel yapıp leslie lerini kardiolarını ekle mutlaka gitmez yoksa bu meret kilolar
retro_hippo dünkü menünü beğendim, 2 mil leslie gerçekten çok bişey değil, bununla ilerleyemezsin, isveçten sonra takıldın, şaşırtma sadece menüyle olmaz, spora biraz yüklenmelisin, leslie seviyosan sana sabah akşam leslie boosted derim, birde karın mekik, bacak kalça için 4 ayak üzerinde durup bacağını arkadan yukarı tekme savurma donkey kick hareketi, 4 * 25 yapıyorsun sabah 2*25 akşam 2*25 bak gör farkı sonra
Diyetisyen listesiyle veriyorsun bende öyle diyordum ama giden kilolara şu an inanamıyorumİlginçmiş ben uyamazdim spor yapmazsam hic veremiyorum çünkü
Youtube de videolar var canım ordan yapabilirsinTamam ablacığım yaparımkardioyu evde nasıl yapacağım bilmiyorum o yüzden sordum
Guzel eksi tebrik ederim cuma guzel bir yuzde gelecekHerkese merhabalar
Cuma 59.7
Pazartesi
59.3
Fark 400 gr
Teşekkür ederim canım kaptanım inşallahYoutube de videolar var canım ordan yapabilirsin
Guzel eksi tebrik ederim cuma guzel bir yuzde gelecek
Bence yağların kasa dönüşmesi muhabbeti doğru. Normalde kendim kafama göre diyet yaparken deli gibi spor yapardım. Ama şimdiki gibi incelmedimİlk etapta diyetle yağdan kilo verdirirler, spor yaparsan kasların güçlenir ancak tartıya çok yansımaz bunda diyetisyenin çok kilo verdirmedi olmasın diye olabilir bu 1. Sebep
Çok ağır spor verip sakatlanma olmasını istememesi olabilir
Haftaya eksi ile baslaman cook guzel
Böbregin küçülüp büzülüp is gormemesi☹ zaten bildigim birsey 1 bucuk yil once %17 calisiyordu cuma gunu bakalim kac cikicak ölçümGeçmiş olsun atrofik görünüm ne demek
Çok geçmiş olsun canimBöbregin küçülüp büzülüp is gormemesi☹ zaten bildigim birsey 1 bucuk yil once %17 calisiyordu cuma gunu bakalim kac cikicak ölçüm
%10 un altina dusunce aliriz demisdi doktor, hatta enfeksiyonum hala surekli devam etse yinede beemeden alicakti ama dikkat ediyorum içtiğim suya usutmemeye birde karnibahar kurunden sonra ve zeytin yapragi ekstasi kullanmaya basladiktan sonra 6 aydir enfeksiyon olmuyorum Rabbime şükür ayda bir olurdumÇok geçmiş olsun canim
Abla ben 100 kiloyken bile kimse inanmıyordu 85 zannediyorlardi.etim çok sıkı şimdide 75 olduğuma inanıyorlar 60+65 diyolarson spor yorumumu yazıyım
@leydii18 menünü ve sporunu beğenmiştim, sporunu biraz daha artırabilirsin, yürümekten leslie den korkma leslie yi 2 ye çıkarabilirsin
@Zeynolin44 canım diyosun ya sen ben çok az verebiliyorum diye, çünkü sende spor eksik, menüler güzel, ama metayı hızlandırmazsan hep böyle olacak maalesef, sabah 30 dakika ciddi hareket yapıp vücudu çalıştırmaya yağ yakmaya başlamasını sağlamalısın senin puanının 350 nin üzerine çıkarman lazım canım
@Elalis hadi bakalım bekliyorum sporlarını
Bonus canım bu hafta ciddi bir rekabete girdin, bol bol yürüyüş yapmanı tavisye ederim.
Gulumse24 canım zaten sen formülü bulmuşsun, istersen şahane kilo veriyorsun, ama vücut ne kadar sıkı o konuyu bilemiyorum, en iyi sen bilirsin sonuçta 25 kilo vermişin deformasyon olabilir, ama bunu yok etmek elinde biliyorsun
Allah şifa versin bi böbrek demi öteki normal yani%10 un altina dusunce aliriz demisdi doktor, hatta enfeksiyonum hala surekli devam etse yinede beemeden alicakti ama dikkat ediyorum içtiğim suya usutmemeye birde karnibahar kurunden sonra ve zeytin yapragi ekstasi kullanmaya basladiktan sonra 6 aydir enfeksiyon olmuyorum Rabbime şükür ayda bir olurdum
Ben hep kiloluydum canım ilk okul 5 de 54 kiloydum 20 yaşında 84 kiloyla evlendim hiç zayıf olmadim canım hep 40 giydimEskiden yani gencken filan kaç giyiyordun ki...
Zayifken kilo problemi yokken
Evet digeri normal canım elhamdulillah oda %82 idi enson calismasiAllah şifa versin bi böbrek demi öteki normal yani
Ben evlenirken 48 kiloydum görenler demiski oklava gibi kizi almislarBen hep kiloluydum canım ilk okul 5 de 54 kiloydum 20 yaşında 84 kiloyla evlendim hiç zayıf olmadim canım hep 40 giydim
O iyimis allahdan yine dikkat et madem iyi geliyo arada lahana kürü filan yaparsınEvet digeri normal canım elhamdulillah oda %82 idi enson calismasi
Aynen yarin pazardan alicam insaAllah aklimda zatenO iyimis allahdan yine dikkat et madem iyi geliyo arada lahana kürü filan yaparsın
Kiz seni gordum ben sen 75 misinnn aaa 65 saniyordum seni benAbla ben 100 kiloyken bile kimse inanmıyordu 85 zannediyorlardi.etim çok sıkı şimdide 75 olduğuma inanıyorlar 60+65 diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?